pondělí 16. března 2020

Temný únik 17




George neveriacky pozrel na svoju usmiatu manželku, zatiaľ čo mu po tvári stekala teplá čokoláda.
Skutočne to urobila? Jemu? Ešte aj Nikolai sa pred ním trasie, keď má horší deň. Ona? Ani len nemrkla!
Odkašľal si a zlizol si kvapku z kútika pier. „Práve si prekročila veľmi nebezpečnú hranicu, Danny,“ oznámil jej.


Zoskočila zo stola. „Och, o tom by som ti dokázala rozprávať príbehy.“
George vstal a zhrabol prvú vec, ktorá mu prišla pod ruku – ovocný cheesecake – a plácol ním Jordane do tváre. Bez štipky viny.
Jordana zalapala po dychu a ústa sa jej naplnili sladkou dobrotou. Otriasla sa, šokovaná z jeho činu. Tvár mala celú pokrytú zvyškami koláča.
Stáli oproti sebe, dve šelmy pripravené pobiť sa na život a na smrť. Obaja naslepo šmátrali po stole. Jordana zovrela nádobu s olivovým olejom, George syrovú omáčku.
„Uvedomuješ si, že môj pud sebazáchovy takmer neexistuje?“ upozornila ho. Pokojne by sa s ním hoci aj pobila v bahne.
Zotrel si čokoládu z čela. „Dobre.“ Načiahol sa, pritiahol si ju bližšie za výstrih bieleho trička a omáčku jej s potešením nalial do podprsenky. Keď zalapala po dychu, obe lákavé obliny pritlačil k telu, aby sa tekutina pekne vsiakla.
Danny pomaly prestávala veriť, že jej manžel je mentálne zdravý. Usmieval sa ako šialenec a oblizol si pery.
Pridusene zavrčala. Olivový olej? Nie, to je príliš milosrdné. Vzala fľašu červeného vína, udrela Georgea do brucha a ako sa prehol, naliala mu červenú tekutinu do nohavíc. A áno, alkohol na intímnych partiách páli. Poriadne.
„Ó, niekto nám tu menštruuje?“ podpichla ho škodoradostne. „Potrebuješ tampón, slečinka? Viem presne kam by som ti ho napchala!“
George sa snažil nepredviesť pred ňou Kalinku, ako bojoval s nepríjemnými pocitmi. Prestúpil z nohy na nohu, ale viac si nedovolil.
Danny presne vycítila, kedy jeho nervy prskli a chcel sa za ňou pustiť. Obehla stôl, pripravená na naháňačku. George po nej od zlosti hodil misu šalátu. Väčšina jej obsahu skončila v ohnivých vlasoch spolu s dressingom.
Urobili kolečko okolo stola, ale nepodarilo sa mu dolapiť ju. Už vrčal aj on. Oči mal prižmúrené.
„Hej čivava,“ povedala vyzývavo, keď zdvihla porciu lasagní pre dvoch. „Na mňa nemáš.“ Zaborila ruky do teplej dobroty a hodila po ňom obe porcie.
„Ty nemožné mača, zabijem ťa!“ Vyskočil na stôl, odhodlaný zaškrtiť ju. Jordana sa dala do behu a vystrelila z izby. George jej bol v pätách. Z oboch opadávalo jedlo.
„Pozor aby si nechytil blchy. Ja ťa do psieho salónu ťahať nebudem!“ zakričala poza plece, ako sa spúšťala po zábradlí na prízemie.
„Oholím ti všetky chlpy, ty nepodarený cicavec!“ kričal za ňou.
Minútu na to prebehli okolo salónu, kde mierumilovne sedela Lana s Nikolaiom. Tí sa zvedavo zdvihli a nasledovali stopy skazy.
George sa zastavil len na chvíľu, aby slúžke prechádzajúcej okolo vytrhol z rúk vedro s vodou na podlahy. Dobehol Jordanu na rovnej chodbe a z celej sily vylial vodu jej smerom.
Danny sa spamätala neskoro. Na naleštenej dlážke to jej topánky nezvládli a dopadla tvárou na zem. Kým sa k nej George dostal, vydriapala sa na nohy. Na stolíku, ktorý použila ako oporu, našla vázu s kvetmi. Bez výčitiek ju po ňom hodila. Ťažká keramika sa rozbila, ale len ho spomalila. Na spánku sa mu urobila malá modrina a rýchlo zo seba striasol naaranžovanú burinu.
„Mimochodom, tvoj národ nevie hrať hokej!“ rozdráždila ho ešte viac.
Prisahal by, že dostal malý infarkt. Je pre ňu vôbec niečo sväté?
Jordana sa opäť dala do behu, ale jeho odpoveď počula jasne.
„A tomu tvojmu šéfuje smiešna babka s príšernými klobúkmi! A to žije na úplne inom kontinente!“
On práve urazil suverenitu Kanady? A dosť! Zastavila sa pri okne na vnútorné nádvorie siahajúcom od podlahy po strop. Počkala si na Georga, zaprela sa a v správnej chvíli ich oboch prehodila cez rinčiace sklo.
„A vy máte malé penisy!“ podarilo sa jej skríknuť, než obaja dopadli do strategicky postaveného bazéna plného ľadovej vody.
Lana s Nikolaiom nevzrušene stáli na chodbe. Roztrasené služobníctvo sa krčilo za nimi.
„To okno mu strhnem z platu,“ rozhodol Nikolai po chvíli uvažovania.
Lana si odhryzla z banánu. „Aj vázu. Stála ma sto eur a pol hodiny flirtovania s predajcom.“
Prikývol. „Dáme si horúcu čokoládu?“
„Prečo nie.“ Mykla plecami a nasledovala kráľa do ich komnát.

Mokrí, špinaví a zmrznutí George s Jordanou sa mlčky dovliekli do hosťovského apartmánu, ktorý služobníctvo bleskovo upratalo.
Obaja naraz zamierili do kúpeľne, túžiac len po teplej sprche. Zrazili sa však vo dverách, ani jeden nebol ochotný čakať.
Mrzuto na seba pozreli.
„Som dáma, snáď mám prednosť,“ zavrčala Danny.
„Obrala si ma o milióny, sprcha je moja,“ odbil ju George.
Obaja naraz vpadli do miestnosti. „Ako keby ti chýbali. Máš viac peňazí ako Putin.“ Zhodila zo seba oblečenie. So spodným prádlom chvíľu bojovala, ale nakoniec sa nahá vpratala do sprchového kúta. George ju nasledoval pár sekúnd na to.
„A buď si istá, že odteraz nedostaneš viac než desať libier na týždeň.“ Nastavil vriacu vodu a odstrčil ju spod prúdu.
Danny mu stúpila na nohu a prevzala kontrolu nad kohútikom. „Nie sme v minulom storočí, nepotrebujem vreckové.“ Ukradla si nenápadný pohľad na vypracované telo vedľa nej a... bohovia, skutočne sa mýlila! Či už je George výnimka alebo nie, rozhodne má vybavenie pornoherca.
Vlk sa spokojne usmial. „Vidíš niečo lákavé, drahá manželka?“ zamrmlal zvodne.
Kruto sa usmiala. „Čo keby som ti ja ukázala niečo lákavé?“ Otočila sa čelom k nemu a ukázala na zjazvené stehno.
Napriek túžbe zaškrtiť ju, Georgea stále pohľad na jazvy od Davida naplnil zlosťou. Keď ho dostane, uistí sa že bude trpieť. Dlho. Avšak jazva na stehne sa zdala byť staršia. V mysli mu prebleskla spomienka na súboj s neznámou vlčicou. Presne na tomto mieste ju zranil a...
Zalapal po dychu. „Ty!“
„Áno, ja. Komické, že sme sa nespoznali, nemyslíš?“
Jeho vlk bol nebezpečne blízko, pripravený skočiť na ňu. To dievča potrebuje dostať na zadok! „Drzá mačka!“
Cmukla. „Nikdy ma nepodceňuj, môj drahý rotvajler.“
Pred očami videl červené bodky. Odkedy sa vrátil len mu klamala, urážala ho a vyvyšovala sa nad neho. Ani jeden jediný raz mu neprejavila kúsok úcty.
Danny naňho pobavene vyliala polovicu kvetinového mydla pre ženy. Škoda, že tu Nikolai nedrží prípravok proti blchám. To by sa pobavila.
Georgeove nervy nadobro praskli. Táto ženská potrebuje zistiť, kde je jej miesto! Zreval, schytil ju a oprel o chladné kachličky. Vďaka mydlu sa ich telá o seba lákavo treli.
Jordana zvýskla, ale George ju rýchlo umlčal bozkom. Trestajúcim, drsným bozkom. Keď sa chcela brániť, zdrapol ju za zápästia a zdvihol jej ich nad hlavu. Bezmocne stonala. Kedy prišla o kontrolu nad situáciou?
„Prečo si pomáhala svorke?“ opýtal sa jej takmer obviňujúco. Jeho pulzujúci penis ju tlačil na bruchu. „Prečo si sa o nich starala?“
Vážne? Teraz jej bude vyčítať, že sa správala ako manželka alfu? Vzdorovito zdvihla bradu. „Skutočne ti nič nedošlo? Ja k vám necítim nenávisť,“ prskla. „Záleží mi na každom jednom z nich.“
Prekvapene zažmurkal. Očakával, že po všetkých strastiach vlkov nenávidí. K jej ľudu sa správali odporne. „Tak prečo si mi nepovedala pravdu hneď na začiatku?“
Pokúsila sa mu vytrhnúť, ale držal ju pevne. „Robíš si srandu? Si pes! Keby som len trochu dala najavo vlastnú dominanciu, pustil by si sa so mnou do boja! Keď si sa vrátil, dovolila som si byť sama sebou a pozri, kam nás to dostalo!“
Spokojne sa usmial a zahryzol jej do krku. „Hmm, mne situácia celkom vyhovuje.“
„Chlapi,“ odfrkla si.
„Mačky,“ napodobnil jej pohŕdavý tón. „A vieš čo? Stavím sa, že pradieš. Vlastne to zistím. Ešte dnes.“ Stiahol ju pod prúd vody, potom si ju prehodil cez plece a zamieril k nadrozmernej posteli.
„Hej, čo to robíš?!“ Päsťami ho udierala do chrbta. „Nemysli si, že sa s tebou...“
George ju hodil medzi vankúše. „Začínam si myslieť, že naše manželstvo konečne začína fungovať,“ zamyslel sa, zatiaľ čo na záhlaví hľadal povinnú výbavu všetkých postelí Nikolaiovho paláca.
„Žiadne manželstvo neexistuje!“ Preplazila sa čo najďalej od neho. „Len dvaja šialenci s prsteňmi!“
Mrkol na ňu, keď konečne našiel kožené putá zabudované do rámu. „Veď práve. Nie sme dokonalí?“ Opäť si ju odchytil a stiahol ju pod seba. Jordana sa metala, ale proti jeho váhe a svalom nemala šancu.
„Dokonalí? Ani netušíš aký život som viedla, kým si bol preč! Z tvojej izby som mala posilňovňu.“
Mykol plecami, kým jej spútaval jednu ruku. S druhou to bolo ťažšie, pretože bola odhodlaná vyškriabať mu oči.
„Och, a tvoj Rolls? Celé roky som ho nechala na verejnom parkovisku. A neplatila som naň poistenie!“ dráždila ho naďalej.
Po pár minútach boja sa mu podarilo spútať jej aj druhé zápästie a spokojne si vydýchol. Konečne môže začať zábava! „To nič. Keď sa vrátime, za trest ti roztavím jeden vibrátor.“
Zaliala ju zlosť. „Týmto ma mieniš vydierať? Vážne?“
„Nič iné očividne pre teba hodnotu nemá.“
Najradšej by mu vyškriabala oči. „Pusti ma, ty mopslík!“
George si na ňu opatrne ľahol, aby ju nerozdrvil vlastnou váhou. Jordana sa od prekvapenia prestala brániť. Pohladil ju po líci a zachytil neistotu v jej pohľade, ktorú maskovala útokom. „Je to v poriadku, Danny. Už nemusíš byť najsilnejšia z nás všetkých.“
Prestala sa zmietať a na chvíľu premýšľala nad jeho slovami. Vždy musela byť tá silnejšia. Pre svoj ľud. Bezmocnosť si jednoducho nemohla dovoliť.
Zhlboka sa nadýchla a z očí sa jej vykotúľali dve slzy. Opäť stratila kontrolu nad osudom. „Prosím, ublíž radšej mne než môjmu ľudu. Oni sa ničím neprevinili.“ A vytrpeli si viac než dosť. Danny vedela, že keď odhalia jej praktiky, stihne ju trest. Avšak aj tá vyhliadka jej stála za slobodu tigrov.
George sklonil hlavu nad jej uvažovaním. „Jordana, ty nie si zločinec. Nemyslím si to ani ja, ani Nikolai. Ale si moja manželka. Manželka, ktorá sa ma viac nestráni a neuteká ako splašená myška.“ Zľahka ju pobozkal. „Uvoľni sa, mačiatko,“ zašepkal jej na pootvorené pery.
Chcela sa k nemu zdvihnúť, ale putá jej to nedovolili. Preto len nadvihla hlavu, až sa dotkli čelami. Slovami mu nedokázala povedať, ako veľmi prahne po dotykoch a objatiach. Mačky sú spoločenské a prítulné bytosti. A s ňou sa nikto nemaznal celé roky. Aj keď mala z Georgea stále hrôzu, už to nebol ten druh strachu, ktorý ju ochromoval. Teraz už vie, že aj keď je vrcholne vytočený, neublíži jej.
„Bojím sa,“ zašepkala takmer nečujne.
Zatlačil ju späť do vankúša a perami jej prešiel po línii čeľuste. „A čoho?“ zamrmlal.
Nahlas preglgla. Okrem externého vibrátoru jej skúsenosti so sexom zahŕňajú nanajvýš sledovanie porna po dvoch fľašiach vína s Erin, ktorá jej dávala odborný komentár a prirovnávala hercov k výkonom Salvatora.
Niektoré veci ani Jordana nepotrebovala vedieť.
„Všetkého,“ odpovedala jednoducho a potlačila ston, keď našiel citlivé miestečko na krku a rozhodol sa ho bližšie preskúmať jazykom.
Teplou dlaňou ju pohladil na stehne a zastavil sa na jeho vnútornej strane. Nemusela mu hovoriť, že sa bojí – cítil to aj sám. Bol odhodlaný zbaviť ju strachu. „Nebude to o nič odlišnejšie než s vibrátormi,“ pokúsil sa porovnať obe situácie.
Jeho rozkošná mačička očervenela ako paprika a privrela oči. „George, ja... ja som... tie vibrátory nikdy...“ Nedokázala nájsť správne slová.
Vlkolak bojoval sám so sebou. Jeho rasa je násilná. V sexe sú ako zvieratá. To oni vynašli techniky zväzovania, priniesli do aktu putá, bičíky a iné nástroje. Po nich to prebrali úchylní upíri a ľudia sa len opičili. Obával sa však, že ak by Danny vystavil plnej sile tohto aktu, bude mať doživotnú traumu. Sú aj mačky divoké?
„Nikdy čo?“ Nežným tlakom jej oddelil stehná od seba a pohodlnejšie sa medzi ne uložil aj so svojím penisom tvrdým ako skala.
Jordana sa fyzicky roztriasla. „Nikdy som ich nepoužila!“ vykríkla vysokým hlasom. „Stále som panna!“
Keby otvorila oči, uvidela by absolútny šok, ktorý nedokázal zakryť. Klesla mu sánka a kdesi pri srdci sa mu rozlialo hrejivé teplo. Pobozkal ju na pevne stisnuté viečka. Prstami nahmatal jej vlhký stred a šok sa premenil na spokojný úsmev. „Si vlhká, Danny. Páči sa ti byť bezmocná.“
Rozhorčene otvorila oči a trucovito našpúlila pery. „To určite!“
Obkrúžil citlivý klitoris a telo poprelo jej slová. Bokmi mu vyšla v ústrety a tichučko zastonala. Odmietala si pripustiť, že je niečo vzrušujúce na popruhoch a nepredvídateľnom vlkolakovi nad ňou.
George systematicky pokračoval vo svojom útoku. Prenikol do nej jedným, potom dvoma prstami a občas vsal do úst rovnako citlivú bradavku.
Danny pochopila, že tento boj prehrala. Nielenže jej telo zúfalo potrebovalo, čo mu dlhé roky bolo odopreté, ale túžila aj po Georgeovej blízkosti. Ten muž ju zachránil pred Davidom napriek tomu, že ho zradila a on zistil, že sa v skutočnosti mení na mačku. Stál pri nej aj po tom všetkom.
Jemné dotyky ju čoskoro dostali takmer k vrcholu. Pár sekúnd pred vytúženým orgazmom však George ruku odtiahol a nahradil ju čímsi väčším a tvrdším.
Krv jej stuhla v žilách a prepadla ju panika. Od strachu sa jej rozšírili zreničky a on okamžite spozornel. V momente vycítil jej hrôzu a aj jej pôvod. Jordana má stále traumu. „David?“ opýtal sa znechutene.
So slzami očiach prikývla a cítila sa ako podradný hlodavec. „Je mi to tak ľúto.“ Trhla popruhmi. Všetko jej pripomenulo tú noc, keď sa jej ten bastard pokúsil ublížiť.
Podoprel jej bradu, aby naňho pozrela. „Tebe nemá byť čo ľúto. Len jemu.“ Na jej prekvapenie sa neodtiahol, len siahol do nočného stolíka a vytiahol z neho ostrú dýku. Spanikárila ešte viac, kým jej ju nedal do dlane, stále uväznenej nad hlavou.
Nechápavo zamrkala.
Georgea zabolelo pri srdci. Vyhrá jeho mačiatko niekedy nad tou hroznou spomienkou? „Popruhy sú kožené. Dýka ich prereže.“ Ukázal jej pohyb, ktorým sa oslobodí aj takto spútaná. „Urobíme si malé cvičenie dôvery, dobre?“ Láskavo sa na ňu usmial. „Ja ti verím, že aj keby si sa oslobodila, tá dýka neskončí v mojom tele. Ty mi skús veriť dosť na to, aby si sa neoslobodila, hoci máš istotu, že to môžeš kedykoľvek urobiť.“
Neisto zovrela dýku. Kdesi vo svojom vnútri pocítila čosi silné a opojné, čo sa bála pomenovať. Od začiatku Georgea len zrádzala a on jej stále vychádza v ústrety. Ak toto prežijú, dá mu ovládač na celý zvyšok majstrovstiev. Prikývla, ale dýku nepoužila. „Chcem ťa,“ povedala trochu rozpačito.
Nič krajšie od nej počuť ani nemohol. Pobozkal ju na pery a pomaly do nej začal prenikať. Cítil, ako ho jej vnútro zviera. Prekonal poslednú zábranu a jej výkrik bolesti sa mu zaryl do pamäte.
Jordana ustrnula a snažila sa nemyslieť na bolesť zatieňujúcu rozkoš. Ruka s dýkou sa jej triasla. Cez počiatočný šok pocítila Georgeove bozky na tvári a krku. Nehýbal sa, čakal až si jej telo privykne na novú inváziu.
„Nebráň sa, mačiatko,“ šepkal jej do ucha trpezlivo.
Až vtedy si uvedomila, že proti nemu bojuje silou vlastnej dominancie. Akoby ho chcela odtlačiť.
„Len na chvíľu podľahni,“ prosil ju. „Ja ti neublížim. Nesúper so mnou.“
Pozrela mu do očí a kúsok po kúsku sa vzdávala vlastnej dominancie, až do nej narazila tá jeho v plnej sile. Šelma v nej sa prvý raz nepreľakla, ale prijala ju a nechala sa ovládnuť z čistého pocitu dôvery. Georgeova sila zahnala bolesť a nahradila ju ešte silnejšou vášňou. Vzrušene zastonala.
Vlkolak pocítil malé víťazstvo a pomaly sa rozpohyboval. Tešilo ho, že Danny sa stále neoslobodila.
Jordana mu dovolila celú ju ovládnuť a o chvíľu sa stratila vo víre bozkov, dotykov a stupňujúceho sa príjemného pocitu v podbrušku. „George!“ vykríkla.
„Si len moja, mačiatko!“ Silno jej zahryzol do krku. Sekundu na to sa prehla ako luk a jej vnútro sa stiahlo. Odolával tak dlho, ako sa len dalo, ale len čo odzneli jej sťahy, sám vyvrcholil s jej menom na perách.
Jordana okamžite prerezala popruhy, aby ho mohla objať a nikdy viac nepustiť. Vymieňali si lenivé bozky, ospalí a spokojní.
George sa prevalil na bok, aby ju nezaťažoval. Privinula sa k nemu, stále trochu šokovaná a roztrasená. Dýku odhodila na zem.
„Danny?“ prehovoril po chvíli ticha.
„Hmm?“
„Nemáš plodné obdobie, však?“ Preklínal sa, že sa na to neopýtal skôr, ale medzi tou šialenou naháňačkou, sprchou a zväzovaním zabudol na všetko ostatné.
Zasmiala sa. „Nie. Až o tri mesiace.“ Radosť všetkých tigríc aj vlčíc – menštruácia aj plodné obdobia sú dvakrát do roka. A preto sú najšťastnejšími ženami na planéte.
Vydýchol si. Rozhodne by chcel mať malé neposlušné mačiatka alebo vĺčatká s ohnivými vláskami, ale nie kým bude David predstavovať reálnu hrozbu. Jeho deti nebudú vyrastať v strachu!
Jordana mu veselo zahryzla do pleca. „Nemusíš sa báť, upozornila by som ťa. Ale teraz pohni zadkom a prines mi z kúpeľne vlhký uterák. Obávam sa, že ešte nezvládnem chodiť.“
S pocitom viny ju poslúchol, stále mysliac na jej bolesť. K jeho úľave však zistili, že má na stehnách len pár kvapiek krvi. Citlivo ju zmyl a keď sa k nej vrátil, napoly už spala.
Pritiahol si ju k sebe. Po chvíli odhalil posledné tajomstvo svojej manželky. Jordana začala v spánku spokojne priasť.

14 komentářů: