úterý 21. dubna 2020

Zlomená temnota 24




Abby mala pocit, že medzi ich odchodom z Dubrovníka a návratom uplynuli týždne a nie pár dní. Bola psychicky vyčerpaná, podivne otupená a stále nemohla uveriť tomu, čo urobila. Nielenže konečne potrestala posledného násilníka, nadobro ukončila to večné handrkovanie s Vatikánom. A hlavne – konečne vedia, kam inkvizítori unášajú deti Gardy. Môžu ich oslobodiť. Samozrejme, presvedčiť ich o novej pravde bude neskutočne náročné, avšak nie nemožné. To si odmietala pripustiť. Keď dokázal zmeniť názor Ray, zvládnu to aj iní.


Dopriala si polhodinovú sprchu, ale ani tá neuvoľnila jej napätie. Zabalila sa teda do osušky, precupitala k Rayovej izbe a vošla. Tiež ho našla pod prúdom horúcej vody, ako hľadí do neznáma. Zbavila sa kusu látky a pridala sa k nemu. Nepovedala nič, len ho objala.
Ray k sebe princeznú pritisol, akoby bola záchranným lanom v rozbúrenom mori. Doteraz zvládal byť jej oporou, krôčik po krôčiku jej pomáhať vyjsť zo svojej kukly a nájsť silu znovu čeliť svetu, až sa naňho všetko zosypalo a odrazu nevedel na koho sa obrátiť.
Stáročia slúžil maniakom, ktorí vykonávali zverstvá. Sám ich vykonal. Podporoval. Učil nových regrútov. Koľkí z nich skončili ako násilníci? Koľkí z nich ublížili deťom a mladistvým?
Jeho druhovia by ho mali utratiť.
A čo je najhoršie... Spal s princeznou. S tou najčistejšou, najnevinnejšou bytosťou, akú kedy spoznal. Pošpinil ju. Ona patrí medzi šľachtu. Upírsku šľachtu. Medzi mužov a ženy so spôsobmi, ktorí jej doprajú všetku dôstojnosť, ktorá jej prináleží. Keby sa jej rodina dozvedela, s kým sa spustila... Bohovia, snáď ju len za to neodsúdia!
Vedel, že upíri sú sexuálne veľmi otvorení a niečo také ako prvý sex v manželstve a dôkazy panenstva už dávno zavrhli. Ale čo reputácia?
„Bojovali sme v takmer všetkých ľudských vojnách,“ prehovorila odrazu princezná s tvárou na jeho mokrej hrudi.
„Hm?“ prebral sa zo zamyslenia.
„Vyberali sme si strany. Náhodne. Čo nám viac sedelo. Mnohokrát sme boli na nesprávnej strane. Zavrhli sme síce mučenie už v stredoveku, ale buď si istý, že sme ho hojne praktikovali. Tak ako otroctvo. Nerovnosť na báze čistej krvi sa stratila doslova v poslednom desaťročí.“
Vzal jej tvár do dlaní. „Prečo mi to hovoríš?“
Pobozkala ho. „Aby si vedel, že všetci sme vykonali veľké množstvo zla. A tvrdo sme sa poučili. Nemysli si, že je medzi nami až taký rozdiel len pre to, čo sme za posledné dni zažili. Vieš, že je to len pár rokov, čo sme zatkli rodičov, ktorí vyhladovali a fyzicky týrali svoju dcéru a vzali jej právo na trón? Stala sa z nej najvyššia kráľovná.“
„Som monštrum, Abby,“ pokúšal sa ju presvedčiť.
Pokrútila hlavou a postavila sa na špičky. „O nič viac než ja.“
Ale áno. Oveľa viac.
„To, že som žiadny zločin nevykonala neznamená, že toho nie som schopná. Čo myslíš, že by som urobila tým chrapúňom, keby som ich našla dnes?“
„Rozhodne nič, čo by som im neurobil ja. Ale o to nejde, Abby.“ Odhrnul jej z čela prameň ebenových vlasov. „Nemala by si ani len byť v mojej blízkosti.“
Zasmiala sa a vycerila svoje roztomilé tesáčiky. „Ray, mala som v ústach tvoj penis. A kusla som si. Vážne si myslíš, že byť v tvojej blízkosti ma dokáže viac skaziť?“
Stačili len tie slová a okamžite stvrdol. Samozrejme, že si to všimla a prisahal by, že na chvíľu zapriadla spokojnosťou.
„Som otupená, Ray,“ povedala nakoniec. „Nechcem jemný, opatrný prístup, akoby som sa mala rozpadnúť. Potrebujem niečo... tvrdšie.“
Pre všetkých bohov, len nie od neho! Pretože ak raz pustí z reťaze svoje libido, obaja budú stratení. Čo ako aj on teraz potrebuje drsný, živočíšny sex, má v sebe dosť ovládania, aby neublížil Abby.
Princezná však jeho zaváhanie pochopila a pritlačila ho o stenu. „Nie som z cukru, Ray.“
„Si princezná,“ šepol so stiahnutým hrdlom.
„Mám ti znovu pripomenúť, kde bol tvoj penis?“ argumentovala. „Pretože ja nemám problém sa znovu zahryznúť.“
A bolo to. Stvrdol ako skala a Abby by musela byť mŕtva, aby si nevšimla jeho v takmer pravom uhle stojaci penis. Jazykom si prešla po perách a klesla na kolená.
„Abby, nie aby ti napadlo...“ varoval ju, ale poslušnosť zrejme nie je jej silnou stránkou, pretože ho vsala do úst, chvíľu ho dráždila a potom už len cítil horúčnosť, ako jej zuby prenikli cez citlivú pokožku a endorfíny mu zaplavili telo. Zastonal ako ranené zviera.
Abby bola odhodlaná zbaviť ho všetkých zábran. Sú tu len oni dvaja. Ona sama to začala. Čo ako k nej bude drsný, nebude to ako predtým. Tentoraz sa všetko deje z jej vlastnej vôle. Napila sa sotva pár kvapiek a s diabolským úsmevom k nemu zdvihla svoje nevinné očičká.
„Ty zajtra nebudeš schopná chôdze,“ zavrčal Ray, vytiahol ju na nohy a drsne pobozkal. Vypol sprchu a bez toho, aby sa od seba odtrhli, sa dopotácali do spálne. To už ich ruky stihli preskúmať väčšiu časť partnerovho tela a Ray stále čakal, kedy sa princezná preberie a stopne ho. Niekoľkokrát pevne stlačil jej bradavku, ale z nejakého dôvodu ju to len viac vzrušilo. Dokonca aj keď jej dal na zadok, len sa prehla a privrela oči.
„Chceš ma dohnať k tomu, aby som vycúvala?“ pochopila jeho hru a zhodila ho na posteľ. „Ty mi neublížiš,“ povedala s istotou.
Nie, neublíži.
Nie je toho schopný.
Jeho princezná je pri ňom navždy v bezpečí.
V srdci sa mu rozlial neznámy, desivý a sladký pocit, ktorý ho vykoľajil. Aby ho potlačil, pretočil sa s ňou a priľahol ju svojím telom. „Nie. Ale môžem ťa vydesiť,“ varoval ju.
„Skús,“ vyzvala ho, takmer akoby sa mu posmievala.
Ray sa zamračil, pripravený dať jej lekciu. Vstal a pretočil ju na brucho ako handrovú bábiku. Jej pokožka sa stále leskla zo sprchy a, bohovia, to mäkké pozadie by priviedlo do šialenstva každého muža! Zahryzol sa doň a dostalo sa mu prekvapeného výkriku. Keď však prstami našiel jej stred, zistil že ju to len viac vzrušilo.
Abby zvýskla, len čo pocítila jeho jazyk medzi stehnami. Ray si ju prearanžoval tak, že bola na kolenách, s ramenami a hlavou stále na matraci. Cítila sa nanajvýš vyzývavo. Zovrela prikrývky, keď sa Rayov jazyk začal pohybovať k citlivým miestam. Stonala a mrmlala, ale nijak ho to neurýchlilo. Takmer mala pocit, že ju chce mučiť odďaľovaním uspokojenia. Po pol hodine o tom bola presvedčená. Roztrhla dva vankúše a zničila prikrývku, ale Ray neprestal. Keď sa mu pokúsila vyšmyknúť, pridržal ju na mieste a prinútil ju znášať zmyselný útok.
„Nenávidím ťa!“ kričala posledných päť minút.
„Postav sa do radu. Takých je veľa.“ povedal hlbokým hlasom a odtiahol sa, stojac pri posteli.
Vyčítavo naňho pozrela. Kde je zvyšok? Kde je jej orgazmus?
Ray ju znovu plesol po zadku. Och, táto činnosť sa mu začína páčiť! „Otoč sa!“
Našpúlila pery, ale poslúchla ho. Potom sa v nej prejavil diablik a než jej Ray vydal ďalší príkaz, bola na všetkých štyroch a vzala do úst jeho pýchu. Tentoraz nepoužila zuby – len ho dráždila jazykom, rovnako ako on trápil ju. Vo vlasoch pocítila jeho dlaň.
Ray zaklonil hlavu. Keby boli v inej situácii, stačila by minúta a vyvrcholil by. Dnes to však nie je len o tom. Obaja potrebujú viac. Trochu divokosti, trochu drsného sexu, aby zabudli na všetko, čo sa stalo. Dovolil princeznej sa s ním chvíľu pohrávať a keď sa priblížil vrchol, ustúpil.
Abby nesúhlasne prižmúrila oči.
„Nezľakni sa,“ prišlo varovanie. Ray luskol prstami a neznáma sila prinútila Abby ľahnúť si krížom na posteľ a spútala jej ruky nad hlavou. Nevidela žiadne povrazy, ale napriek tomu mala pocit, akoby bola uväznená.
„Zoznám sa s mágiou Gardy, princezná. Efektívne spacifikuje nesmrteľných.“
Pokúsila sa o urazený výraz. Prehla sa ako luk, ale okrem nanajvýš erotického zjavu nedocielila žiadny výsledok.
Ray jej roztiahol stehná a hladko do nej vkĺzol. Obaja zastonali. Pomalými, nenútenými pohybmi jej prstami masíroval klitoris a nasadil mučivo neuspokojivé tempo. Užíval si jej sťahujúce sa vnútro. Abby sebou metala, ale nemohla nič robiť. Pokúsila sa pohnúť panvou, aby zvýšila trenie, ale zovrel jej bedrá a zabránil jej v tom.
Toto je jeho hra a bude hrať nefér.
Výdrž nesmrteľných sa Abby stala osudnou. Obaja zvládli ísť bez prestávky celé hodiny. Teda Ray zvládol prirážať a Abby zvládla nadávať, vrčať a vyhrážať sa mu.
Bol to nádherný pohľad. Napätá, vzrušená upírka s dokonalými krivkami, vydaná mu na milosť. Vlhká a prístupná. Preňho. Len preňho a kvôli nemu.
Toto je skutočné víťazstvo.
Jej aj jeho.
Uvoľnil neviditeľné popruhy, zdvihol jej vyčerpané telo a postavil ju na kolená, tak aby sa rukami držala záhlavia. Abby fňukla, ale pre orgazmus bola ochotná čohokoľvek. Z očí sa jej vykotúľali slzy, keď do nej tvrdo prenikol zozadu a v teplých dlaniach zovrel jej prsia. Pohrával sa s bradavkami a bozkával ju pozdĺž chrbtice.
Striasla sa.
Ray konečne zrýchlil a priviedol ju k vrcholu. Ten mu ale nestačil a postupne sa prepracovali k druhému a tretiemu, než aj on našiel uvoľnenie. Po celý čas princeznú nepúšťal, pevne ju držal v náručí a utišoval jemnými bozkami na krk a ramená.
Abby zaklonila hlavu. Celá sa chvela, ale konečne sa tá otupenosť stratila. Znovu mohla cítiť. Pritisla si ruky na srdce, v ktorom sa usadil pálčivý, príjemný pocit. Pozrela na Raya, ktorý sa bez slov uisťoval, že je v poriadku.
Unavene prikývla a spojila im pery.
Spoločne sa zavŕtali pod prikrývky, navzájom sa objímajúc.
„Vy upíri ste vážne úchylní,“ povedal Ray s predstieraným pohoršením.
Princezná sa hrdelne zasmiala.

27 komentářů:

  1. Ďakujem za ďalšiu skvelú kapitolu 🥰

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem za ďalšiu úžasnú kapitolu

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za žhavou kapitolu! Doufám, že Ray opustí od svých snah Abby opustit. Abby, drž se holka!!
    Tinka

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za skvělou kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za další kapitolu 😊💗

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem za ďalšiu kapitolu. Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujem veľmi pekne za ďalšiu skvelú kapitolu

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuji za další kapitolu :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ďakujem ❤️❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za kapitolu.
    Věra

    OdpovědětVymazat
  11. 😉👍 Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  12. Ďakujem za fantastickú kapitolu už sa neviem dočkať kedy sa vráti k rodine aj s Rayom

    OdpovědětVymazat
  13. Ďakujem za ďalšiu úžasnú kapitolu

    OdpovědětVymazat