pondělí 16. března 2020

Temný únik - Epilóg




O niekoľko týždňov neskôr...

Danny sa so zamrmlaním zobudila, pretočila sa na bok a zazrela na svojho usmiateho manžela. „Nenávidím ťa,“ zachrčala a stiahla jeho časť prikrývky na seba. Ten bastard si ju nezaslúži!
„Hej, to ty si ma celé dni otravovala, aby som ti vrátil vibrátory,“ bránil sa bez kúska viny v hlase.
„Vrátil. Som si istá, že som použila slovo vrátil, nie spojenie obťažoval ma nimi celú noc až do svitania a potom ich zamkol do trezoru!“ Vytiahla spod neho vankúš a pritúlila sa k nemu.


George sa spokojne usmial a pritiahol si ju k sebe. „Zvláštne, včera si mi povedala mnoho vecí, ale slovo Nie som nepočul,“ zamyslel sa.
Urazene sa k nemu otočila chrbtom. „A tá trojminútová spŕška nadávok vo viacerých jazykoch ti nič nenapovedala?“ Zastonala, keď sa pokúsila dať stehná k sebe. Ako dnes bude chodiť?
Vlkolak sa nenechal odbiť. Už poznal ranné nálady svojho mačiatka. Pobozkal ju na krk. „Ak to pomôže, ja som si včerajšok užil.“
„Prasa! Dnes spíš na gauči, aby si vedel!“
Znovu ju s úsmevom pobozkal a pohladil ju po odhalenom chrbte. „Čo keby som ti povedal, že mám pre teba veľkú smotanovú tortu?“ vyjednával.
Jordana sa napla, ale neotočila sa. V tichu premýšľala nad svojimi možnosťami. Tak ľahko mu snáď neodpustí! „Len tak zo zaujímavosti, akú veľkú?“
George v duchu víťazne zavyl. Toľko k jeho urazenej polovičke. „Obrovskú,“ mrmlal lákavo a perami jej začal prechádzať po línii chrbtice. „S čokoládou. A šľahačkou.“
Zahryzla si do pery. Môže sa naňho vôbec hnevať? Pridobre pozná jej slabosti. A potrebuje vôbec tie vibrátory? George je ochotný nahradiť ich kedykoľvek keď o to požiada. Dokonca bez reptania a s úsmevom na tvári.
„Fajn,“ prskla s predstieraným hnevom a vrátila mu vankúš. „Ale na celé Olympijské hry je ovládač od telky môj,“ vyjednávala.
Vysmial ju. „To teda nie! Radšej budem mesiac bez sexu!“
S výkrikom sa naňho prevalila, urazená až do špiku kostí. „Ty odporný zradca!“ Pripútala mu ruky o záhlavie, presne ako mala ona len pred pár hodinami.
George sa strhol, ale už bolo neskoro. „Danny, neurob niečo, čo budeš ľutovať,“ varoval ju.
Jeho najdrahšia manželka sa len spokojne usmiala. Pre ten úsmev by bol ochotný prísť o ovládač hoci aj naveky. Sladko ho pobozkala a obtrela sa o jeho rannú erekciu. „Och, toto ľutovať rozhodne nebudem.“ Zahryzla mu do krku a zanechala po sebe odtlačok. „Teraz si skočím po svoju tortu, šľahačku, med a čokoládu a uvidíme ako dlho mi potrvá presvedčiť ťa, aby si mi prenechal kontrolu nad ovládačom.“ Veselo mu cvrnkla do nosa ako neposlušnému šteňaťu.
„Danny...“ začal varovne.
V očiach sa jej neobjavil ani záblesk strachu. Ich manželstvo nebude nikdy pokojné. Dokážu sa pohádať hoci aj o odtieni koberca v obývačke, ale ešte nikdy nešli spať pohádaní. A on si na nej nikdy neventiloval svoj hnev. Danny zase naňho nikdy nepoužila svoju dominanciu. „Len vydrž, pudlík, o chvíľu som naspäť.“ Vstala a bez akéhokoľvek kúska oblečenia sa vydala do kuchyne, kde nabrala zásoby a vrátila sa k uvoľnenému manželovi. Začínala mať podozrenie, že sa mu páči, keď ho čas od času spúta a zneužije pre vlastné potešenie.
Skočila k nemu do postele a uistila sa, že putá sú dosť voľné aby ho neboleli ruky.
„Vieš že ťa ľúbim, však?“ opýtal sa, keď mu prstom prešla po odhalenej hrudi a začala slintať.
Pohľad jej znežnel. „Samozrejme. Ja teba tiež.“ Odhrnula mu strapaté vlasy z čela. „Pripravený pohrať sa?“
Vyceril na ňu belasé zuby. „Som len tvoj, mačiatko.“

20 komentářů:

  1. Nádherná kniha. Ďakujem 😁😁😁.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za knížku. Je opět úžasná.
    Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za skvělou knížku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za další super kapitolu i celou knihu, Alex. Úžasné čtení 😂👍.

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem za ďalší úžasný príbeh. Zo začiatku som nebola nadšená že príbeh je o Jordane lebo ako postava ma nejako v predošlých dieloch nezaujala ale ako som čítala tak som sa nevedela prestať smiať a stále som tŕpla že čo bude ďalej. Bola to fantázia smiech, slzy a všetky emócie dokopy v jednej knihe. Ešte raz ďakujem

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem za ďalšiu skvelú knihu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujem za ďalší úžasný príbeh

    OdpovědětVymazat
  8. Moc dekuji za dalsi naprosto uzasne cteni

    OdpovědětVymazat
  9. Další skvělý akční příběh. Opět super čtení.

    OdpovědětVymazat
  10. Dokonale. Nesmierne moc ti ďakujem za ďalší úžasný príbeh nemám šlo. Si úžasná a ja milujem tvoj štýl písania tvoje postávy celý tento svet, ďakujem si úžasná

    OdpovědětVymazat
  11. Ďakujem za ďalšiu skvelú knihu.Zuzana

    OdpovědětVymazat
  12. moc děkuji za krásnou a napínavou knihu

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za další úžasnou knížku :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Mockrát děkuji za další skvělý díl! Hned se pustím do dalšího 😁

    OdpovědětVymazat
  15. Moc , moc děkuji. Lenka

    OdpovědětVymazat