pátek 13. prosince 2019

Temné prebudenie 11




Cari spala mizerne. Po celý čas ju v snoch prenasledovali tie temné oči a ráno sa zobudila ubolená, nevyspatá a, čo bolo najhoršie, vzrušená. Musela si dať dlhú studenú sprchu, aby mohla premýšľať.
Keď vyšla z kúpeľne zabalená v osuške, na svojej novej posteli našla sedieť červenovlasú ženu v obtiahnutých šatách krvavej farby. Očividne na ňu čakala, lebo sa usmiala a vstala. „Ahoj. Ty budeš Carolina. Ja som Erin.“ Podala jej ruku.

Aha. Tá Erin. Jej spolubojovníčka v tejto šlamastike. „Teší ma.“ Stisla jej dlaň. Erin si nemohla nevšimnúť, aká je chladná.
„Studená sprcha, čo? Začni si zvykať.“ Vrátila sa na posteľ, vediac, o čom hovorí.
Cari očervenela. „Aj ty si ich dávaš?“
Odfrkla si. „Dvakrát denne. Je to o nervy, keď ti je aj tvoja ruka nanič.“ Oprela sa a premerala si jej opálenú pokožku a dobre živenú postavu.
 Cari sa nikdy nepodobala na vychudnuté modelky, uprednostňovala zdravie pred výzorom kostry. Bola rada, že jej netrčia rebrá. Keď to niekomu vadí, nech ide pretiahnuť radiátor! „Ehm, je na mne niečo zlé?“ opýtala sa opatrne.
Erin sa usmiala. „Nie. Len pozerám, že si veľmi odlišná od Kamalových... bežných spoločníčok.“ Preložila si nohu cez nohu.
To je jasné, má predsa mozog. „To som pochopila. Nemienim mu kľačať pri nohách.“ Vošla do šatníka, aby si vybrala oblečenie.
„Och, to je len jeden z aspektov. Predpokladám, že už si prišla na jeho malý problémik s rovnoprávnosťou.“ Zachechtala sa.
Cari vyšla zo šatníka a hodila na posteľ pokrčené oblečenie. „Áno, prišla. Je to neustále nutkanie vykastrovať ho normálne, alebo potrebujem psychiatra?“
Erin zacmukala. „Ver mi, Salvator sa už niekoľkokrát zobudil s tým, že som nad ním stála  s vykosťovacím nožom. Odvtedy sa zamyká,“ dodala smutne.
Druhá žena sa rýchlo obliekla, nedbajúc na Erininu prítomnosť. „Takže, medzi nami dievčatami,“ mrmlala cez golier trička, „ako sa od toho tyrana oslobodím?“
„No, medzi nami dievčatami – nijako. Mrzí ma to, ale toto je doživotný stav.“
Cari klesla na posteľ. „Musí niečo existovať. Erin, ja takto nemôžem žiť!“
Tvár lovkyne prezrádzala, že to najhoršie ešte nezažila. „Cari, ja ti nechcem priťažiť. S Kamalom ste sa nepoznali a ste dospelí.“ Uhladila si lem šiat. „To hrá vo váš prospech.“
Odfrkla si. „On nie je dospelý, je to starec. A život som mala krásny, kým som ho nespoznala.“
„Tak som to nemyslela.“ Vzdychla. „Keď ma Salvator uhryzol, mala som šestnásť. Vzal ma k sebe a prakticky vychoval. Pred rokom som skončila vysokú a on ma stále berie ako dcéru.“ Striasla sa.
Cari naklonila hlavu nabok. „A ty ho tak nevidíš?“ opýtala sa.
Mávla rukou. „Na mne nezáleží. Prišla som skontrolovať, či Kamal... nezneužil situáciu. A či si mentálne OK.“
Pousmiala sa. „Pýtaš sa, či som ešte panna a ak nie, či mi z toho nepreskočilo?“
Erin sa zvonivo zasmiala. Cari si nemohla nevšimnúť jej krásu. Pripadala jej ako dokonalá adeptka na akýkoľvek kráľovský post. Skutočne v nej Salvator vidí dcéru? „Vlastne áno,“ priznala. „Vieš, upíri si prechádzajú určitými fázami. Je to následok ich dlhovekosti. Niekedy sú depresívni, inokedy sa im chce cestovať, no a niekedy sa dostanú do štádia, keď... ako to slušne povedať... pretiahnu všetko na dvoch nohách s vagínou.“
Cari vyvalila oči.
„No a Kamal je už dlho práve v tom poslednom období. Nebýval v Londýne, ale tuším mal v Leicesteri celý hárem a stále sa váľal v posteli. Alebo na iných príhodných miestach,“ ozrejmila jej Erin.
Cari sa striasla pri tom pomyslení. Kamal je obyčajný... prečo neexistuje slovo kurva pre chlapa? „Ale už predsa nemôže mať inú milenku,“ spomenula si.
„Veď práve.“ Erin na ňu vševediacky pozrela. „Si jediná, s ktorou môže mať sex.“
Už pochopila, kam tým mieri. Kamalovo obdobie v kombinácii s jeho názormi – mala by sa začať zamykať. „Som si istá, že jedného nadržaného chlapa ešte zvládnem.“
„Štipec na penise nezaberie vždy, Cari.“
Očervenela. „Ty o tom vieš?“
„Blázniš? Po kráľovstve o tom kolujú vtipy.“
Och, Kamal ju musí nenávidieť.
Ako na povel vtedy zazneli kroky a jej prekliatie sa objavilo vo dverách.
Cari začala slintať už len pri pohľade naňho. Uvoľnene sa opieral o zárubňu, na sebe mal vyťahané džínsy a čierne tričko tesne obopínajúce jeho svaly. Prisahala by, že by dokázala spočítať aj jeho tehličky na bruchu. Čierne vlasy mu mierne padali do čela a dodávali mu výzor zlého, veľmi zlého chlapca.
„Aha, koho to tu máme?“ Zložil si ruky na hrudi. „Najväčšiu otravu v kráľovstve.“
Erin sa nad tou urážkou vôbec nepozastavila. „Aha, chodiaci penis. A hovorí!“
Prižmúril na ňu oči. „Prišla si si overiť či ju nemám spútanú na posteli?“ Kamal to na sebe nedal znať, ale pobúrilo ho, že Salvator poslal takéhoto špióna, aby dohliadal na dodržiavanie práv.
Cari si okamžite predstavila samu seba priviazanú ku Kamalovej posteli. Nič by mu nemohla odoprieť.  A on by si vychutnal jej telo ako by len chcel... náhla vlhkosť medzi nohami ju vydesila. Toto musí prestať!
„Vlastne som sa prišla pozrieť, či nemáš penis zase v niečom chytený. Prípadne či nepotrebuje amputáciu,“ odvetila.
Kamal sa nadýchol a Carino vzrušenie mu naplnilo nozdry. Mal čo robiť, aby sa na ňu nevrhol priamo tam. „Ďakujem, Kamal junior sa má dobre. Môžeš ísť.“
Erin napaprčene vstala. „Salvator ti odkazuje, aby si s ním prediskutoval svoju novú prácu. Prevezmeš jednu z pobočiek firmy priamo tu v Londýne.“ Prešla okolo neho a vyplazila naňho jazyk.
Kamal za ňou zaplesol dvere a obrátil sa k zmätenej Caroline sediacej na posteli. „Čo ti tá potvora hovorila?“
Preglgla. „Nič.“ Bojovne zdvihla bradu. „Prišla sa uistiť, že som v poriadku. To totiž bežné, citlivé bytosti robia, Kamal.“ Vstala.
Vyceril na ňu zuby. „Mne neodvrávaj!“
„Lebo čo?“ Nebojácne urobila krok vpred. „Nedostanem najesť? Zbiješ ma? Pamätaj, Kamal. Nie som v poriadku ja – si ohrozený ty.“ Ona sa ním nenechá zastrašiť!
Svrbeli ho dlane. Radšej ich zovrel do pästí. „Dnes budem dlho mimo domu. Očakávam, že ty tu zatiaľ poupratuješ a navaríš večeru.“
Zalapala po dychu. „Ja nie som tvoj osobný otrok, magor!“
„Nie, ale tvoje divoké dni skončili.“ Prstom sa dotkol pulzujúcej žily na jej krku. „Aj ja mám možnosť ublížiť ti, Carolina.“
Pootvorila pery. Snáď by ju neuhryzol bez endorfínov? „Nemal by si výživnú krv,“ povedala, ale hlas sa jej triasol.
Tým istým prstom putoval po jej tvári a prešiel ním po jej perách. „Stále by ma udržala nažive.“
Ustúpila od neho. On chce hrať takto? Dobre. „Vypadni!“ povedala pevne.
Uškrnul sa. „Večera o šiestej, Carolina. Bolo by lepšie, keby si ma poslúchla.“ A bez ďalších slov odišiel. Z okna pozorovala, ako jeho auto zmizlo z príjazdovej cesty.
Od zúrivosti kopla do steny. Tak on si z nej chce urobiť poslušnú ženušku? Zlomiť ju a podvoliť svojej vôli?
„Veď uvidíme, kto sa zblázni prvý,“ zašomrala.


Keďže dom bol úplne nový, upratovať nebolo čo. Vošla teda do kuchyne a prehľadala chladničku. Zjedla polovicu slaniny a zo štyroch vajec si spravila omeletu. Po celý čas premýšľala, ako do Kamala vtĺcť trochu rozumu.
Pripojila sa na internet a objednala do svojej spálne pár vecí. Potom sa pustila do požadovanej večere. Ona mu dá, robiť si z nej sluhu!
V mrazničke našla kuracie stehná a hranolčeky. Hodila ich do drezu, aby sa rozmrazili a našla jednoduchý recept. Pripravila si rúru a ingrediencie.
Uprostred prípravy jej zazvonil mobil. Zdvihla. „Prosím?“
„Zdravím, doktorka, tu Sophie,“ ozvala sa jej asistentka. „Ste už bezpečne v Británii?“
„Ahoj Sophie. Áno, vrátila som sa. Už sa to rozkríklo?“
„Áno. Vykopávky sú úplne zničené. Investície prestali prúdiť. Výskum je v háji.“
Ako inak. „Je to veľmi zlé?“ Rozložila na plech stehienka a posypala ich korením. Znechutene ohrnula nosom. Z nej nikdy nebude žienka domáca.
„Ani nie. Väčšinu pokryje poistka a keďže to nebol celkom náš výskum, nemusíme sa zodpovedať nikomu na medzinárodnej úrovni.“
Vydýchla si. Či už sa o to postaral Kamal alebo Brian, bola im vďačná. „Čo bude teraz?“
„Zhromažďujeme, čo máme. Klasifikujeme artefakty. Keď ich prepožičiame múzeu, celkom zarobíme. Prídete sa pozrieť?“
Zahryzla si do pery. „Neviem. Vlastne by som si rada zobrala voľno.“
„Postarám sa o to.“
Cari sa zamyslela a niečo jej napadlo. „Sophie, potrebovala by som od teba láskavosť. Chcem, aby si našla čokoľvek, čo sa len trochu spája s tými vykopávkami. Artefakty, hocičo.“
„Časové rozpätie?“
Začala počítať. Kedy tak mohli byť jej rodičia v Egypte? „Štyridsať rokov dozadu. Možno je to spojené s menami mojich rodičov.“
„Ale,“ prekvapila sa Sophie. „Nechcete ma zasvätiť?“
Cari vložila jedlo do rúry a nohou ju zavrela. „Povedzme, že každý má v skrini svojich kostlivcov.“ Umyla si ruky a upratala po sebe.
„Hneď sa do toho pustím. Mám vám volať pravidelne, alebo až keď niečo nájdem?“
„Keď niečo nájdeš. A Sophie?“
„Áno?“
Vybrala z chladničky javorový sirup. „Ak dobre odvedieš svoju prácu, dám ti najlepšie odporúčania a osobne sa o tebe pozhováram s kurátorom Britského múzea,“ povedala vážne.
Sophie obdivne pískla. „To musí byť vážny záujem. No dobre, beriem vás za slovo.“
„Ďakujem, Sophie.“ Hrabala sa v ešte zabalenom náčiní, kým nenašla hrubú ihlu určenú na vstreknutie alkoholu do koláčov.
„Dovidenia, doktorka.“ Zložila.
Cari odložila mobil, spravila si druhé raňajky a na obed si objednala donášku z čínskej reštaurácie. Obľúbené jedlo jej konečne upokojilo nervy. Chýbala jej dynamika práce. V Egypte bola tak dlho, že žiť v dome z tehál jej pripadalo neprirodzené.
O tretej vybrala z rúry teplé jedlo. Do samostatnej misy naliala javorový sirup, trochu ho zriedila s vodou, pridala doň celý balík mletých čili papričiek a šesť lyžičiek soli. Všetko to premiešala, natiahla do striekačky s ihlou a po kúskoch túto zmes vtláčala do pripraveného mäsa. Na perách mala spokojný úsmev.
Keď bola hotová, vrátila kura do rúry a chvíľu sa pozerala na hranolčeky. Odjedla z nich pár kúskov. V hlave jej svitlo. Našla rozprašovač na rastliny. Naplnila ho vodou, v ktorej zriedila čistiaci prostriedok do umývačky. Túto zmes nastriekala na hranolčeky, vrátila ich do rúry a sebe pripravila rýchlu večeru. Kamal bude zúriť, ale musí sa naučiť, že ona nie je jeho otrokyňa.
Krátko pred šiestou vyšla do svojej izby, kde sa zamkla, a stojac pri okne čakala na Kamalov príchod.

Kamal prišiel o štvrť na sedem a bol zvedavý, či Carolina poslúchla jeho príkaz. Plánoval ju naučiť, čo bude odteraz povinná robiť a čoho sa zdržať, aj keď jediné, čo by ju rád učil, sú nové polohy v posteli. Stačila jediná myšlienka na ňu a krv z mozgu bola fuč. Ach, ako mu len chýbajú jeho povoľné slečny, ktorým platil v Leicesteri...
Hlboko ho zasiahlo, že už si so žiadnou z nich neužije. Ani neochutná ich krv. Pretože ony boli všetkým, čím Carolina nie je.  Ako by aj neboli – kráľovsky im za to platil.
Smutne vystúpil z auta. Sex bol súčasťou jeho každodenného života. Nevedel si predstaviť, čo bude robiť, keď skončí ten hurhaj okolo sťahovania a preberania firmy.
Silne pochyboval, že ho Carolina po pár nociach neunaví. Nie je typom ženskej, ktorá by ho vôbec zaujala. Nemá dostatočne veľké prsia, najlepšie plné silikónu, mejkap pozná len z výkladov a určite nenosí to najmenšie číslo šiat.
Vošiel do domu a na jeho prekvapenie, privítala ho vôňa večere. Carolinu nikde nevidel, čo mu nevadilo. Z rúry vybral teplé jedlo, nabral si ho na tanier a sám sa posadil k stolu. Áno, toto sa mu páči.

Carolina počítala sekundy. Nepochybovala, že Kamal bude zúriť ako nikdy. V jednej strašnej chvíli jej napadlo, či by jej ublížil od hnevu. Bola to desivá myšlienka. Čo by urobila v takom prípade?
Sotva po dvoch minútach zaznelo chrčanie, udieranie pästí o stôl a krik. „Carolina!“
Usmiala sa. Mala chuť zakričať mu, či mu večera chutí. Počula, ako si vyplachuje ústa a dupoce po schodoch. Psychicky sa pripravila na konfrontáciu. Zastvia ho zamknuté dvere?
„Ty harpya, toto si nemala!“ Päsťou udrel na dvere a pokúsil sa ich otvoriť. „Otvor!“
„Nie!“
„Carolina, otvor a urob normálnu večeru!“ Udrel tak prudko, až nadskočila.
„Až naprší a uschne, somár!“ odkričala odvážne.
„Ženská, nenúť ma, aby som si otvoril sám!“ Trhol kľučkou.
Dobre, plán B. Carolina otvorila okno, obula si tenisky a vyskočila na rímsu. Nie je žiadna opica, aby lozila po stene, ale okno do vedľajšej izby bolo len o meter ďalej a ona ho nechala otvorené.
Opatrne posúvala najprv ruku, potom nohu na susednú rímsu a nakoniec na ňu preniesla celú váhu presne vo chvíli, keď Kamal vyslovil neznáme slovo a zámka dverí sa odomkla.
Carolininými žilami sa valil adrenalín a zbožňovala to. Ach nie, ona je vážne narušená! Vzrušuje ju, keď ju naháňa násilnícky upír.
Skočila do prázdnej izby. Vyletela z dverí a uháňala dolu schodmi.
„Carolina!“ Kamal ju začul a bežal za ňou.
Podarilo sa jej dostať von z domu, než ju začal dobiehať.
Kamal ju schytil zozadu, strhol k sebe a ten náhly pohyb spôsobil, že obaja spadli na zem. V poslednej chvíli ich zvrtol tak, aby dopadla na neho. Zastonal. Betón nebol práve mäkký.
Carolinou pri jeho dotyku prešlo také silné vzrušenie, až jej skrútilo vnútornosti. Chcela, aby ju ovládol, strhol z nej oblečenie a prinútil ju zabudnúť aj na vlastné meno. Bradavky sa jej napli a v lone pocítila pálčivú bolesť. Prudko dýchala a čakala, čo urobí. Držal ju pevne, nemohla sa mu vykrútiť.
„Nechutilo ti?“ opýtala sa divoko, spokojná sama so sebou.
Zavrčal a pretočil ju, aby k sebe boli čelom. Jednu ruku si zahákol do jej vlasov a majetnícky jej trhol hlavou. Zreničky mal také rozšírené, že nebolo vidno dúhovky. „Čo si mi dala do jedla?“
„Prepáč, tajný rodinný recept,“ odsekla.
Kamal išiel vyletieť z kože. Táto ženská potrebuje dvadsaťpäť na zadok, disciplínu a poriadny sex, po ktorom nebude môcť týždeň chodiť. O to všetko by sa rád postaral. Penis s ním nadšene súhlasil. „Za toto by som kedysi ženu zbičoval!“
Odfrkla si. „Do toho, sadista! Ak si myslíš, že sa ti uľaví po tom, čo zbiješ slabšieho –“
Musel jej zapchať tie drzé ústa. Pritiahol si jej tvár bližšie a majetnícky ju pobozkal. Prinútil ju pootvoriť pery a len čo do nej vnikol jazykom, pustošil a plienil, čo mu prišlo do cesty.
Carolina však bojovala tiež. Stonajúc opätovala jeho bozky, vyzývala k boju a, och, bolo to také dobré!
Zaklonil jej hlavu do strany pre lepší prístup, manipuloval ňou cez vlasy a zároveň jej prstami masíroval lebku, aby ju to nebolelo. Vedel presne, čo na ženy zaberá. A plánoval to využiť.
V zápale hormónov roztiahla nohy a kolenami sa oprela o betón pod nimi. Tým prišla do tesného kontaktu s jeho nenormálne tvrdým penisom.
Kamal položil voľnú ruku na jej pevný zadoček. Zachvela sa.
Keď si bol istý, že už viac nebude papuľovať, odtrhol sa od nej a pozoroval jej krásne ružové pery, napuchnuté od bozkov.
„Tak ty si nedáš povedať, ženská?“ Pregúľal sa, aby bola pod ním. Jej ženské telo nekládlo žiadny odpor, príjemne k nemu priľnulo. Stalo sa to niekedy predtým? Nespomínal si. Jeho obvyklé milenky boli tak napichané botoxom a silikónom, že ich telá boli nepoddajné ako guma. Vždy napnuté.
„Nemienim byť tvojou osobnou slúžkou, Kamal. Nie som žienka domáca a už určite sa ti nepodriadim. Zmier sa s tým.“ Neskôr to vysvetlí aj svojmu zradcovskému telu.
„Och, myslíš?“ Pohol sa dopredu a späť a to trenie zvýšilo jej už aj tak veľké vzrušenie. Zaťala zuby. Kamal vzal medzi zuby jej ušný lalôčik, čím ju dostal do stavu, keď mozog už nedokázal fungovať. „Nechceš so mnou bojovať, Carolina,“ šepkal jej do ucha. „Jedného dňa prehráš,“ predpovedal.
„To ti skôr odpadne penis,“ sykla.
Neprezradil jej, že je to reálna možnosť, ak okamžite neuvoľní nejaké napätie. Ale dokázal by si ju vziať násilím? Nevinnú pannu? Nie, už len z tej predstavy mu bolo špatne. Trochu násilia mal v sexe rád, ale len do miery súhlasu.
Sklonil sa k nej, až sa im dotýkali nosy. „Uvidíme.“ A zhodil ju zo seba ako vrece zemiakov. „Neskončili sme, Carolina.“ A s buchnutím dverí zmizol v dome a, to síce nevedela, v ľadovej sprche trvajúcej celú hodinu.
A čo bolo najhoršie?
Nepomohla.

11 komentářů: