pondělí 16. března 2020

Zachránená temnota 13




Žiadna učebnica z Dariových početných štúdií nemala kapitolu Ako uzdraviť anjela zo stáročnej traumy. Je to vážny nedostatok, pretože sa necítil hodný jej citov.
Angelica bola preňho stelesnenie nevinnosti, čistoty a absolútneho dobra. Ako sa jej môže dotknúť upír ako on, ktorý osem tisíc rokov videl len krv a aj jej veľa prelial? A to si ani nechcel spomenúť na počet žien, ktoré prešli jeho posteľou.


Ona si zaslúži viac, oveľa viac. Viac, než jej on sám môže dať. Ani koruna na jeho hlave nie je všetkým.
Pobozkal svojho drahého anjelika. Ukáže jej, že bolesť nikdy nemá byť súčasťou akéhokoľvek milostného styku. Nie taká, na akú si spomína ona.
To ešte zvládne.
Ak sa za tie tisícky rokov niečo naučil, je to umenie sexu.
Nežne pretočil na chrbát a očami prebehol po sexy kúskoch prádla, ktoré ju zahaľovali. Dlho na nej neostanú.
Usadil sa medzi jej kolenami, čo ju viditeľne znepokojilo, pretože stratila možnosť spojiť nohy k sebe. Pohladil ju po hladkej pokožke lýtok a usmial sa tak, aby uvidela jeho tesáky.
Angelica pomaly vydýchla. Je to Dario. Jej Dario. Zbavil ju bolesti, nespôsobil ju. Dal jej jedlo, nevyhladoval ju. Bral ju ako rovnocennú a nevysmieval sa jej názorom.
Ani počas hádok na ňu nevztiahol ruku.
Uvoľnila sa a dúfala, že tie tesáky čoskoro pocíti na krku.
Nechala ho stiahnuť jej nohavičky a keď sa načiahol po podprsenke, jednoducho ju nechala zmiznúť. Bradavky sa jej okamžite napli a hanblivo to pripisovala chladu v miestnosti.
„Si nádherná,“ povedal jej jednoducho a pobozkal ju na hruď. „Ale nepáčia sa mi tvoje rebrá. Musíš jesť.“ Sám na to dohliadne.
Preglgla. Skutočne túžila po jedle. Nie okamžite, ale chcela sa tešiť na pravidelnú, pestrú stravu a sladkosti. A ovocie. Hlavne ovocie.
Zachvela sa, keď perami zľahka putoval ku kľúčnej kosti a potom na krk, kde našiel akési magické citlivé miestečko. Objala ho a vzdychla. Prečo je ten nemožný upír ešte oblečený?
Rukami mu vkĺzla pod tričko a ako predpokladala, jeho telo bolo pevné a nepoddajné.
Sykol. Tie ruky chcel cítiť všade, nie len na chrbte. Nedokázal sa od nej odtrhnúť a tak si vďaka svojej upírskej sile tričko jednoducho roztrhol a odhodil ho na zem.
Angelica sa zasmiala a hladila ho na horúcej pokožke. Bola to pre ňu nová skúsenosť. Cítila sa oveľa istejšie už len preto, že nebola zviazaná.
Dario sa jednou rukou podopieral a druhou sa vydal na prieskum jej pevných pŕs. Tmavoružové bradavky dopĺňali hnedastú pokožku vo vzrušujúcej kombinácii. Nedokázal si predstaviť, ako jej niekto mohol ublížiť, keď mohol mať toto všetko len pre seba a tešiť sa z jej vzdychov.
Ľudí nikdy nepochopí.
Angelica si užívala ľahké bozky a premyslené dotyky. Všetky pocity sa však zbiehali medzi jej stehnami a podivná, príjemná bolesť ju oberala o logické uvažovanie.
Ostré zuby ju škrabli na pokožke pod bradavkami a túžobne sa prehla, len aby to zopakoval. Nadšene ju poslúchol a pridal ešte aj jazyk.
Zahryzla si do pery. Ten jazyk... mal by byť vyhlásený za zbraň, pretože ju úplne odrovnal.
„Dario...“
Presunul sa nižšie, postupoval cez hrudnú kosť k jeho vysnenej destinácii. Bozkával ju na hladké bruško, keď sa prudko strhla. Zdvihol zrak a uvidel ako sa smeje. Zopakoval ľahký bozk a pohyb jazykom a smiech z nej vyšiel naplno.
„Môj anjelik je šteklivý?“ Nadšene sa nadvihol.
„Nie, neopováž sa-ach!“ Vyprskla v smiech, pretože jeho všetečné prsty sa rozbehli po jej tele. Pokúšala sa im uniknúť, ale Dario jej to nedovolil.
„Prestaň!“ prosila ho takmer so slzami v očiach. Smiala sa, až chrapčala.
Dario sa rozosmial spolu s ňou a nemilosrdne ju šteklil, kým sa neprevalila na brucho, aby ho zastavila.
„Hm, ani tento výhľad nie je zlý,“ povedal vášnivo a rýchlo sa prispôsobil novej situácii. Obkročmo ju uväznil pod sebou a pohladil vypuklý zadoček.
„Si zlý!“ obvinila ho urazene, ale v jej hlase počul smiech.
„Ó áno, som veľmi zlý.“ Zamyslel sa, či jej niekto niekedy doprial jednoduchý dotyk úľavy po tom, čo celé dni a noci pracovala.
Skúsene oboma rukami nahmatal jej svaly okolo lopatiek a jemne ich začal masírovať. Podľa toho, ako sa uvoľnila, masáž ešte nikdy nedostala.
Angelica by prisahala, že sa roztopila. Po nečakanom útoku na jej telo si ju Dario udobril tým najdokonalejším pocitom, aký kedy zažila. Ani len netušila, že ju svaly bolia a sú stuhnuté, kým sa mu nedostala do rúk.
Chcelo sa jej plakať spokojnosťou.
Pevným rukám čoskoro prišli na pomoc pery. Dario si vybozkával cestičku pozdĺž jej chrbtice a zlákal na svoju stranu každý jej sval. Nemohol si nevšimnúť, že ešte viac zvlhla medzi nohami.
Jediným prstom sa vydal na prieskum zakázaného územia a vnikol do jej teplého vnútra. Okamžite sa okolo neho stiahla a z úst jej vyšlo roztomilé zamrnčanie.
Potiahol za šnúrku a jednu po druhej z nej venušine guličky vytiahol.
Angelica zalapala po dychu  a otočila sa naspäť k nemu. Zrýchlene dýchala a niečo chcela. Netušila čo, ale zúfalo to musela mať.
Akoby rozumel jej nedostatku slov, ponoril do nej dva prsty. Upokojujúco sa na ňu usmial. „Si stvorená, aby si cítila, Angelica.“ Uvoľnil hada odpočívajúceho na jeho ramene a dovolil mu prejsť na jej telo, upokojiť jej zmysly a vrátiť sa k nemu.
Šokovane vyvalila oči. V jednej sekunde pocítila jeho vlastnú túžbu, no zároveň aj úľavu z toho, že ju nedesil ako ostatní muži. Netušila, koľko to preňho znamená.
Dotkla sa jeho ruky. „Akokoľvek budem alebo nebudem súdená za porušenie pravidiel... dnešok neoľutujem. Nikdy,“ povedala mu úprimne.
Presunul sa nad ňu a perami našiel to tajné miestočko na jej krku. „Si ten najdokonalejší anjelik na svete.“
Zaklonila hlavu a nechala spomienky spomienkami. Stali sa a ona ich nezmení. Prítomnosť však zmeniť môže. Ona sa môže zmeniť.
Pokúsila sa konečne dostať Daria z nohavíc. Spoločnými silami sa ich zbavili a ona sa konečne mohla zoznámiť s budúcim zdrojom jej potešenia.
Dario bol plne vztýčený a pripravený na akciu. Plná zvedavosti sa ho dotkla a nechápala, ako ho mohlo to drobné pohladenie rozladiť. Vyzeral, akoby trpel.
Dario jej doprial čas na zmierenie sa so situáciou. Keby bola akákoľvek iná žena, už dávno je v nej. Angelica však potrebovala uistenie, že nie je ovládaný svojimi pudmi a neurobí nič, s čím by sama nesúhlasila.
Pohodlne usadená priamo pred ním sa k jeho absolútnemu šoku sklonila a pobozkala ho na citlivú špičku.
„Tak a dosť!“ Odtiahol ju a doslova ju zhodil na chrbát. „Nie som svätec!“ Roztiahol jej nohy a zamračil sa, keď sa pobavene rozosmiala. Však on jej ukáže!
Pomaly do nej začal prenikať. Pozorne sledoval jej tvár. Angelica sa však naňho len láskyplne usmiala. „To je v poriadku, Dario. Teba sa nebojím.“
Neklamala. Predstavila si, že by ju zviazal on a vôbec ju to neznepokojilo. Vlastne jej to pripadalo náramne vzrušujúce. Čo by s ňou asi robil?
Bol v nej sotva do polovice a keby nepoznal jej minulosť, myslel by si že je panna. Stovky rokov bez sexu sa na nej rozhodne podpísali.
„Nikdy som si nemyslel, že budem mať v posteli anjela,“ priznal a perami na jej bradavke. „A že to bude také intenzívne.“
Panvou mu vyšla v ústrety, hnaná potrebou dosiahnuť niečo, čo jej mohol dať len on. Bol obrovský a bála sa, že sa do nej ani nevojde, ale ak aj cítila bolesť, bola príjemná a zvyšovala jej pôžitok. „Sme proste dokonalí,“ poznamenala priškrtene.
Zahryzol jej do kľúčnej kosti a konečne sa do nej dostal až po koreň. Cítil na sebe každý úder jej srdca. Sťahovala sa okolo neho v pravidelnom rytme. Prispôsobil sa mu a začal sa pohybovať.
Angelica mu zaryla nechty do chrbta. Chcela viac. Všetko. Napodobnila jeho výpady a povzbudzovala ho k rýchlejšiemu tempu.
O chvíľu sa už s nimi triasla celá posteľ a ich trhané bozky naberali na intenzite. Angelica celá zružovená stonala, neschopná utíšiť sa. Dario ju len podporoval a pravidelne sa maznal s čarovným miestom na jej krku. Keď ju škrabli jeho tesáky, prekročila akúsi neznámu hranicu a celé jej telo sa naplo.
„Napi sa,“ pobádala ho.
Nemusela ho dvakrát prosiť. Tesákmi prenikol pod jej pokožku a vpustil jej do krvi endorfíny. Len čo tak spravil, zaznamenal jej orgazmus. Celá sa okolo neho stiahla, trhla bokmi a zakláňala hlavu. Jej sladké stony sa zmenili na tichučké výkriky.
Neprestal.
Pohyboval sa v nej a vychutnával si jej sladkú krv. Nahmatal Angelicin citlivý klitoris a povolal ho do boja.
Znovu ožila, prekvapená jeho aj vlastnou výdržou. Chudáčik anjelik netušil, že len začali.
Vysunul z nej svoje zuby aj penis, proti čomu nahlas protestovala. Umlčal ju bozkom a zašepkal: „Dôveruj mi.“
Slabučko prikývla, vzrušená už len pri predstave, čo si pre ňu upír pripravil tentokrát. Bez boja sa nechala pretočiť na brucho a nadvihnúť na kolená, pričom tvárou spočívala medzi mäkkými vankúšmi.
Tentoraz do nej prenikol prudko a bez varovania. Celá sa otriasla spokojnosťou. Znovu ju hladil a masíroval na chrbte, zatiaľ čo sa v nej lenivo pohyboval.
„Dario!“ prosila ho.
„Ja viem, anjelik. Dostaneš, čo potrebuješ.“ Teplými dlaňami jej pohladil lopatky. „Chcem ich vidieť,“ povedal.
Prekvapene otvorila oči. „Žartuješ?“
Zrýchlil tempo, aby ju presvedčil. „Si celá moja, anjelik. Daj mi aj ten posledný kúsok, ktorý predo mnou ukrývaš.“ Dokázal si predstaviť, že znie ako úchylák, ale z nejakého dôvodu to takto potreboval. Angelicu v celej jej kráse.
Omámená vášňou sa nad jeho slovami ani nezamyslela. Jednoducho prikázala svojim krídlam rozprestrieť sa a tie ju poslúchli.
O minútu sa jemne dotkli zeme vedľa postele. S rozpätím šiestich metrov zabrali polovicu jeho spálne.
Presne ten moment ho dostal. Má pod sebou anjela a môže si s ním robiť, čo sa mu zachce. Zrýchlil tempo a hladiac jej jemné páperie ich oboch priviedol k vrcholu. Nemusel sa ani veľmi snažiť, lebo Angelica v tej chvíli zistila, že krídla sú jej ďalšou podivnou erotogénnou zónou.
Zachvátila ju ďalšia vlna vyvrcholenia, ktorá ju obrala o dych.
Dario sa pomaly vysunul a ona nadvihla krídlo, aby sa mohol uložiť vedľa nej. Pritiahol si ju na hruď a bozkával ju na pery, krk a očné viečka.
„Môj anjelik,“ opakoval lenivo. Dotýkal sa jej belasých krídel, udivený ich jemnosťou.
Ospalo sa usmiala. „Ráno si to zopakujeme?“ opýtala sa hanblivo.
Uškrnul sa. „Moje naivné zlatíčko. Ja som s tebou predsa ešte neskončil.“ Pohladil ju po vlasoch.
Prekvapene k nemu zdvihla pohľad. „Neskončil?“
Obkročmo si ju posadil na boky, kde sa prebúdzal jeho penis. „Nikdy si nepočula o výdrži upírov? Sotva sme začali, anjelik.“
Klesla jej sánka. Potom sa nadšene pomrvila. Keď už má porušiť pravidlá, poruší ich vo veľkom. „V tom prípade by som sa rada bližšie zoznámila so svojím novým kamarátom.“ Pohladila jeho úd a ako sa ešte viac napol, rozleteli sa dvere jeho izby a v nich sa zjavili vysmiate Kathrine a Mina.
„Dario, chceli by sme s tebou prebrať-“ začala Mina a zamrzla uprostred pohybu.
Dario k nim otočil tvár a zbledol. Šokované tváre veľkráľovien ho znepokojili.
Nastalo trápne ticho.
„Ja to vysvetlím,“ povedal prvú vec, ktorá jeho odkrvený mozog napadla. Celkom netušil ako odôvodní nahého anjela s jeho penisom v ruke.
Angelica zalapala po dychu. „Nevidia ma, Dario. Myslia si, že sa tu nejako perverzne uspokojuješ.“
Pozrel na venušine guličky na zemi, rozhádzanú posteľ a jeho penis v pozore. „Dobre, toto nevysvetlím,“ opravil sa.
Kathrine si zakryla oči. „My prídeme inokedy. Tak o pol roka.“ Odstrčila Minu od dverí a zabuchla ich za nimi.
Dario bol stále stuhnutý. Čo sa práve odohralo?
Angelica vyprskla do hlasného smiechu. Celé jej telo sa otriasalo.
Nemohol odolať. Celá táto situácia bola trápne smiešna. Pridal sa k jej smiechu a posadil sa s ňou stále v lone.
„Prepáč, vôbec som ich nezaznamenala,“ ospravedlňovala sa cez slzy.
„Myslím, že za tie pohľady to stálo.“ Pobozkal ju. Páčil sa mu jej bezstarostný smiech. Jej tvár sa úplne rozžiarila.
„Budú ťa mať za úchyláka.“
Mykol plecami. „Myslím, že tiež za zatvorenými dverami so svojimi manželmi experimentujú.“ Nadvihol ju ona zľahka dosadla na jeho erekciu.
Obaja spokojne zavzdychali.
„Takže,“ objala ho okolo krku a jemne sa kolísala. „Koľko je pravdy na tom, že všetci ovládate celú kamasutru?“
Zaiskrili mu oči. „Čoskoro to zistíš, anjelik.“


Krátko nad ránom, keď obaja vyčerpaní ležali medzi rozhádzanými vankúšmi a prikrývkami, Dariovi pípol mobil.
Ospalo sa k nemu načiahol a Angelica proti tomu pohybu zaprotestovala. Spokojne odfukovala na jeho hrudi v stave polospánku.
Dario prižmúril oči nad jasným svetlom a škúlil na nový e-mail. Bol od Aislin z Británie a mal názov Nie je to vtip.
Otvoril zložku skopírovanú od anjelov a zagúľal očami. „To snáď nie je pravda!“
Angelica mu vytrhla zariadenie z ruky. „Svetlonosova zložka?“ Preťukala sa až na jej koniec. Vydala zo seba pridusený smiech. Plesla Daria po zadku. „Vstávaj, žrebec. Ideme do Ríma!“

14 komentářů: