čtvrtek 5. prosince 2019

Temný vzdor 15







Justinovi sa krv zmenila na lávu. Chcel jej dať príučku, na ktorú nikdy nezabudne, aby jej viac nenapadlo utekať od neho. Takmer umrel od strachu, keď ju uvidel zviazanú a v Brianovej moci. A tá potvora ani nevyzerá, že by jej to bolo ľúto!
„Prečo si ušla? Len tak, bez slov?“ vypočúval ju.

„Pretože si mi nepovedal celú pravdu! Ja nie som tvoj otrok, Justin,“ odpovedala mu vzdorovito.
Bohovia, jej krv tak lahodne pulzovala... „A to ti nenapadlo jednoducho si počkať a požiadať ma o vysvetlenie?“ Pritiahol ju k sebe za golier jej trička. Ich telá sa o seba obtreli a obaja zasyčali. Ak okamžite neuvoľnia to napätie, vybuchnú.
„Odkedy sa veľkráľ spovedá smrteľníčke?“ prskla. „Mal si zo mňa dobrý deň, čo? Stavím sa, že ti každá padne k nohám.“ Prsty si zahákla za lem jeho nohavíc. „Tak ja mám pre vás novinku, Veličenstvo. Ja sa nepodriadim!“
Ak by ho teraz šmarila o stenu, penisom by ju prerazil. Tá jej neskrotnosť bola ako afrodiziakum. Vedel si predstaviť, že v posteli bude ako dračica.
Dýchali prudko a hádka sa len stupňovala. Obaja vedeli, ako skončí. Mina plus Justin mínus oblečenie krát jedna veľká posteľ. A možno aj iné miesta.
„Na to by som sa pozrel. Takých ako ty som skrotil mnoho.“ Bezočivo ju pobozkal. Jednou rukou ju držal pod krkom, akoby ju chcel uškrtiť, a s potešením zistil, že ju ten pocit nebezpečenstva vzrušuje. Pootvorila pery a ich jazyky sa pustili do smrteľného súboja.
Mina zastonala nad jeho divokou chuťou. Jej zmysly boli po premene silnejšie. Cítila všetko. Podarilo sa jej rozopnúť mu opasok. Ak toho chlapa nebude mať v sebe, zhorí. Na popol. Definitívne. K jej absolútnemu šoku ju voľnou rukou udrel po zadku až nadskočila.
Vykríkla a odtrhla sa od neho, hnev a frustrácia dosiahli vrchol.
„Za to, že si ušla,“ povedal autoritatívne. Oči mu iskrili niečím živočíšnym. Odrazu sa preľakla, či ho zvládne. Je taký silný...
Zahryzla mu do pery. „Urob to ešte raz a budem zlá,“ vyhrážala sa mu a v duchu dúfala, že to urobí. Chce byť zlá. Och, veľmi, veľmi zlá.
Justin ju plesol znovu a namiesto toho, aby sa začala obávať, ju to vzrušilo. Bola vlhká a pripravená.
Mina potlačila ston, rozopla mu nohavice a vzala ho do ruky. No do pekla, ten má rozmery jej predlaktia! Zovrela ho a on zaklonil hlavu. Pohladila ho, prešla po vlhkej špičke a pustila ho.
Justin jej tričko jednoducho roztrhol. Na nehu bude čas neskôr, teraz na to skočia ako dve opice. Podprsenka padla za obeť ako druhá a on mal konečne výhľad na jej dokonalé prsia so zahrotenými bradavkami. Vzal ich do dlaní a pobozkal ju na citlivé miesto na krku.
Jej drobné ruky zablúdili na jeho hruď a potom preskúmali každú jednu tehličku na bruchu.
Jeho pery na jej krku robili zázraky, až privrela oči a zabudla aj na vlastné meno.
„Ak ma ešte raz tak vydesíš, ohnem ťa cez koleno,“ mrmlal, keď si bozkami hľadal cestičku nižšie.
„Skús,“ dráždila ho. „Uvidíme, kto bude mať viac modrín.“ Zvýskla, keď jej zahryzol do bradavky a takmer sa jej podlomili kolená. Kožu mala horúcu a citlivú, medzi stehnami sa jej rozliala trýznivá bolesť.
„Malá divoška.“ Odstrčil ju a ona narazila do steny, v očiach neskrotnosť, na perách spokojný úsmev.
Vyzliekol si všetko oblečenie, potom sa k nej priblížil a stiahol aj z nej tie zvyšky. Takmer si prehltol jazyk, keď zistil, že na svojom intímnom mieste úplne hladká, nechránená. Potom ho ovládla perverzná radosť ako ju privedie do šialenstva.
Mina sa pred ním chcela ukryť, alebo aspoň stlmiť svetlá. Svoje telo nikdy nevidela ako niečo extra, ale v porovnaní s tým jeho sa cítila ako nemehlo. Bledá, vysoká, bruško mierne vypuklé, pehy na pokožke.
Justin vycítil jej myšlienky, zovrel jej ruky a prišpendlil ich o stenu vedľa jej hlavy. Bol tak blízko, že ich dych sa miešal. „Si perfektná,“ zašepkal. „Ako éterická víla.“
Pozrela mu do očí. Ten hlad... tá túžba... Veľkráľ či nie, teraz sú tu len oni dvaja.
Opätoval jej pohľad, aby sa uistil, že z hry sa nestalo znásilnenie. Tak ďaleko by nikdy nezašiel. Keď si bol istý, že táto hra ju baví rovnako ako jeho, pobozkal ju a ich telá sa dotkli na tých najsprávnejších miestach.
Hral sa s jej perami, potom jazykom, a nútil ju chcieť viac. Treli sa o seba a oheň sa len stupňoval.
„Si... arogantný,“ zavzdychala, keď sa prisal na jej krk, „drzý... ach!“ Prehla sa ako luk a jeho penis dal jasne najavo svoju prítomnosť. „Neprispôsobivý...“
Ruky jej uväznil nad hlavou v jednej dlani, aby jej mohol zovrieť bradavku. To ju umlčalo.
„A ty si nezodpovedná,“ pobozkal ju. „Divá,“ prešiel jej po stehne a mieril po vnútornej strane vyššie. „Vlhká!“ dokončil a prstom ju začal hladiť.
Jednu nohu mu obkrútila okolo bokov a tvár si zaborila medzi jeho plece a krk. Obkrúžil jej klitoris a do všetkých údov jej vystrelil sladký, túžobný pocit napätia. Potrebuje viac. Pohybovala sa spolu s ním, pobádala ho vzdychmi, ale odmietal jej dať, o čo žiadala. Dráždil ju, odopieral jej potešenie.
„Nemáš... pud... sebazáchovy,“ doplnila svoju predchádzajúcu reč a nespoznávala vlastný hlas. Uvedomovala si svoju bezmocnosť, neschopnosť brániť sa.
Vrazil jej jazyk do úst v rovnakej chvíli, ako do nej ponoril prst. Jej výkrik museli počuť aj tri poschodia pod nimi. Už sa nevedel dočkať, kedy jej horúcu vlhkosť okúsi inak, než len prstom.
„A ty nikdy nikoho nepočúvaš,“ vrátil jej urážku. Pustil jej ruky, zaklonil jej hlavu a privlastnil si jej pery. Ach, aj pre tie má svoje plány. Neskôr. Po takých deviatich-desiatich číslach.
Mina zaborila nechty do jeho mocného chrbta a poškrabala ho ako mačka. To ho ešte viac vzrušilo. Pohyby prsta presne kopírovali pohyby jazyka a keď si už myslela, že vyvrcholí, ten bastard prestal!
Justin ju nadvihol a vysadil si ju na boky. Zaprela sa o stenu, pripravená na to, čo muselo nevyhnutne prísť. Pevne jej stisol prsia a trel bradavky. „Bude to tvrdé a drsné, Mina,“ vzrušoval ju slovami a hlavičkou penisu sa obtrel o jej pohlavie. Zastonala.
„Áno, tvrdé,“ vzdychla, ružová v lícach.
„Nemilosrdné.“ Uškrnul sa. „Bola si veľmi zlé dievča.“ Prenikol do nej na pár centimetrov a Mina privrela oči. Tá rozkoš sa nedala vydržať a to ešte ani nebol v nej.
„Zlé, veľmi zlé,“ súhlasila. Takéto potrestanie by brala kedykoľvek.
Prstami jej stisol a hneď aj uvoľnil bradavky. Prenikol o ďalší kúsok. Vychutnával si jej vzlyky a prosby. „A zlé dievčatá potrebujú príučku.“
Mina otvorila oči, keď do nej prudko prenikol, až sa stena otriasla. Bol celý v nej, napĺňal ju až po okraj a ich telá sa k sebe neúprosne tisli.
Aj keď to chcelo nadľudské ovládanie, doprial jej čas, aby sa mu prispôsobila. Bola príliš tesná a preľakol sa, že jej ublížil. Pozrel na ňu. „Kedy si naposledy...“
Obava v jeho očiach ju dojala. Pobozkala ho. „Ešte na vysokej,“ prezradila. Potom sa pomrvila.
Justin to nevydržal. Prirazil a ona spokojne zastonala. Bradavkami sa trela o jeho hladkú hruď a nohami ho celého objala. Prišiel ďalší príraz, stena sa otriasla. Minino vnútro sa okolo neho zovrelo na pokraji orgazmu. Má smolu dievča, on nie je pripravený skončiť.
Jeho ďalší príraz ju zbavil všetkých zábran. Tak pre toto majú ľudia radi sex! Usmiala sa a statočne mu nechtami ryla do kože. Našiel taký dokonalý uhol že ju dráždil zvonka aj zvnútra, čo bolo na jej neskúsené, nepripravené telo priveľa.
Jej vnútro sa okolo neho stiahlo a Mina vykríkla. Sladká bolesť sa premenila na ešte sladší orgazmus a celé jej telo ožilo.
Justin spomalil, ale neprestal. Podprel ju, aby nemusela niesť celú svoju váhu. „A toto, miláčik,“ povedal, keď zase dokázala vnímať, „bola len predohra.“
Malátne otvorila oči. „Č-čo?“
„Netvár sa, akoby ti to vadilo.“ Preniesol ju od steny na stôl v rohu izby, na ktorý ju posadil a ani z nej nevyšiel.
Mina sa uškrnula a zahryzla si do pery. „Ukáž, čo v tebe je, upír!“ Dlaňami skúmala jeho mocné svaly a už len z toho pocitu sa o ňu pokúšalo ďalšie vyvrcholenie.
Justin jej zubami dráždil pokožku na krku. Táto žena je stelesnená dokonalosť. Tie pred ňou sa vždy ponosovali na jeho divošské spôsoby. Mina? Ešte chce viac! Prečo by jej to mal odoprieť? Našiel jej pery a opäť rozpohyboval ich telá.
„Justin!“ vykríkla blažene.
Zavrčal nad tým, ako vyslovila jeho meno. Odmenil ju jemným pohladením na mieste ich spojenia a keď sa roztriasla, umlčal jej stony bozkom a priviedol ju k ďalšiemu vrcholu.
Mina videla všetky súhvezdia. Cítila jeho pery, ruky, jeho stále tvrdý úd v sebe a premýšľala, či náhodou neumrela a nedostala sa do neba.
„Už... už dosť,“ prosila ho.
Zlomyseľne sa zasmial a prinútil ju pozrieť mu do očí. „Ach, Mina, Mina. Ešte ma nepoznáš.“ Vyšiel z nej a vzal ju do náručia. Páčilo sa mu, ako sa stúlila na jeho hrudi. Jej dlaň spočinula na mieste, kde mu bilo srdce. Bilo pre ňu, tým si bol istý. Penis mu to odsúhlasil.
Prešiel s ňou k posteli a barbarsky ju na ňu hodil. Pružiny ju dvakrát nadhodili. Celá zničená a pokrytá potom tam ležala, neschopná pohnúť sa.
„Tak čo, budeš ešte utekať?“ posmieval sa jej, keď ako panter liezol za ňou. Obklopil jej telo a zuby sa mu zaleskli.
Utekať? Veď ani nedokáže dať nohy k sebe! A niežeby chcela. Odmietala mu však dopriať výhru. „Hm... presvedč ma.“
Prinútil ju ešte viac otvoriť nohy a usadil sa medzi ne. „Toto si nemala hovoriť. Zlé, veľmi zlé dievča.“ Mučivo pomaly do nej prenikal a tlakom na bedrá jej zabránil urýchliť to. Palcom jej masíroval klitoris a vyžíval sa v jej prosbách. Nie, on jej nedovolí odísť.
Obaja vedeli, že sa blíži finále. Primkli sa k sebe, inštinkty prevzali kontrolu nad ich telami. Prevaľovali sa na posteli, občas narazili do záhlavia, pozhadzovali všetky prikrývky a vankúše a po nekonečných minútach obaja naraz vykríkli.
Justin by prisahal, že za osemtisíc rokov svojho života nebol tak uspokojený ako dnes, s Minou. Zatláčal ju do matracov, kým neprešli všetky vlny extázy a ochutnával jej jemné pery. Tieto bozky už neboli divoké a trestajúce, mali ich oboch upokojiť, vrátiť späť na Zem.
„Nikdy som sa nad teba nechcel vyvyšovať, Mina,“ povedal nežne a pobozkal jej obe viečka. „Páčilo sa mi, keď si ma brala za seberovného. To už stáročia nik neurobil.“
Otvorila oči a trhane sa nadýchla. Sladká bolesť spred pár minút sa jej usídlila v srdci a bála sa, čo by to mohlo znamenať. Napriek tomu sa nedokázala odtiahnuť, udržať si odstup. Pohladila ho po tvári. „Už mi neklam, dobre? Sme v tom spolu.“
Prikývol. „Sľubujem.“
Obaja naraz sa usmiali a bariéry medzi nimi začali padať. Justin sa prevalil na bok a pritiahol si ju k sebe. Hladil ju po línii chrbtice, kým nezistil, že od vyčerpania zaspala.
Chvíľu tak zostali, dva telá uprostred postele, potom ju pobozkal do mahagónových vlasov a vstal. Mina zaprotestovala.
„Len pokojne,“ zamrmlal. „Nechcem, aby si mala zajtra bolesti.“ Určite jej spôsobil modriny.
Vošiel do kúpeľne, pripravil vaňu a napustil ju horúcou vodou. Až keď bola plná, vrátil sa po Minu a odniesol ju.
Zastonala, keď sa jej telo ponorilo do pariacej tekutiny. Svaly jej zajasali. Prebrala sa a posunula sa, aby sa mohol pridať aj Justin. Usadil sa za ňu a chrbtom si ju pritiahol k hrudi. Mocne ju objal. Skúsenými prstami jej masíroval plecia, potom namáhané stehná. Nakoniec ležali prepletení vo vode bez pohnutia.
„Justin?“ ozvala sa váhavo po chvíli.
Pobozkal ju na krk. „Hm?“
Preglgla. Asi to mala spomenúť skôr. „My... nepoužili sme ochranu.“
Zasmial sa a odhrnul jej vlasy z tváre. „Človek s upírom za bežných okolností neotehotnie. Ani neprenášame choroby. Navyše cítim, keď máš plodné obdobie a to dnes nie je,“ uistil ju.
Vydýchla si. Človek síce nie je, ale aspoň nemá plodné obdobie.
„Môžeš mi povedať, odkiaľ poznáš démona ako je Trey?“ opýtal sa viac zvedavo, než nahnevane. „Takmer som zinfarktoval, keď som sa to dozvedel.“
Mina si preplietla prsty s tými jeho. „Pracovala som preňho. Teda v rámci univerzity. Žiadal nejaké preklady. A slušne platil,“ dodala. „Tušila som, že sa pohybuje na hraniciach zákona, ale ani v najhoršom sne by mi nenapadlo, že je démon,“ povedala po pravde.
Justin ju k sebe privinul ešte pevnejšie. „A nie hocijaký. Vieš vôbec, čo všetko má na svedomí?“
Mykla plecami. „Nie, nezdôveril sa mi.“
„Isteže nie. Je to vrah, mučí svojich nepriateľov a zabil vlastného otca, aby sa dostal k moci. Stovky rokov sa ho pokúšame dostať pod kontrolu a ani raz sa nám to nepodarilo.“
Mina sa zamračila. Zabil vlastného otca a nie je schopný zabiť Elowen? „Na tom už nezáleží. Nechcel sa predo mnou prezradiť, kým ste sa neobjavili vy.“
„A čo uňho robil Brian? Ani o ňom nič nevieš?“
„Asi sú priatelia, ja neviem,“ odpovedala vyhýbavo. „A nie, aj keď viem, že je upír a nemáte ho radi.“
Justin si odfrkol. Porozprával jej o jeho zločinoch v Británii, ako zradil vlastné kráľovstvo, zničil život nevinnej žene a takmer zabil ďalšiu. Ako vydieral Salvatora a že sa pokúša ovládnuť svet pomocou magických kníh.
Mina privrela oči. Musel byť vážne zúfalý, keď sa rozhodol pomôcť jej. Dobré je, že ani on nechce vojnu. To ostatné... „Ďakujem, že si po mňa prišiel,“ ukončila túto debatu. Otočila sa k nemu a pobozkala ho.
„Ja si ťa vždy nájdem, Mina,“ prisahal jej. „A nenechám ťa umrieť, tým si buď istá.“
Srdce jej poskočilo. Takýto úprimný pohľad musí predsa niečo znamenať. Ach, kiež by...
„Povedz mi niečo o svojej rodine,“ poprosila ho. „Ako sa toto všetko zomlelo?“
Justin sa pomrvil a neprítomne ju hladil po dlani. Ich spojené ruky sa stali akousi istotou, ktorú ani jeden nechcel narušiť.
Povedal jej všetko. O tom, ako sa dostali k moci, čím všetkým si prešli a prečo je kráľovstvo na pokraji pádu.
Už o niečo veselšie spomenul ich nedávnu drámu s Kathrine a jej nenormálnou rodinou. Potom téma prišla na Abby a z Justina išlo zúfalstvo nad stavom jeho sestry. Znásilnená, takmer upálená a ponížená. A to mala len útlych šestnásť rokov a matka jej umrela pred očami. Dodnes sa nespamätala.
Mine vyhŕkli do očí slzy. „Chúďa malé,“ poľutovala ju. „Stretla som ju, keď som bola u Aleca. Je krásna.“
Áno, o tom nepochyboval. A dal by čokoľvek, aby bola zase veselá a živá.
„Justin, musím ti niečo povedať,“ spomenula si Mina. „Mala som vidinu.“ Opísala mu strašný výjav.
Justin zovrel pery. „Takže je to presne naopak, než si moji bratia myslia. Bez proroctva... nech je akékoľvek... tróny padnú.“ Vzdychol a pretrel si oči. Konečne nemá pocit, že on je ten zlý.
„Ale kam nás posiela ten posledný odkaz?“
„Ďaleko. Tá jaskyňa je súčasťou starého komplexu v Nepále. Strávil som tam niekoľko rokov učením meditácie. Je to posvätné miesto.“
Páni, až Nepál! „Ako sa tam dostaneme?“
„Nikolai sa o všetko postaral. Ráno nám to letí priamo do Káthmándú. Našťastie moji bratia nevedia, kde to je. Poznajú len oblasť a to nám dáva výhodu. Ak by nás chceli predbehnúť, musia nájsť to správne miesto. Pri troche šťastia ich ani neuvidíme.“
Ona to až tak pozitívne nevidela. Mala zlé tušenie, že jeho bratia majú ešte nejaké tie esá v rukáve. Plus velia celej armáde agentov a poštvali proti nim všetkých ostatných upírov. Schúlila sa Justinovi na hrudi a privrela oči. Toto je len ticho pred búrkou.

11 komentářů: