pondělí 3. srpna 2020

Info o pokračovaní, trochu frflania a otázočky na vás




Ahoj holky!

 Už dlhšie som sa vám neozvala, takže dnes príde záplava informácií :-)


Znovuzrodená temnota sa nám blíži ku koncu a preto by som vám rada dala update o situácii a pokračovaní. Nemusíte sa báť, pokračovanie určite bude, už je premyslené a prvé kapitoly napísané a opravené. Dokonca prezradím, že sa konečne dočkáte príbehu našich zlatíčok Briana a Casey ;-)

 

Bohužiaľ narazila som na silný spisovateľský blok, z väčšej časti spôsobený externými faktormi. Preto som sa už celé mesiace nepohla. Pre Briana a Casey som mala asi osem verzií, každá neskutočne odlišná. A nakoniec som sa ustálila na deviatej. A teraz potrebujem napísať príšerne nudnú pasáž, do ktorej sa mi chce asi tak ako pred rokom do písania diplomky :-/  Preto prosím majte trpezlivosť. Je možné, že sa tu chvíľu (max. 2 týždne) neobjaví nová kapitola, alebo bude len raz týždenne. Neviem, ako sa pohnem. A nezabúdajme na moju najdrahšiu korektorku, ktorá má tiež svoj život a moje bludy rieši vo voľnom čase.

 

Čo sa môjho bloku týka, rada by som povedala že odznie, ale tak trochu sa na mňa zosypali problémy, na ktoré sa necítim dosť dospelá a obávam sa, že maminka ich už za mňa nevyrieši :D 

Najskôr som uviazla v zahraničí (našťastie hneď vedľa SR), keď som potrebovala vidieť doktorov a len čo som sa k nim konečne dostala, nasadili mi na mesiac lieky, ktoré bohužiaľ ani trochu nezabrali :-( 

Mesiac som teda bola v strese z toho, čo bude ďalej. Nulová motivácia k písaniu. A keďže výsledky neboli potešujúce, teraz som v strese z toho, čo ma čaká. Aj keď sa nejedná o zákrok ako z Dr. Housa alebo čokoľvek, čo vidíme v televízii, pre mňa sa jedná o prvý vážny dopad problémov, s ktorými žijem už roky. A úprimne – idú mi vraziť mega veľkú ihlu do lebky. Kto by sa nebál? Pridajte k tomu vopred existujúcu depresiu a je to na odstrelenie. Nehovoriac o súčasnej ekonomickej kríze a fakte, že sa nemôžem pohnúť so životom v zahraničí kvôli zdravotnému poisteniu.

Takže ak niekto z vás má skúsenosti, alebo pracuje v oblasti medicíny, môžete ma prosím uistiť, že ma anesteziológ dostatočne odrovná a ja sa nezobudím na sále? Už z toho mám nočné mory.



Och, a aby som nezabudla – v karanténe som pribrala 7 kg a dostala sa na hranicu nadváhy. Dala som sa teda na 6 týždňovú diétu. Aby som to zhrnula – som chorá, vystresovaná a HLADNÁ!!! Hádajte, čo z toho ma sužuje najviac?

 


Takže, toľko k môjmu sťažovaniu a teraz na veselšiu tému :-) Pri plánovaní záverečnej časti série Skrytá temnota som narazila na vtipnú prekážku. Asi je už všetkým jasné, že vyvrcholením série je príbeh Carys a Ninju.

Nuž... nie tak celkom. Popri Carys totiž potrebujem uzavrieť osudy Drakea a aj Helia. Čo to znamená?

Mám tri dvojice, ktoré sú si navzájom spoilermi a nejde ich príbehy oddeliť. Po mesiacoch kombinovania som sa nakoniec rozhodla, že záverečná časť bude extra dlhá a budeme skákať z jedného na druhého s primárnym sústredením na Carys.

Čo vy na to? Bavilo by vás to čítať takto na preskáčko? Raz budeme u Carys, raz u Helia a raz u Drakea. Najviac ale u Carys. Alebo máte lepší návrh? Sem s ním!


 

A ďalšia otázka na vás sa týka sociálnych sietí. Asi ste si všimli, že na nich prakticky neexistujem (som na ne analfabet), ale zaujímalo by ma, či máte záujem aj o komunikáciu touto formou. Tu na blogu len čas od času hodím príspevok, inak v podstate mlčím. Zbožňujem spätnú väzbu od vás vo forme komentárov, no priznajme si, že rozhovor to nie je. Netvrdím, že mám nejaký extra zaujímavý život, ale občas by mi nevadilo neformálne niečo hodiť aj na sociálnu sieť a dať reč. Čo vy na to? Mám sa o niečo pokúsiť, alebo stačí táto anonymita?

A keď už, ktorú sociálnu sieť preferujete?

 

 

No a pre tých, ktorí ste sa dočítali až na koniec, malá odmena v podobe úryvkov z ďalšej poviedky :-)

 

Len čo zo seba zmyla špinu a prach, posuvné dvere za ňou sa otvorili a vyrušili ju z depresívneho rozjímania. Otočila sa a pred sebou uvidela nahého Briana. Musela sa premáhať, aby mu pozerala do očí a nie... na iné miesta. Pomohlo jej, že upír vyzeral naštvane.

„Musíme si vyjasniť jednu vec,“ povedal a vstúpil do jej osobného priestoru, čo prebudilo jej vnútornú šelmu a mokré vlasy sa jej zježili.

No skvelé, na hádku bude vyzerať ako zmoknutý jazvec. To jej rozhodne dodá dôstojnosť.

„A musíme si ju vyjasňovať v sprche a bez oblečenia?“ vzdychla.

..........

„Niekde musí byť nejaký prirodzene vytvorený most. Alebo zúženina,“ teoretizoval.

Prekrížila si ruky na hrudi. „A niekde je aj zúbková víla, ale to neznamená, že ju budeme hľadať.“

Spražil ju pohľadom a začal kráčať proti smeru rieky po kamenistom a prašnom povrchu osvetleným tou podivnou lávou.

Casey len vzhliadla nad seba, k nebu, ticho sa pýtajúc anjelov, prečo majú chlapi svojprávnosť a volebné právo.

„Len tak zo zaujímavosti, nechceš moju krv lebo ti nechutí B pozitív, alebo som ti odporná ja?“ zakričala za ním.

Brian sa v momente otočil, v očiach šok, že jej niečo také vyšlo z úst.

Casey nadvihla obočie. „Ja viem že nie som ako od šéfkuchára, ale potrebuješ krv a ja som jediná bytosť so žilami široko-ďaleko!“


56 komentářů:

  1. Už na úvod, len to dobré ku zdraviu...
    Vo sa týka príbehov tak na Carys a Brošňa sa strašne teším, ďakujem za úryvky navnadili...
    Čo sa týka poslednej knihy v ktorej by boli 3 páry, tak som za , určite to bude zaujímavé a pestré čítanie...
    Ešte veľa zdravia želám a ďakujem za doterajšiu prácu.... Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlúpy doplňovač slov, prepáčte preklepy... Denisa

      Vymazat
  2. Alex přeji Ti brzké uzdravení, protože zdraví je to nejdůležitější pro pohodu. Takže Ti držím palce, aby všechno bylo v pořádku a možná jednou po čase použiješ tuhle svojí drsnou realitu se zdravím v nějaké svojí knize.
    Moc se těším na příběh Casey a Briana. Jsem zvědavá jak se s tím vyrovná Brian.
    Bylo by prima mít v poslední knize tři páry, určitě to bude mít spád.
    Já jsem teď dočetla - opět - celou Skrytou temnotu - už asi po pátý takový maratonek a stále doufám, že je jednou budu mít všechny v papírové podobě na čestném místě v knihovně.
    Přeji Ti brzké uzdravení, držím palce aby všechno klaplo a aby ses konečně mohla najíst!!! Jinak má zkušenost praví, že je lepsí mít pár kilo nad normu aby tělo mělo v případě nouze co spalovat. V době nemoci jsem přišla o 14 kilo a skončila jsem na 44 kilogramech váhy - takže se v klidu najez, kašli na diety a prioritně se zaměř na zdraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. piaty maratón? to si ich čítala viac než ja sama:D:D:D
      uff, 44 je skutočne málo (aj keď neviem akú máš výšku). dúfam, že už máš krivky späť;)

      Vymazat
  3. Alex, drž se. Moooooc a moc držím palce, ať jsi brzo fit a zdravá.
    Hooooodně dlouho se těším právě na příběh Briana a Casey a pokud se vkládání odloží, tak nevadí, pár týdnů(měsíců) navíc už je nic.
    Jsem klidně pro, aby v poslední knize byl příběh Carys, Helia i Drake. A kdyby jednou tvé příběhy byly i v tištěné podobě, tak bych je ráda měla ve své knihovně. Máš úžasný dar psaní a ani nevnímám, že čtu ve slovenštině a ne češtině 😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. som rada, že znovu približujem naše jazyky k sebe:)

      Vymazat
  4. Ahoj,na začátek: probuzení na sále se fakt bát nemusíš. Anesteziolog je tam pořád u tebe, kontroluje stav a případně zasáhne dřív než budeš o něčem vědět. (Mimochodem anesteziolog dohlíží i na dýchání a chod srdce. Pokud se neco po..e.tak je to právě on, kdo to zachraňuje)Jinak přeji brzké uzdravení.
    Co se týče briana a casey, šíleně se těším.
    A pokud bude poslední díly na kousky tak mi to nijak výrazně vadit nebude. Je hodně knížek kde se vv ději přeskakuje, a když si to děj vyžaduje není co řešit.
    Do budoucna přeji vše nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za ukázku z dalšího příběhu 😊.
    A přeju ti ať se brzo vyléčíš. Anesteziolog tě uspí tak že se probereš až na pokoji po zákroku 😉.
    Já jsem na sociálních sítích spíš pasivní, často prouzdám na Facebooku nebo Instagramu ale moc příspěvků nemám a moc nekomunikuji, spíš koukám co ostatní 😄

    OdpovědětVymazat
  6. Vela zdravia. Anesteziolog na teba da pozor aby si dobre spinkala.
    Tesim sa na dalsi uzasny pribeh o C&B. A tvoj napad spojit tri pribehy do jednej knihy je super napad. Milujem tvoje pribehu.
    Vela sil a zdravia prajem

    OdpovědětVymazat
  7. Tak prajem veľa zdravia a žiadny stres. Ďakujem za ukážku a teším sa na ďalšie pokračovanie. 🌹💗😀

    OdpovědětVymazat
  8. No Alex, sice žádná veselá zpráva, ale, rozhodně se nemusíš bát při operaci, že by ses probudila, nejhorší ze všeho je čekání, ale pak, sice tě po zákroku vzbudí, aby věděli jestli reaguješ správně, ale nebudeš si to pamatovat, protože se probereš na pokoji a budeš to mít za sebou. Opravdu je na tom všem čekání. Jinak co se týká Briana a Casey, tak na ty se těším a dle ukázky, se rozhodně s těmi dvěma nebudeme nudit. Co se týká toho, že máš teď spisovatelský blok, tak to je pochopitelné, protože v hlavince se rojí spousta neznámých a to inspiraci opravdu nepřidá. Nicméně ti držím pěsti a přeji ti brzké uzdravení a chuť do života, a vědomí, že na tebe budeme myslet a že nás není málo, takže štěstí je zaručeno. Jsi pro mně ta nejlepší spisovatelka, a tím, že už roky hltám každou tvou knihu, už o něčem svědčí. Dej si pauzu, ale zase ne moc dlouho, aby sis neřekla, že vlastně nemusíš psát a volný čas trávit jinak, my bez tvých povídek bychom strádali, protože všichni máme nějaké problémy, ale s tvými příběhy jsou nějaké snesitelnější, což je tvým darem. Moc ti přeji, abys už to měla za sebou, jako nepříjemnou vzpomínku. Držím pěsti💖💖💖💖💖

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno, čakanie je stelesnený stres:( práve že sa bojím aj toho ako ma prebudia a ja ešte nebudem mentálne ok a začnem tam bľabotať nezmysly a prebudím sa v blázinci:D
      ďakujem za krásne prianie, veľa to pre mňa znamená. a tiež si všímam každý tvoj poctivý komentár k mojim poviedkam, vždy sú krásne napísané:)

      Vymazat
  9. Přeji ti, abys všechno dobře zvládla. Klidně si dej pauzu, i když budu napjatě čekat na další pokračování. A že máš blok není vůbec divu, až se všechno uloží, snad to bude lepší. A všechno ti zůstane jako špatná vzpomínka. Hodně štěstí a řeš jedno po druhém.

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mám pocit, že počas tejto koronovskej situácie asi pribral každý 😉😟. Ale čo narobím - športovať sa mi nechce a meniť jedálniček taktiež nie 😀😀😀.
    Na príbeh Briana ( ktorý očakávam už neskutočne dlho) a Carys sa neskutočne teším 💓🙂.
    A žeby boli osudy 3 ľudí spojené v jednom príbehu - to znie suprovo 🙂🙂🙂.
    Prajem veľa zdravia a pozitívnych myšlienok 🙂.

    OdpovědětVymazat
  11. Na Briana a Casey sa teším a tri príbehy súbežne môžem. Hlavne sa nám vylieč. Ja mám momentálne anginu a už druhé antibiotiká

    OdpovědětVymazat
  12. Ako prvé ti chcem poďakovať za tvoju tvorbu, určite sa teším na príbehy týchto párov a ako to prepojis je na tebe ako to tebe bude vyhovovať, hlavne prajem pevné nervy a zdravie, drž sa 🙂

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj doufám že budeš brzo zdravá že zhubneš podle svých představ i když jídlo bývá občas jediná věc na kterou se člověk může těšit nebo si s nim udělat radost. příběh na přeskáčku mi nevadí číst, ņěkdy je to dokonce zábavnější

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky Alex, nemožem sa dočkať príbehu Casey a Briana a myslím že to bude docela prča. Ten ďalší príbeh s viacero postami sa my páči. Bude to napínavejšie a zaujímavé. Moc sa teším. A čo sa týka operácie - anesteziolog sa s tebou porozpráva a presne ti povie ako bude anestézia prebiehať. A hlavne ty mu nezabudni povedať svoje obavy. Sama pracujem na neurochirurgii na JIPke takže viem aké to je. To ako sa pacienti boja. Ale nemajú čoho. Ale strach je strach. Človek to má v sebe. Podľa toho čo si písala tak to vypadá na biopsiu a tá býva prevažne krátka. Pacienti, keď sa preberú a ich prvý moment je či už to majú za sebou, pretože si nič nepametajú, (zaujímavé na tom je to, že vravia, že si akurát dávajú pohárik vína alebo piva a než si ho vypijú tak ich zobudia). Nemáš sa čoho báť. Držím palce (aj na nohách), aby to dobre dopadlo. Vezmi si volna koľko potrebuješ, zdravie je prednejšie. Sama najlepšie vieš čo zvládneš. Prajem ti skoré uzdravenie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem za ozrejmenie, rozhodne to anesteziológovi poviem. vlastne si to asi vytetujem na čelo:D nie je to biopsia (myslím), idú mi z dutín ťahať tkanivo čo tam údajne nemá byť:(
      ten pohárik by určite nezaškodil, ale asi mi ho nedajú:D

      Vymazat
  15. Na Casey se moc těším. Určitě to bude sranda. Ale nejvic se asi těším až zjistím, jak je to s ninjou. Furt mi vrta hlavou, jestli je to Julius nebo jeji otec. Čtu teprve 23. kapitolu, tak nevím, jestli jsi to už náhodou neprozradila :-D
    Doufam, že se brzo uzdravis a vše proběhne v pohodě :)
    Co se týče sociální sítě, tak preferuji Facebook a nejlépe teda soukromou skupinu, ať tam můžeme cokoliv psát a nebát se, že se to objeví na zdi.

    Moc děkuji za tvé příběhy. Jsou úžasné :)
    Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hehe, na Ninju si ešte počkáš, toho si podám posledného a až tam zistíš, či si hádala správne;)

      Vymazat
  16. Na Casey a Briana sa neskutocne tesim a kniha zlozena z pribehov troch parov je uzasny napad a bude to pecka!!Zelam Ti skore uzdravenie nech uz to mas za sebou a neboj nepreberies sa pocas zakroku a ak Ti daju pred operaciou naladovku,skus si nahrat co budes rozpravat,mozno sa potom neskutocne zabavis :)Moc Ti drzim palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bojím sa práve toho, čo budem rozprávať:D sú veci, ktoré by mali zostať nevypovedané...:-)

      Vymazat
  17. Alexa držím palce pri zákroku nech všetko dopadne dobre moja mama bola viackrát na operácii a všetko dobre dopadlo žiadne prebudenie takže sa neboj a myslí pozitívne na všetko treba čas 😊. Na Briana a Carys sa veľmi teším a že to sklbiš s viac postavami mi vôbec nevadí na všetky sa teším 😃 tvoju sériu Skrytá temnota milujem 🧡 🧡🧡 a k sociálnym sieťam mám radšej Facebook. Ďakujem taktiež za úryvky z knihy 🌺💖🌺 Alexa držím palce ✊✊✊

    OdpovědětVymazat
  18. Dievča zlaté, neboj sa ničoho, všetko dobre dopadne. A určite sa počas zákroku neprebudíš. Mam par operácii za sebou a ešte sa mi to nestalo 😄
    A ešte dotaz, a nie si náhodou pro vedomí, keď sa ti vrtaju v hlave? 🤔😄😉
    Držím palce aj päste, aby ti všetko dobre dopadlo 😉
    Čo sa týka nového príbehu, tak som za, ja si prečítam aj posplietaný dej 😁
    Celú séria je úžasná, a si šikulka, takže beriem od teba hocičo co napíšeš 😊
    A komunikácia by bola fajn, no podľa mňa si vyber ty sociálnu sieť, alebo ako je tebe lepšie, ja nemám problém sa prispôsobiť. 👍🏻

    Takže dievča zlaté, prajem ti hlavne to zdravíčko a nech to máš všetko čím skôr za sebou, aby si mohla pokračovať v písaní pre nás 😘
    Ďakujem za úryvok 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pri tejto operácii nie, lebo nepôjdu do mozgu, našťastie. teda úmyslom je vyhnúť sa mu:D

      Vymazat
  19. Držím palce, určite všetko dobre dopadne :)

    OdpovědětVymazat
  20. 1. Ahojky.😁😁
    2. Držím palčeky, aby pisateľský blok rýchlo odznel a ty si sa s radosťou pustila do písania.
    3. Ako prvé vyrieš zdravie. Máme ho len jedno a musíme sa oň starať. Anestéziológ je frajer. Najdôležitejšia osoba na sále a má aj najväčšiu zodpovednosť. Postará sa on o teba a bude ti bájo. Nebudeš si nič pamätať a určite sa nezobudíš.
    4. S diétou ti prajem pevnú vôľu. No nemyslím si, že si jediná, ktorá cez karanténu trošku pribrala.
    5. Myslím, že prelínajúci sa dej bude skvelý, pretože pokiaľ je jeden príbeh pre druhý spoilerom, tak budeme viac napnutí, čo bude nasledovať.
    6. Preferujem asi FB, ale ako tu niekto písal, asi uzavretá skupina by bola super.
    7. Na Briana a Casey sa strašne moc moc teším. Ďakujem, h.❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  21. Na začiatok prajem veľa zdravia. A neboj, nezobudíš sa na sále :). Mňa operovali a jediné následky boli, že po prebudení som sa chichotala a myslela si že som anjel. Príbeh by mi nevadilo čítať na preskačku. Teraz sa už len neviem dočkať príbehu Briana a Carys. Už dlhšiu dobu som dúfala, že o nich napíšeš. Držím palce, nech všetko dobre dopadne :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no skvelé, takže ako sa poznám, ja budem po prebudení tvrdiť, že som Salvator Anglický a požadujem nulku negatív na vypitie:D

      Vymazat
  22. Alexa, netreba sa báť určite všetko dobre dopadne aj keď najhoršie je to čakanie. Myslím si, že každý autor má nejaký ten spisovateľský blok a je to úplne prirodzené. Ani sa nečudujem pri takom strese.
    Na Briana a Casey sa teším a tie ukážky nemajú chybu. Čo sa týka spojenia troch príbehov s tým nemám problém, veď takto to rieši napríklad aj J.R.Ward.
    Facebook mám vytvorený hlavne kvôli ďalším blogom, ale so sociálnymi sieťami som na tom podobne, takže to nechám na tvojom uvážení.
    Želám skoré uzdravenie a držím palce, aby to dopadlo dobre.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj,přeji Ti ať všechno dobře dopadne.Děkuji za úžasné knihy.Držím pěsti.

    OdpovědětVymazat
  24. Alex, nejhorší je vždycky čekání. Jak tě uspí, dříve než po operaci se nevzbudíš. Nežijeme v Banánové republice.
    Na dlouhý příběh se rozhodně těším, nechce se mi se sérií poučit.
    Napadlo mě, co založit na fb vlastní skupinku? Kde si můžeme pofrflat nad chováním (hlavně) mužských postav.
    Držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hm, tú skupinu tu už navrhli viacerí, takže nad tým pouvažujem. a musím zistiť ako sa to robí, keďže ako bolo spomenuté vyššie - analfabet:D

      Vymazat
  25. Prajem skore uzdravenie. Uvitam aj 3 pribehy v jednom a na fecebuku nie som. Neboj, vsetko zle sa raz skonci. Aspon to sa snazim si stale opakovat 😵. VV

    OdpovědětVymazat
  26. Alexa, zdravie je prvoradé a máme ho len jedno takže sa hlavne vylieč a potom mysli na niečo iné. Však my si na tvoje príbehy počkáme.
    Na knižku o Brianovi a Casey sa teším, určite to bude jazda; ale ktorá z tvojich kníh nebola, však? Tiež čo sa týka spojenia troch príbehov v jednej knižke, ja si myslím, že to problém nebude a kedže ich osudy sú evidentne úzko zviazané tak to bude asi najlepšie riešenie.
    Komunikícia cez sociálne siete... ja patrím skôr k typu, prihlásiť, akože pozrieť, vymazať upozornenia a čím skôr sa odhlásiť. Takže ak sa rozhodneš a spravíš si nejakú skupinku určite sa rada pridám, ale asi budem skôr len tichý pozorovateľ ako častý prispievateľ.
    No a čo na záver ... hlavne ti popriať skoré uzdravenie, menej stresu, pevnú vôľu pri diéte a skvelých ľudí okolo seba.

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Alex, jsem ráda, že jsi o sobě dala zase vědět. A, že se s námi podelis o své starosti i radosti.
    Přeji ti plné zdraví, ale bohužel bez strachu a stresu se to neobejde 🤨. Tak bych zatím dietu neřešila, neprospívá to právě zdraví 😁. Držím palce ✊✊✊.
    Dej si pauzu, jak dlouho potřebuješ. Jak už bylo napsáno zdraví je jen jedno, tak si ho dej do pořádku.
    Co se týká knih. Už jen z představy, že v jedné tvé jediné knize budou všechny tajuplné postavy jsem na větví a radosti bez sebe 😘🤩😉. Myslím že číst to, to bude něco skvělého.
    Na sociální sítě taky nejsem, ale založila jsem FB kvůli "našemu blogu" 😁. Možná by stačilo přidat dole na tomhle blogu, něco kde by se dalo psát a odpovidat? Ani nevím jesi je reálné 🤷‍♀️.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že reálne to je, len musím prísť na to, ako tieto veci fungujú:-)

      Vymazat
  28. Ahoj Alex v prvom rade prajem ti skóre uzdravenie. Ďakujem ti krásne za tvoje knihy veľmi sa mi páčia a večer si aspoň trochu oddýchnem. Teším sa na pokračovanie a je jedno ako to napíšeš lebo to určite bude super 😁a samozrejme aj na diel o Brianovi a Casey.. Dúfam že ťa múza nakopne po našich komentároch a pôjde ti to ľahšie. Bolo by super keby si mala skupinu na FB kde by sme si mohli písať 😊ďakujem ešte raz a budeme čakať 😉❤️

    OdpovědětVymazat
  29. Alex, drzim palce a preji brzke uzdraveni. Neboj se, anesteziolog vi, co dela, nevzbudis se, budes spat jako miminko.
    Ja jsem za jakykoliv internetovy portal nebo platformu.
    Devce pribrala si? Neres🙃. Alespon je te vic k pomilovani. Libila se mi hlaska z jedne knizky, kde se resilo padnouci obleceni: Neni nic spatneho na X, ktere je pred L. 😘
    Moc se tesim na pribeh Briana.
    A Carys, Drake a Hellio najednou? Sakra jooooo. To je super napad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. X pred L... tá hláška sa mi páči, to si asi namaľujem na stenu:D

      Vymazat
  30. Držím palce, ať je ti líp. Sestra bude mít taky na podzim velkou operaci, ale ona vyhlásila, že se jde do nemocnice konečně pořádně vyspat.
    Na příběh Briana a Casey se moc těším, co se týče poslední knihy, tak přeskakování mezi postavami nevadí. 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hm, aj to je prístup. nejdem na operáciu, idem sa vyspať. rozhodne sa mi to páči:)

      Vymazat
  31. Drž se a na dietu se vybodni. Další trápení teď fakt nepotřebuješ. Hlavně buď pozitivní, všechno dopadne dobře. Moc Ti děkuji za tvé knížky, jsou naprosto úžasné. Na pokračování si klidně počkám, hlavně se nestresuj. Všichni na tebe myslíme a držíme ti pěsti.

    OdpovědětVymazat
  32. Držím Ti palce,určitě vše dopadne dobře. Anestezie se neboj,bude na tebe dohlížet celou dobu doktor. Se mnou na sále ještě všichni vtipkovali...byli moc hodní. 🤩 A navíc si mladá. Na diety se vyprdni.Na další pribeh Casey a Briana se moc těším a určitě i na ty další. Klidně je propoj do jedné dlouhé...už se moc těším a děkuji, že píšeš tak krásně a dechberoucí příběhy. Smekám před Tebou a ještě jednou přeji brzké uzdravení, ohodu a klid. 👋😍💖

    OdpovědětVymazat
  33. Alex, přeji brzké uzdravení. Briana miluju :) Už se nemůžu dočkat. Co se týče posledního dílu, také jsem pro - 3 páry najednou je skvělý napad.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky,moc se těším na Briana a Časově.
    Přeji ti moc zdraví, ať to všechno opravdu dobře dopadne. Jinak nemusíš se bát, manžel byl na dvou operacích a fakt nic nevnímal si tě tam pohlídají. Moc se drž a opatruj. Hlavu bych si nelámala , s tím že jsi přibrala, hlavně nedrž dietu a nehladov je to to nejhorší co můžeš udělat. Jestli můžeš tak choď schody,opravdu mě hodně pomohly.
    A co se týče poslední otázky tak na ty tři postavy se fakt těším,byl by to velký sešup a super.
    Tak se drž a moc děkuji za knížky. Super práce.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky, držím palce ať se co nejdříve uzdravíš. Jinak pracuji na chirurgické JIP a rozhodně se nemusíš bát, že by ses po čas operace probudila. Anesteziologie po celou dobu monitoruje tvoje fyziologické funkce a pokuď by se zdálo, že se budíš, tak on přidá léky, kterými tě opět uspí. Před operací tě příjde prohlédnout, takže své obavy s ním můžeš probrat.
    Moc mě mrzí, že máš spisovatelský blok, ale v tvé situaci se všema těma starostmi se není co divit. V klidu si všechno vyřeš, já si ráda počkám. Moc se mi tvoje tvorba líbí, vždy jsem potěšená každou novou kapitolou.
    Příběh Briana a Casey dle ukázky vypadá skvěle. Budu se na ně moc těším. Jinak závěrečný díl kde by se prolínal osud vícero osob mi vůbec nebude vadit. Naopak to určitě bude pecka.
    Ohledně vytvoření skupiny, kde bysme si mohli popovídat a probrat i tvá dílka, by mi nejvíce vyhovoval Facebook. Ale nechám to na tobě.
    Snad se ti již brzy bude dařit lépe a s tou dietou bych to moc nepřeháněla. Naopak nějaké kilo navíc se v boji s nemocí může hodit. Opatruj se, s pozdravem Petra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem za vysvetlenie, ja som vždy bola v tom, že anesteziológ príde, pichne a ide na kafčo:D niektoré veci by mali učiť už na stredných školách (ale hlavne, že dodnes viem vymenovať kosti lebky).
      zdá sa, že FB asi vyhovuje väčšine, takže skúsim niečo vymyslieť na ňom.
      ja vlastne dúfam, že keď zo mňa všetky tie veci čo vo mne byť nemajú vytiahnu, budem aspoň o kilo ľahšia:D:D:D

      Vymazat
    2. Tak to jsi lepší než já, já už bych všechny kosti lebky nevyjmenovala - tohle zrovna ke svý práci nepotřebuji. Jinak držím palce ať to vše dobře dopadne.
      Taky si myslím, že se vším tím stresem okolo nejspíš nějaký to kilo dolů půjde. Opatruj se.

      Vymazat
  36. Ahoj Alexa, želám skoré uzdravenie... ja sa teším na každý tvoj príbeh a tiež mi nevadí čítať na "preskačku"... želám veľa pozitívnej energie a keď sa dáš dokopy zdravotne aj pisateľský blok pominie... skupina a komunikácia na FB alebo inou apkou by bola super... drž sa :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Držím palce a prajem skoré uzdravenie. Čo sa týka poslednej knihy nevadí, že tam budú zahrnuté tri príbehy. Ďakujem za predchádzajúce knižky, sú skvelé :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Ach jo, kdyby bylo všechno jako ve Tvých příbězích to by bylo fajn. Přeju Ti, ať všechno dobře dopadne. A že budeme čekat na další povídky? My si rády počkáme na Briana a Casey a další(moc se těším), hlavně aby Ty si byla v pořádku. Děkuji za Tvé příběhy a nechť Tě provází Síla 😉😊💗

    OdpovědětVymazat
  39. Alex, aj keď neskôr, prajem ti skoré uzdravenie a aby všetko dobre dopadlo������. Úžasne píšeš a vždy som sa veľmi tešila na tvoje kapitoly. A ani si nevieš predstaviť moje prekvapenie, keď som sa dozvedela, že je to vlastná tvorba a nie preklad z Aj.Som v napínavom očakávaní z tvojho ďalšieho písania, určite bude super, tak ako vždy.
    Súhlasím s tou uzatvorenou skupinou na Fb.
    Mám takú predstavu, kto je Ninja? Uvidíme, či je správna��.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak psssst, vyčkaj ešte dva diely, či je tvoj odhad správny;)

      Vymazat