pondělí 16. března 2020

Temný únik 5




Byť celé dni v prítomnosti alfa samca Jordane vôbec nerobilo dobre. Vlkolaci vo veľkom pracujú s energiami a tie potrebujú byť v harmónii.
V ich dome však vládlo všetko, len nie harmónia. Hoci sa k sebe s Georgym správali ako dvaja slušní, dospelí ľudia, ktorí sa len teraz spoznávajú, ich zvieracie polovičky chceli svoje.


A tie polovičky pomaly preberali moc nad ich zdravým rozumom.
Žiť ako polovičné zviera nie je také jednoduché ako byť upírom a čas od času si dopriať krv. Vlci potrebujú mäso. Vlci, nie ľudia. Minimálne raz týždenne sa musia premeniť do svojej štvornohej formy a zjedia celé kilá surového mäsa. Len vtedy je vlk pri sile. Musí jesť, musí sa prebehnúť a musí využiť svoje prirodzené inštinkty posilnené mágiou aj v ľudskej forme.
Základom celej ich spoločnosti je jedna veľká, nekončiaca hra o dominanciu. Alfa každej svorky nie je volený, je jednoducho dosť silný na to, aby prinútil každého člena sadnúť si a zastrihať ušami len svojím pohľadom.
Georgy to zvláda na jednotku. Doposiaľ mu odolal len Nikolai a aj to s námahou. Lana naňho síce vrčala, ale nakoniec podľahla.
Jordana... nuž, Jordana sa kedysi doslova zlomila pod jeho dominanciou. Zalievala ju a napĺňala. Dnes, po rokoch tréningu, hľadania samej seba a pašovania nepriateľov do Británie, mala vlastnú auru dominancie. Potrebovala riadiť, rozhodovať a ukázať ostatným svoju silu.
Nič z toho však pred Georgym a jeho vlkmi nemohla. Pre nich je žena, nižšie postavená a podriadená svojmu alfovi. Keby tak poznali pravdu...
Toto všetko sa zmiešalo so stresom a vyústilo v jej nepokojné a podráždené správanie. Jordana sa celý deň tešila len na to, ako príde domov, dá si dlhú sprchu a klesne do postele.
Len čo v nej bola, siahla do nočného stolíka a vytiahla svoju obľúbenú hračku – silný externý vibrátor, masážnu hlavicu na dlhej rúčke.
„Už je to dlho, miláčik,“ prihovorila sa mu láskyplne. „Som celá nesvoja, ale ty vyliečiš každý problém, však?“
Nadšene si nadvihla nočnú košieľku a pohladila hebkú pokožku svojho pohlavia. Keby nebola panna, má celý sklad vibrátorov, ale ešte v sebe nenašla dosť zúfalstva, aby stratila panenstvo s jedným z nich.
Nemusela sa ani veľmi snažiť a bola celá vlhká. Zapla svojho umelého milenca a nacvičeným rytmom si ním prechádzala po najcitlivejších bodoch. O chvíľu sa už spokojne zvíjala v príjemnom napätí.

Georgy sa tiež po náročnom dni dopotácal nahor s úmyslom klesnúť do postele. Už bol takmer pri dverách, keď jeho vylepšený sluch zachytil podivné hučanie vychádzajúce z Jordaninej izby.
Spočiatku si myslel, že cvičí na bežiacom páse alebo bicykli, ale tie oscilácie boli odlišné.
Prešiel k dverám a započúval sa. Hučanie občas dopĺňal zrýchlený dych a pohyb tela na matraci. Snáď to dievča nemá...
Od zúrivosti mu na čele navrela žila. Vlkolaci berú uspokojenie svojich partneriek veľmi vážne. Je vysoko zahanbujúce, ak má žena akúkoľvek erotickú pomôcku. Znamená to, že ju partner nedokáže uspokojiť. Niežeby dvojice nejaké hračky nemali, ale v moci ich držia výhradne muži a používajú sa na spríjemnenie sexuálneho života, nie ako jeho náhrada.
Je jedno, že s Jordanou nie sú skutočnými partnermi, nedovolí jej takto ho ponížiť! Ak chce slečna orgazmus, pekne za ním príde a poprosí!
Celý vytočený rozrazil dvere a našiel Jordanu na posteli, čiastočne prikrytú, ako v rukách zviera silný masážny prístroj a celá sa chveje.
Danny hneď vykríkla a nevedela, čo robiť. „Georgy,“ vzdychla šokovane. „Čo to-“
Vlkolak preletel cez miestnosť a vytrhol jej z rúk obľúbenú hračku. Čokoľvek sa s jeho manželkou za tie roky stalo, dievčatko sa dávno zmenilo na ženu a on sa podľa toho bude správať.
„K čomu si chcela dospieť, Jordana?!“ okríkol ju. Pohľadom prechádzal po jej plných prsiach, belasej pokožke a hriešnych krivkách. Jednu dlhú nohu mala pod prikrývkou, druhú mierne zohnutú.
Naprázdno preglgol. Medzi stehnami sa leskla vlhkosťou, hladká a prístupná. Okamžite pri tom pohľade stvrdol.
Od šoku nevedela, ako reagovať. Pootvorila pery, ale nevyšiel z nich ani hlások. Áno, uvedomovala si, že ho istým spôsobom ponížila, ale nie sú predsa skutočnými manželmi. Čakal snáď, že žije ako mníška?
Georgy ju chcel potrestať. Vlk v ňom potreboval jej podrobenie, potreboval cítiť nadvládu nad touto ženou. Jeho inštinkty sa predierali na povrch.
„Toto je moje privilégium!“ štekol a zapol tú pekelnú vec. „Moja práca.“ Tvrdo pritlačil vibrátor na miesto, kde spôsobí najviac škody.
Jordana vyvalila oči a celé jej telo sa otriaslo. Georgyho dominantná sila sa cez ňu preliala ako prívalová vlna. Vibrácie ju zasiahli ako ešte nikdy. Kým ona sa obvykle najcitlivejším partiám vyhýbala a krúžila okolo nich, Georgy na ňu ohľad nebral. Jednou rukou sa podopieral vedľa jej hlavy a druhou manévroval tým strašným nástrojom.
„Ako často to robievaš, Jordana?“ prehováral k nej. „Ako často si ma týmto smiešnym vynálezom ponížila?!“ Zakrúžil ním a ona vykríkla. Čo ako sa bránila rozkoši a pokúšala sa nájsť zdravý rozum, pomaly podliehala vlkovi v ňom.
„Georgy,“ zašepkala a zaklonila hlavu. Bolo niečo neuveriteľne vzrušujúce na tom, ako prevzal kontrolu a nedal jej na výber v tom, aké pocity v nej vyvolá.
Kruto vibrátor odtiahol. Užíval si jej ston frustrácie. Bola vlhká a na pokraji orgazmu. „Odteraz bude tvoje vyvrcholenie pod mojím vedením. Nech ti ani nenapadne ma podviesť. A toto je tvoj trest.“ Vrátil vibrátor na miesto a zachytil jej ruky, ktorými sa chcela brániť.
„Nie!“ kričala.
„Neskoro.“ Držal ju pod sebou a sledoval, ako sa vzpiera, ale nebolo úniku. Prehla sa ako luk a vyvrcholila pod silnými vibráciami. Odhalila zraniteľný krk, do ktorého sa chcel zahryznúť. A aj do iných, mäkkých častí jej lákavého tela.
Jordana zabudla dýchať, keď prekonala ten najsilnejší orgazmus, aký doteraz mala. Skutočne ju na akejsi primitívnej úrovni vzrušovala Georgyho nadvláda a nútená stimulácia.
Potrebujem psychiatra, uvedomila si, keď sa zniesla z výšin, ale vibrácie neprestali.
„Znovu!“ zavelil Georgy nekompromisne.
V panike naňho pozrela. „Čo?“
Jemne zakrúžil vibrátorom, čím si vyslúžil ďalší výkrik. „Neskončil som s tebou. No tak, poďme!“
Pokúšala sa mu vytrhnúť, ale to len zvýšilo nechcené trenie a prišiel druhý vrchol, po ktorom sa jej zahmlelo pred očami.
Georgy si perverzne užíval jej utrpenie. Musí ju predsa naučiť spôsobom. Svorka sa nikdy nesmie dozvedieť, že jeho manželka sa znížila k použitiu vibrátora.
Jordana si hrýzla peru. Tie pocity sa nedali zniesť. Boli príliš intenzívne. Všetko bolo intenzívne. Aj Georgyho vnímala inak. Preľakla sa. „Nie, nie, nie!“
„Ale áno. Pokračujeme.“ Krúžil prístrojom, ktorý začala nenávidieť, a vynútil si ďalší orgazmus. Sotva dokázala dýchať. Končatiny jej ochabli.
Georgy ju prinútil k štyrom ďalším vrcholom, než vibrátor odtiahol. Jordana ležala celá spotená na pokrkvaných plachtách, dychčala a oči mala neprítomné. Viečka jej od únavy klipkali a stehná sa ešte stále triasli.
Áno, rozhodne dostala lekciu. „Toto ti zabavujem,“ oznámil jej a vzal si prístroj. „Nech ti ani nenapadne použiť iný. Ak budeš chcieť nabudúce orgazmus, prídeš za mnou.“ A spokojne odišiel.
Ihneď sa zavrel vo vlastnej kúpeľni, kde konečne prudko vydýchol a vyslobodil svoj penis zo zovretia nohavíc. Bohovia, ako veľmi si chcel uľaviť v jej tele. Chýbalo tak málo...
Ale ešte neprišiel čas. Jordana nie je pripravená a aj keď ju vydesil, nevzal by si od nej nič, čo by dobrovoľne nedala. Ani len v takomto stave.
Vošiel teda do sprchy a strávil v nej veľmi, veľmi dlhý čas.

Danny šokovane ležala na posteli. Čo, do pekla, sa to práve odohralo?
Vážne sem Georgy len tak vtrhol a... bohovia, vynútil si od nej tie najsilnejšie orgazmy jej života? Nesnívalo sa jej to?
Zastonala. Nie, nie, nie! Toto sa nemôže stať. Ona nemôže stratiť kontrolu a už rozhodne nie pri ňom.
Pritisla si dlane na oči v snahe vymazať spomienky poslednej hodiny. Ich manželstvo sa nemôže zmeniť na skutočné.
Ako dlho mu potrvá zistiť, že vyprázdnila jeho účty? Že to s ňou bojoval? Že sem tajne prevádza jeho nepriateľov?
Výpočet jej hriechov nemal konca. Faktom stále je, že ho využila. Jeho postavenie, vplyv a pozíciu v Británii.
Keď na to príde, otrasie to ním. Ale čím bližšie k sebe budú mať, o to horšie to preňho bude a hoci ho nepozná, nepriala mu zlomené srdce. Georgy neurobil nič zlé.
Najhoršie však je, že skôr či neskôr si všimne jeden drobný detail. Niečo, čo pred ním nemôže skrývať navždy. A práve to zrejme nerozdýcha.
Čo urobí, keď zistí, že jeho manželka vôbec nie je vlkolak?
Striaslo ju. Áno, v poslednom čase sa objavujú nové rasy. Bosorky, džinovia, valkýry...
Jej druh... jej druh je iný. Nikto o ňom nevie. Nikolai ani netuší, ako veľmi Jordanina samotná existencia ohrozuje jeho trón.
A rozhodne sa nechce stavať medzi Georgyho a Nikolaia. Tí dvaja sú dobrými priateľmi a dôverujú si. Ak by sa tento vzťah pretrhol, Georgy príde o svoj vplyv a ako neoficiálny vyslanec vlkolakov v Británii už nebude použiteľný.
Nenávidela túto politickú šachovú partiu.
V hlave si prehrávala všetky možné scenáre, ale na konci každého skončila buď za mrežami, alebo mŕtva.
Čo má robiť? Doteraz všetko fungovalo. Doteraz však nemala v dome alfa samca s prebytkom testosterónu.
Zaspala nepokojným spánkom a ráno sa vôbec necítila odpočinuto. Boleli ju svaly na stehnách a v podbrušku cítila príjemné chvenie.
Do pekla aj s tým psom!
Rýchlo si dala raňajky a keď počula, ako Georgy vstáva, rýchlo mu načmárala odkaz o dvojitej smene v nemocnici a vyparila sa.
Na chodbe pred ordináciami stretla Erin. Aj keď svoju najdrahšiu priateľku zbožňovala, dnes skutočne nepotrebovala jej všetečné otázky a dohady. Prečo tá ženská nemôže prejsť do súkromného sektoru?
Vzdychla a pokúsila sa o normálny výraz. „Dobré ráno, Erin,“ pozdravila ju.
Upírke stačil jediný pohľad a vševediacky sa usmiala. „Ty si mala orgazmus.“
Niekoľko sestier náhliacich sa do práce na ne zvedavo pozrelo.
Danny zagúľala očami. „Nemienim to s tebou rozoberať,“ vyhlásila.
„Ohó, takže sa na ňom zúčastnil aj Georgy,“ spojila si súvislosti a nasledovala svoju obeť do jej ordinácie.
„Nespala som s ním, jasné?“ vzdychla a obliekla si biely plášť. „Sama neviem, ako k tomu vôbec došlo.“
Erin s dvojzmyselným úsmevom klesla na detskú stoličku a podarilo sa jej vyzerať dôstojne. „Bránila si sa? Zviazal ťa? Vrhla si sa naňho ty? Videla si jeho penis? Je veľký?“ vychrlila prúd otázok.
„Ani len nebol nahý. Musíme to rozoberať?“
„Tak ako ste preboha... ó, vy dvaja úchyláci. Boli ste vo vlčej forme, čo?“ zaškerila sa, až jej bolo vidieť tesáky.
Danny striaslo. „Nie, Erin. Georgy mi vtrhol do izby, keď som... mala po ruke vibrátor a... dokončil začatú prácu. Potom mi ho vzal.“ Trucovito sa posadila. „Uspokojila som tvoju zvedavosť?“
Erin nadšene prikyvovala. „Odhliadnuc od tvojho nanajvýš zaujímavého sexuálneho života, dnes som kvôli tomu neprišla.“
„Nehovor. Konečne sa ti podarilo zlomiť Salvatorovi penis a teraz sa pred ním ukrývaš?“ rypla si Jordana.
Upírka na ňu vyplazila jazyk. „Salvatorov penis je v najlepšom poriadku. Aspoň bol dnes ráno v aute, než som šla do práce.“
Jordana urobila kyslý ksicht. „S tebou už jazdiť nebudem.“
„Počkaj, keď konečne do seba dostaneš Georgyho párok. Tiež sa ho nebudeš môcť nabažiť,“ predpovedala jej Erin.
„Jediný párok, o ktorý mám záujem, je ten s kečupom a horčicou.“
„Ty perverzáčka,“ trápila ju Erin s oplzlým úsmevom.
Jordana po nej hodila pero. „Tak čo potrebuješ, Erin?“ smiala sa.
„Len som sa ťa chcela opýtať, či náhodou nevieš prečo som už trikrát stretla našu malú Aislin na onkológii.“
Danny nadvihla obočie. Aislin je jediný človek žijúci medzi upírmi ako člen Salvatorovho kráľovstva. Kráľ ju vzal pod svoju ochranu ako bábätko, keď osirela, a vychoval ju.
Aislin je však dnes dospelá žena s titulom z medicíny a pôsobí ako lekárka pre celé kráľovstvo. Často si s Jordanou navzájom pomáhajú, pretože sú v tom istom obore.
„Skúsila si sa opýtať jej?“
„Poprela, že by tam niekedy bola. Starosti si nerobím len preto, lebo cítim jej krv a viem, že je zdravá.“
Jordana sa upokojila. Upíri cítia všetky ľudské neduhy. Sú lepší ako lovecké psy. „Možno si len zlepšuje prax.“
„To nevysvetľuje, prečo mi to zatajila.“
Danny sa lakťami oprela o stôl. „Erin, Aislin je dospelá. Nerobí nič zlé. Musíš sa prestať trápiť o každú maličkosť v jej živote.“
Kráľovná si vzdychla. „Ja viem. Ale bola by som pokojnejšia, keby sa konečne nechala premeniť na upírku.“
„Ešte stále váha?“
Prikývla. „Nikto z nás nemá odvahu premeniť ju proti jej vôli.“
Do ordinácie vošla sestra a začala sa pripravovať na pacientov.
Jordana prešla k Erin a pomohla jej vstať. „Všetko je určite v poriadku. Nechaj Aislin rozhodnúť o svojom osude.“
Rozlúčili sa a Danny si pozvala prvého pacienta. Sotva mu však prezrela červené hrdlo, zazvonil jej mobil. Ospravedlnila sa unavenej matke a poprosila sestričku, aby mu vytlačila recept na antibiotiká.
„Prosím?“ zdvihla.
„Danny?“ ozval sa tichý hlas jej spojenca z dánskeho kráľovského dvora vlkolakov. „Asi nás odhalili. Vlci poslali do Londýna príkaz zatknúť našich ľudí na Heathrowe.“
Zalapala po dychu. „Ako to myslíš?“
„Niekto zistil, že práve prevádzame rodiny za Ural. Pôjdu po nich, Danny. Nemôžu ich zatknúť.“
Celá zbledla. Bohovia, to by bola katastrofa! „Postarám sa o to. Pošli mi informácie o lietadle.“


14 komentářů: