sobota 27. června 2020

Znovuzrodená temnota 15





Kalli sa cítila ako pubertiačka zo zlého amerického filmu. S Alaricom sa stratení v bozkoch dopotácali do tichej čitárne s pohodlnými sedačkami. Strhala z neho košeľu a dlaňami si vychutnávala pevné svaly na jeho hrudi.


Večné naháňačky a boje rozhodne majú svoje pozitívne anatomické výsledky. Rozopla si sponu na šatách a nechala ich klesnúť na zem. Až potom obaja dopadli na mäkkú sedačku. Váha Alaricovho tela na jej ju vzrušila. Jeho bozky na krku ju rozpálili. Zaklonila hlavu a zastonala.

V Alaricovi sa objavil reflex od Nikiasa a zahryzol sa Kalli do krku. Nemá už síce upírske zuby, ale cucflek jej rozhodne dopraje. Pomaly a takmer lenivo sa posúval k už známym plným prsiam a navretým bradavkám. Obkrúžil ich jazykom, fúkol na ne a prstami ich masíroval. Kalli mala privreté oči, preto nevidela pohľad, ktorý jej venoval. Pohľad rozpolteného muža. Muža, ktorý si odoprel nevinné pokušenie v inom živote, len aby si ho našlo v druhom.

Táto vášnivá bytosť je jeho Aislin. Kedysi ju považoval za dieťa. Nemala jeho skúsenosti, jeho dlhý život. A predsa to malé neviniatko dokázalo nasledovať cestu mieru. Sklonila zbrane, keď by sa na to nikto neodhodlal.

So slzami v očiach ju pobozkal na miesto, kde cítil tlkot jej srdca. Tentoraz o ňu nepríde. Tentoraz je to totiž len on, koho má.

Kallina teplá dlaň ho pohladila na chrbte.

Toľko dôvery...

Vrátil sa k jej perám. „Nedovolím ti umrieť,“ sľuboval. „Vrátiš sa ku mne.“

Sladko sa usmiala. Ten sladký úsmev poznal. „Vrátim.“

Nadýchol sa jej vône. Už nie je upír, necíti jej krv. Napriek tomu vedel, že by ju spoznal medzi miliónom. Znovu si bozkami vyznačil cestičku k bradavkám a keď si užil dostatok stonov, pokračoval nižšie a nižšie. Stony sa o oktávu posunuli v momente, keď prvý bozk pristál na Kallinej vlhkej pokožke. Zvodne sa prehla.

Alaric jej opatrne odtiahol stehná od seba a jednu nohu uložil na operadlo, aby mal lepší prístup. Kalline intímne partie sa chveli a to sa im ani poriadne nevenoval.

Och, neviniatko moje...

Kalli zvýskla, keď bez varovania zaútočil na jej klitoris, ktorý je zdá sa, citlivejší než u ľudí. Začínala chápať, prečo sú nesmrteľní tak sexuálne orientovaní. Ale čo pre všetkých bohov robí ten blázon s jazykom? Sotva tú myšlienku dokončila, priam násilne vyvrcholila, bez varovania a prípravy. Od šoku sa nadvihla na lakťoch a uvidela len samoľúbo sa tváriaceho Alarica. Kde sa tú vec naučil?!

Len čo sa sklonil, pripravený na druhý útok, vytiahla sa do sedu. Toto dvakrát po sebe nezvládne. Nie bez ujmy. „Som na rade,“ oznámila mu a postrčila ho na chrbát. So smiechom na seba dopadli. Kalli ho rozptýlila niekoľkými bozkami, zatiaľ čo ho zbavovala nohavíc.

Na scénu sa dostala jeho pevná mužnosť plne pripravená do akcie. Kalli ho vzala do rúk a prisahala by, že tá vec sa zväčšila. U Alarica sa rozhodne nedá povedať, že by si v živote potreboval niečo kompenzovať.

„Hm... keď som žila svoj predošlý život,“ začala pokojne a nenútene ho prstami skúmala. „Moje nesmrteľné kamarátky mi rozprávali mnoho príbehov a delili sa o... techniky. Niektoré som vždy chcela vyskúšať.“

Alaric vyvalil oči. Jej takzvané kamarátky sú pološialené nesmrteľné, ktorých manželia a partneri majú mozgy v nohaviciach. Čím všetkým skazili malú Aislin?

Kalli na skúšku vsala špičku do úst a ochutnala slanú kvapku, ktorá sa na nej trblietala.

Alaric zaklonil hlavu. Aislin musela počúvať veľmi pozorne, pretože presne vedela, čo urobiť s jazykom. A kým ho mučila na tomto fronte, jej všetečné prsty zamierili nižšie, kde sa začali pohrávať so semenníkmi. Len čo ho dohnala na pokraj vyvrcholenia, uvoľnila ho z ohnivého zovretia pier a drobnými bozkami ho dráždila po obvode.

Mali ju poslať do kláštora! Alaric si musel recitovať periodickú tabuľku, aby sa nestrápnil. Kalli totiž vôbec nesmerovala k tomu, aby ho vzrušila, ona len skúšala všetko, o čom sa napočúvala od tých diablic u Salvatora.

A že ju naučili dobré veci...

„Kalli, musíš prestať,“ začal prosiť po nejakom čase. Ani periodická tabuľka nie je nekonečná. A on je v tele, ktoré nemalo sex veľmi, veľmi, veľmi dlho.

Nevinne naňho zažmurkala. „Ale ja som ešte nevyskúšala-“

Nenechal ju dopovedať. Vytiahol ju na seba a pretočil ich, aby bol znovu navrchu a mal ju pod kontrolou. Kalli je nebezpečný živel. V spojení s Aislin sú priam smrtiace.

„Budeme skúšať nabudúce, dobre?“ sľúbil jej.

S falošným smútkom odula peru. Alaricove bozky ju však rýchlo presvedčili. Pomaly do nej začal prenikať. Doprial jej čas, začal s plytkými prírazmi a pravidelne jej dráždil klitoris, aby uľahčil vstup. Kallino telo však rýchlo pochopilo, že sa deje niečo dobré a uvoľnilo sa. Pevne ho objala a prispôsobila sa prírazom. Ruky mu zaborila do hustých vlasov a Alaric ju zase zasypával bozkami na citlivom krku. Tentoraz sa na vyvrcholenie stihla pripraviť. Vnútro sa jej zovrelo okolo votrelca a pravidelne pulzovalo v sladkej agónii. Alaric zavzdychal, ale nezdalo sa, že sa chystá prestať. Kallin orgazmus ho len viac povzbudil. Ešte viac zrýchlil, spokojný s jej prekvapenými výkrikmi slasti. Volala jeho meno, šokovaná pocitmi na hranici únosnosti. Nikdy, ani len ako Aislin, nezažila viac než jeden orgazmus. A vlastné prsty rozhodne nemohla porovnávať s Alaricovým vybavením.

„Ešte chvíľu vydrž, Kalli,“ šepkal jej do ucha a zahryzol sa do lalôčiku.

„Alaric,“ fňukla, ale ani na chvíľu ho neprestávala pevne objímať. Bola slabá a chvela sa, ale bezpečie našla len v ňom. V jeho blízkosti. „Som tu. Som s tebou,“ uistila ho.

Alaricove prírazy sa stali nepravidelnými. Kalli znovu vyvrcholila, čo ho konečne dostalo cez okraj. Zreval spokojnosťou, vyslal telu príkaz, že oplodnenie sa nekoná, a zaplavil jej vnútro.

Kalli sa pod ním uvoľnila a hladila ho na chrbte, kým zášklby neustali. Vďaka svojej výške a pevnejšej postave ju jeho váha neobťažovala, naopak. Stal sa najdokonalejšou prikrývkou na svete.

Po niekoľkých minútach sa ale zamračila a pozrela mu do očí. „Alaric?“

Zahryzol si do pery. „Hm...“

On je stále tvrdý! A stále v nej! Unaví ho snáď niečo?! „Čo urobíme?“

Nežne sa usmial a znovu sa rozpohyboval, tentoraz pomaly a zmyselne. Nikam sa neponáhľal a Kalli sa tiež čoskoro spamätala na druhé kolo. S pohľadmi upretými jeden na druhého sa spoločne dopracovali k poslednému, vyčerpávajúcemu a dokonalému vrcholu, po ktorom zaspali vyčerpaním s prepletenými prstami a úsmevmi na tvárach.

 

 

Kalli venovala Alaricovi posledný pohľad plný citu a než by si to rozmyslela, vypila odporný odvar. Po chvíli jej nohy vypovedali službu a on ju nežne zachytil a uložil na stôl pod oknom, kde na ňu svietilo teplé slnko.

Pozoroval, ako jej zbeleli pery a celá ochladla. Po celý čas ju držal za ruku a sledoval jej stav, vnímal prakticky každú jednu bunku. „Šťastné putovanie, Kallistrate,“ zašepkal.

Kallina duša jeho slová zaznamenala. Práve sa oslobodila od tela a odolávala reinkarnačnému cyklu, kam ju to ťahalo. Pomyslela na svoju misiu a vyletela z knižnice. Nezamierila však do neba, ale neskutočnou rýchlosťou do Británie, kde vyhľadala zvyšky svojho tela. Len čo sa s ním pokúsila spojiť, doslova doňho vpadla.

Vtedy začal ťažký boj. Z Aislininho telo zostali len kosti. Kalli nič nevidela, nič necítila. Privolávala mágiu, stavala telo od základov. Šľachy, cievy, srdce a zvyšné orgány. Koža, vlasy, nechty.

Oči.

Nervy.

Trávenie.

Len čo bola schopná pohnúť viečkami, vedela že bola úspešná. Prekonala silnú klaustrofobickú paniku a prehmatala svoje okolie. Ako predpokladala, je v kamennej hrobke, nie v rakve. Stavila by sa, že je v krypte pod sídlom.

Zaprela sa do ťažkého krytu. Ani sa nepohol. Nazhromaždila všetku mágiu, ktorej bola schopná, a spevnila si svaly a kožu rúk. Začala rytmicky búšiť do kameňa. Ten trochu povolil a praskol.

Usmiala sa a pokračovala. Rozdrvila kus nad pravou rukou a do temnoty prenikol lúč svetla. Kúsok po kúsku rozoberala kryt, až sa jej konečne podarilo posadiť a vystrčiť sa von polovicou tela. Bola pokrytá prachom, ale aspoň sa nadýchla vzduchu. „Uf, tak v Kill Bill to teda vyzeralo jednoduchšie,“ posťažovala sa.

Potom na lavičke pri stene uvidela mŕtvolne bledú Erin, kráľovnú britských upírov. „Och, ahoj Erin. Máš sa?“ zvolala šťastne a ešte jej aj zamávala.

Erin ju asi nevidela celkom rada, pretože spustila uši drásajúci krik.

Aislin rozbolela hlava. Toľko k jej návratu. To zas bude otázok.

 

 

Kým sa vyhrabala celá, do krypty sa nahrnul Salvator a tiež spustil krik. Po ňom dorazil Javier, následne Conor a Will. Všetci mali ústa dokorán a nevedeli, či siahnuť po zbraniach, alebo sa tešiť.

„V čom ste ma to, do pekla, pochovali?“ zhrozila sa, keď uvidela panensky biele šaty ako zo zhromaždenia fanúšikov Pýchy a predsudku.

Odpoveď neprišla. Len vydesené pohľady.

„No čo? Nehovorte mi, že som to najpodivnejšie, čo ste kedy videli.“ Prekrížila si ruky na hrudi.

Salvator mal v očiach slzy. „A-Aislin. Umrela si,“ šepkal.

„Ja viem, bola som pri tom.“

„Ako je možné, že si... tu?“

Navlhčila si suché pery. „To je veľmi dlhý príbeh, na ktorý mám tri dni a minimálne šestnásť hodín som už strávila, ehm, oživovaním. Potrebujem pomoc, Salvator. Hyperborea je pod útokom.“

Mali aspoň dosť slušnosti vyviesť ju z krypty a dovoliť jej krátku prestávku na toalete, než sa pustili do výsluchu. V nadrozmernej obývačke paláca sa zišla takmer polovica kráľovstva a všetci na ňu zazerali ako na nepriateľa. Stála pred nimi v tých otrasných šatách a prejavila sa Kallina odolnosť. Zdvihla bradu a všetkých spražila pohľadom.

„Ako si mohla umrieť a vrátiť sa? Po toľkom čase?“ začal Salvator.

„Som tu len dočasne. Nikdy som reálne neumrela. Ja... som žila dva životy. Súčasne.“

„Nemožné!“ zvolal Drake, anjel z najvyšších oddelení, ktorý snáď nejaké zákony života pozná.

„Volám sa Kallistrate!“ zvýšila hlas. „Som posledná žijúca bohyňa Hyperborey a kvôli vášmu nesprávne nastavenému spánku som sa inkarnovala stále dookola. Veľmi by som sa neozývala!“

Drake zovrel pery.

„Takže nie si Aislin! Využívaš len jej telo!“ obvinil ju Salvator.

Privrela oči, aby si dodala trpezlivosť. „Ako Kalli som celé miléniá spala. Moja posledná inkarnácia bola Aislin. Jej život, jej skúsenosti zo mňa urobili to, čo som. Stále som ona, len... vylepšená. Ale spomínam si na svoj život, Salvator. Spomínam si, ako si ma vychoval, učil písať a kreslil si si so mnou. Spomínam si na svoje prvé zranenie, keď si omdlieval viac než ja. Spomínam si, ako si ma poslal za Erin, keď sa dostavili ženské záležitosti. Spomínam si na to, ako ste ma prinútili zabiť Isobel a ako som chránila Annie pred jej minulým životom,“ vymenovala. „Som to ja, Salvator. A vďaka tebe som tam u mňa doma dokázala skloniť zbrane a nájsť pokoj.“ Pozrela na Drakea. „S Alaricom sme uzavreli mier.“

Vyvalil oči. „Prosím?“

„Už niekoľko dní sa pokúšame odraziť útok tristo Juliusových lodí. Neviem ako sa k nám dostal, ako prekonal zábranu, ale mieri na Hyperboreu a my nemáme dosť rúk na to, aby sme vyhrali.“

Salvator prudko vstal z kresla, kde sedel, a prešiel k nej. „Naozaj si moja malá Aislin?“ šepol.

Prikývla so slzami v očiach. „Aj tvoja veľká Aislin, ktorá ťa uisťovala, že nemáš zlomený penis, len si to prehnal so sexom.“

Upírsky kráľ ju zovrel v medveďom objatí. Kalli sa rozplakala. „Tak veľmi si mi chýbal. Vy všetci.“

„Moje malé dievčatko.“ Hladil ju po vlasoch ako keby mala znovu sedem a trápili ju nočné mory.

Po chvíli ho od nej odtrhla Erin, aby z nej sama mohla vytlačiť všetok vzduch.

„Vravíš, že Julius našiel Hyperboreu?“ vrátil sa k ťaživej téme Will, keď chvíľka pominula.

„Áno. Napriek tomu, že je stále zapečatená, dovliekol celú flotilu.“

Šéf Salvatorovej ochranky si pretrel oči. „Idem to nahlásiť do Verony. Toto budú chcieť počuť.“ A zmizol na chodbe.


75 komentářů:

  1. Děkuji za novou kapitolu.
    Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za novou kapitolu. Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem za skvelú kapitolu 🥰

    OdpovědětVymazat
  4. Ďakujem za skvelé pokračovanie. GabiM

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za další skvělou kapitolu 🙂

    OdpovědětVymazat
  6. A je to tu. Jak asi Kalli/Aislin zareaguje na smrt Nikiase? Děkuji za další skvělou kapitolku!
    Tinka

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujem za ďalšiu úžasnú kapitolu

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za další skvělou kapitolu 😍

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji moc poklade, zrovna na tuto kapitolu, myslím oživení Aislin jsem se neskutečně těšila, právě proto, že mám bujnou představivost, tak jsem si rozhodně uměla, představit, výraz Erin, když se objevila, mluvila s ní a ještě měla odvahu zamávat🤣 Fantastická kapitola zlato, jsi neskutečná, přesto, že jsem částečně smutná, že je živá pouze na tři dny, tak mě utěšuje, že je je vlastně obojí, protože by mi Kalli chyběla, vlastně bych řekla, že už neberu rozdíl mezi Aislin/Kalli, ale jsem zvědavá, co napíšeš dál, jaký bude postup a jestli se jim podaří spojit se k obraně. Ale to už musím počkat, na tvou další kapitolu a fantazii. Moc děkuji💖💖💖

    OdpovědětVymazat
  10. Veľká vďaka za úžasnú kapitolu a som zvedavá na pokračovanie 😊

    OdpovědětVymazat
  11. Ďakujem veľmi pekne za ďalšiu skvelú kapitolu

    OdpovědětVymazat
  12. Vzali to oživení všichni celkem sportovně. Děkuji za další kapitolu a těším se na pokračování.

    OdpovědětVymazat
  13. 😁😁 Moc děkuji za další super kapitolu,Alex.

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za další skvělou kapitolu :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Len tak ďalej. Som zvedavá ako to bude pokračovať. Hrozne moc sa teším na ďalšiu kapitolu Ale. Si zlatíčko Díky

    OdpovědětVymazat
  16. Jaj, no konecne. Tesim sa na pokracovanie. Dakujem. VV

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji za pokračování 👍😊🌹

    OdpovědětVymazat
  18. Super dokázala to teraz už len aby všetci išli na hyperboreu len som veľmi zvedavá ako to urobia ☺️😊☺️ super kapitola ďakujem veľmi pekne a teším sa na pokračovanie 🌺🌺🌺

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji za kapitolu. Denisa

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuji za další skvělou kapitolu 🤩

    OdpovědětVymazat
  21. Ja som taaak veľmi zvedavá co urobí Kalí, keď sa dozvie, že Nik je vlastne Alaric...
    Ďakujem 🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰

    OdpovědětVymazat
  22. Moc děkuji za další skvělou kapitolu. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

    OdpovědětVymazat
  23. Moc děkuji za další skvělou kapitolu ❤

    OdpovědětVymazat
  24. Moc dekuji za super uzasnou kapitolu

    OdpovědětVymazat
  25. Ďakujem za ďalšiu skvelú kapitolu👍🙂

    OdpovědětVymazat
  26. Odpovědi
    1. Wau,no konecne ju maju spat,som zvedava,ako sa dostanu na Hyperboreu a kedy zisti,ze Nikias a Alaric su jedna a ta ista osoba....������Uzasna kapitola,dakujem.

      Vymazat
  27. Ďakujem za ďalšiu kapitolu :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Super kapitola, to asi byl zážitek pro celé království, když Aislin obživla. Teď se musí všichni spojit a zachránit Hyperboreu. Děkuji za kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  29. Moc děkuji. Těším se na další kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  30. Ďakujem za ďalšiu skvelú kapitolu.Zuzana

    OdpovědětVymazat