středa 16. prosince 2020

Temná skúška 16


 

Casey s Brianom zúfalo potrebovali vypustiť paru. Celá situácia na nich doľahla a namiesto toho, aby ich to položilo, boli len naštvaní. Preto sa zhodli, že si dajú tréningový súboj na pláži, ktorú Casey celú premenila na jemný piesok. V tieni vysokých skál vytvorila pre Theresu malý záliv, kde bola plytká voda a ona sa tam mohla hrať a učiť plávať. Aj teraz veselo špliechala okolo seba a hádzala malé kamienky do vody.


Casey s Brianom sa postavili tak, aby na ňu neustále videli. Ráno jej dopodrobna vysvetlili, že ich uvidí mlátiť sa, ale nebudú si navzájom ubližovať, je to len tréning. Ako cvičenie.

Brian by za normálnych okolností nebojoval so ženou, obzvlášť so ženou Caseyiných rozmerov, ale v tomto prípade sa nebál. Casey je nesmrteľná, bosorka, a navyše ju videl v akcii. Je smrtiaca za troch chlapov.

Dohodli sa, že nepoužijú mágiu, aby boli sily vyrovnané (v jeho prospech, nie jej). Bosorka im teda vytvorila krátke, tupé meče.

Bosí, oblečení v handrách zakrývajúcich im najnutnejšie partie, sa postavili proti sebe na piesku kúsok od šuštiacich vĺn, každý s dvoma mečmi v ruke, a kov zarinčal. Ako predpokladali, boli si rovnocennými súpermi. Výpady striedali úhyby a každý sa dostal do známeho rytmu. Brian bol fyzicky silnejší, ale Casey trénovali valkýry a bolo prakticky nemožné zahnať ju do úzkych. Meče svišťali vzduchom v ladnom tanci. Theresa oboch ohromene pozorovala a nedokázala pochopiť, ako sa môžu usmievať. Presne to však robili. Smiali sa, občas zastonali, vyslovili pár posmešných nadávok, a pokračovali. Z pôvodného miesta sa posúvali hore-dole po pláži, až skončili po kolená vo vode, čo sa ukázalo ako nová výzva. Odhodili meče a pustili sa do seba päsťami. Voda špliechala na všetky strany a obaja boli veľmi rýchlo celí mokrí.

To Theresu rozosmialo tiež. Veselo stála na brehu a sledovala, ako sa táto nepodarená dvojica pokúša zhodiť toho druhého do vĺn. Brian nakoniec skočil Casey za chrbát, pritiahol ju k sebe za pás a zatočil ňou vo vzduchu. Bosorka celý čas výskala a falošne sa tvárila, že sa chce vyslobodiť. Keď im k ušiam doľahol Theresin smiech, obaja sa upokojili a divoko na ňu pozreli. Naraz sa k nej rozbehli a hoci sa pokúsila utiecť, aj ona skončila ošpliechaná slanou vodou.

Príjemne unavení z prvej uvoľňujúcej chvíle po mnohých dňoch si dali večeru na útese, sledujúc zapadajúce slnko. Brianova pokožka nadobudla červenkastý odtieň, čo znamená, že znovu potrebuje krv. Vymenil si s Casey temný pohľad a doprial jej čas, aby uložila Theresu do postele, teda výklenku jaskyne vyloženého drevom a pokrytého vrstvami bielej látky. 

Keďže bosorka bola asi tak zbehlá v detských rozprávkach ako v kamasutre, spomenula si na lekciu materstva od najvyššej upírskej kráľovnej a vlkolačej princeznej Leny a po kúskoch Therese rozprávala príbeh z jednej preďalekej galaxie. Malá sa nesťažovala.

Uprostred noci prikryla dieťa ďalšou vrstvou látky, zhasla lampu a len vo svetle mesiaca sa vybrala do “sprchy“ bokom od ich príbytku. Tá bola z troch strán ohraničená skalami a zo štvrtej morom. Viedla k nej nenápadná cestička pozdĺž útesu. Keby sa nenachádzali milióny rokov v minulosti, bola by povedala, že sa jedná o tematické zariadenie luxusného rezortu. Mágiou zahrievaná voda pod tlakom vyvierala zo skál dva metre nad povrchom a dopadala na drsný povrch, odkiaľ stekala priamo do mora.

Casey sa zhlboka nadýchla vlhkého vzduchu a zhodila zo seba biele šaty. Teplá voda ju uvoľnila. Brian dokonca pomocou mágie vytvoril kocku mydla voňajúcu po bylinkách, za čo bola neskutočne vďačná. Dosť ju traumatizoval už fakt, že nemá svoj luxusný šampón, kondicionér, masku, olej a ochranný sprej, ktoré boli jej štandardnou výbavou. Ďakovala bohom, že nesmrteľné ženy nemajú nežiaduce ochlpenie, inak by namiesto teleskopu trvala na žiletke. Priority.

Zmyla si z vlasov soľ a odrazu za sebou pocítila prítomnosť ďalšej osoby. Ustrnula, ale neotočila sa. Len čakala.

Brian si nevšimol, kedy sa Casey vytratila do sprchy, preto prekvapene zastal, keď ju uvidel nahú vo svetle mesiaca a jedinej horiacej lampičky v rohu. Pokožka sa jej leskla a tiene jej dodávali nadpozemské krivky. Zalapal po dychu a chcel sa okamžite zvrtnúť, no všimol si, že Casey zaznamenala jeho prítomnosť a neposlala ho preč. Len tam stála pod prúdom vody. Nahá.

Urobil krok vpred.

Ďalší.

Stále nič.

Kvapky vody mu zmáčali jediný kus látky, ktorou mal omotané boky. Posledný krok ho dostal až k čakajúcej bosorke. Ich telá sa pod prameňom vody dotkli a Brian ju k sebe pritisol. Jeho bosorka. Jeho šialená, nepredvídateľná, utrápená bosorka.

Casey privrela oči a zaklonila hlavu, opretá Brianovo plece. Zahrieval ju spôsobom, akým to žiadna luxusná magická sprcha nedokáže. Potrebovala jeho blízkosť. Ona, Casey. Nie Cateline.

Dovolila jeho dlaniam kĺzať po jej mokrej pokožke. Citlivé bradavky sa napli a očakávali pozornosť. Brian akoby vedel, že chce viac, ale držal sa mimo podstatných zón. Nakoniec to nevydržala, otočila sa a pobozkala ho. Brian bol hneď odvážnejší. Zovrel jej lákavé pozadie a pritisol ju k sebe, aby cítila, že nie je jediná s rodiacim sa príjemným tlakom medzi stehnami. Casey zastonala a náhlivo ho zbavila mokrého kusu belasej látky. Drobné dlane mu pristáli na pevnej hrudi. Brian opustil jej pery a vyhľadal známe citlivé miestečko na krku, ktoré zahrnul pozornosťou. Neuhryzol ju, len jej tesákmi dráždil pokožku.

Casey zaborila ruky do jeho mokrých vlasov. Chcela mu povedať, aby sa nezdržoval predohrou, ktorú vo svojom vzrušenom stave viac nepotrebovala (takto to dopadne po dvesto rokoch bez sexu), ale vedela, že len čo medzi nimi dôjde na reči, čaro momentu skončí. Oni dvaja komunikáciu jednoducho nezvládajú. Akonáhle si otvoria ústa a nevyužijú ich na niečo prínosnejšie než rozhovor, je garantované, že sa pohádajú, nezhodnú, alebo sa klasicky pourážajú. Brian asi dospel k rovnakému záveru, pretože sa zdržal všetkých poznámok. Pritisol ju o hladkú skalu za prúdom vody, ktorý za nimi vytvoril závoj. Nadvihol si ju na boky a jej stred sa oňho horúco obtrel. Zastonala.

Brianov hlad po krvi len znásoboval odlišný druh hladu. A v tejto chvíli bola Casey nástrojom na uspokojenie oboch z nich. Rukou prešiel po jej brušku, mieriac nižšie a nižšie, až sa presvedčil, že je dostatočne vlhká.

„Ochrana?“ zavrčal jediné slovo.

„Odvar,“ prišla jednoslovná odpoveď. Bosorky už veľmi dávno vynašli antikoncepčný odvar, ktorý zastaví aj každomesačný krvavý kúpeľ. Už v stredoveku ho mali zdokonalený natoľko, že ho stačilo vypiť raz ročne. Casey stále zostáva minimálne osem mesiacov, než by sa začala obávať.

Casey pociťovala fyzickú bolesť z prázdnoty medzi stehnami. Vnútro jej pulzovalo. Pomaly a nežne to môžu skúsiť neskôr. Zahryzla Brianovi do pleca, aby ho vyprovokovala k reakcii.

Upírova erekcia z tej nenápadnej bolesti len viac stuhla. Nastavil si Casey do lepšieho uhla, pridržal si jej stehná na bokoch a jediným prudkým prírazom bol v nej.

Obaja vykríkli. Caseyina bosorka sa dostala na povrch, nešlo ju zastaviť. Zahrotili sa jej nechty, vlasy sa zježili a zuby sa zaostrili. Brian spokojne zastonal, keď ho poškrabala na chrbte. Vysunul sa a znovu prirazil. Casey bola horúca a tesná a rozhodne nezatvárala oči a nemyslela na Anglicko. Pohybovala bokmi a jednou rukou sa zapierala o skalu za sebou. Už pred rokmi zistila, že Brian je slušne obdarený (a podľa klebiet aj zvyšok upírov) a jej svaly neboli práve vytrénované na tento druh... cvičenia. Miešala sa v nej príjemná bolesť s rozkošou, čo bosorku len viac vzrušovalo. Zaklonila hlavu, aby sa Brian dostal k jej krku. Vsal do úst citlivú pokožku, z čoho len viac zvlhla. Bradavkami sa trela o jeho pevnú hruď, na ktorej sa napínali svaly. Brian jej zvieral pozadie, aby z neho neskĺzla. Niežeby to bolo možné, keďže sa ho držala ako kliešť. Ich pohyby sa zrýchlili a Casey cítila prvé záchvevy orgazmu. Chcela ho oddialiť, vychutnať si ten pocit napätia a plnosti, ale Brian mal iné plány. Prirazil silnejšie, zmenil uhol a doslova si od nej vynútil vrchol. Casey vykríkla, zovrela ho v sebe a zabudla dýchať. Telom sa jej rozlieval sladký pocit, ktorý Brian predlžoval nenútenými pohybmi bokov.

Len čo sa spamätala, uvedomila si, že on sa k vrcholu nedostal. A stále je v nej tvrdý, pripravený.

Brian spokojne sledoval Caseyinu tvár. Bežného muža by asi k smrti vydesila, ale jeho len vzrušovala. Dostať bosorku do stavu, keď nemá kontrolu nad svojím výzorom, je heroický výkon medzi nesmrteľnými. A jej divoké vlasy, nechty a zuby mu prišli zvláštne roztomilé. Rozhodne s ňou ešte neskončil. Chcel ju mať takúto divokú ešte chvíľu. Aj keď ho to stálo veľa úsilia, vykĺzol z nej a keď sa jej podlomili kolená, uložil ju na mokrú zem pod nimi. Spýtavo naňho pozrela, ale nedal jej čas na premýšľanie. Vsunul sa medzi jej stehná a jazykom jej prešiel po rozhorúčenom pohlaví. Casey sa prehla ako luk, šokovaná z útoku na stále citlivú pokožku. Brianov s ňou ale nemal zľutovanie. Pohrával sa s klitorisom, škrabal ju tesákmi a jazykom dráždil jej otvor.

Casey sa pod ním krútila, presvedčená, že nikdy lepší pocit nezažije, ale upír jej dokázal opak vo chvíli, keď sa vo svite mesiaca zaleskli jeho zuby a on sa do nej zahryzol.

Tam dolu.

Bez varovania.

Endorfíny jej zaplavili krv. Nezvládla ani len vykríknuť. Celá sa roztopila, ovládaná činmi toho diabolského upíra, ktorý zároveň pil krv a zároveň pokračoval v útoku na jej najcitlivejšom mieste. Jeden vrchol sa prelial do druhého a roztriasla sa. Toto robia aj iní upíri? Alebo je to úchylka?

Brian sa cítil primitívne spokojný, že dokázal Casey, nespútanú, drzú a mocnú bosorku dostať do tohto stavu. Zmeniť ju na roztrasenú, uspokojenú ženu – niečo, čo v jej živote dokázal len on.

Casey priam vzlykla, keď dopil a zdvihol sa spomedzi jej stehien. Oblizol si pery a lenivo sa preplazil ponad ňu. Pozreli si do očí a Casey nedokázala ukryť všetky city, ktoré sa tak úporne snažila ukrývať. Pritiahla si Briana k bozku a zasyčala, keď do nej znovu prenikol. Tentoraz na to konečne šli pomaly a nežne. Upír jej bozkami zasypal tvár, krk a oblé prsia. Ochutnal tvrdé bradavky a fúkol na ne. Celé telo mal napnuté, pripravené na uvoľnenie, ktoré tak zúfalo potreboval. Napriek tomu predlžoval cestu k nemu, užívajúc si stony a triašku bosorky pod sebou. Keď sa ten tlak nedal vydržať, zrýchlil a prepracoval sa k orgazmu niekoľko sekúnd po vysilenej Casey. Bola to snáď celá minúta, než sa dostal z nebeských výšin a mierne ochabol.

Nuž, predohra je za nimi.

Casey sa nezvládla postaviť, preto neprotestovala, keď ju Brian nadvihol, prešiel cez prúd vody a odniesol ju do svojej jaskyne, kde sa od nej napil prvý raz. Uložil ju na mäkké lôžko a zažal lampu. Potom si k nej ľahol a pritiahol ju k sebe, zatiaľ čo sa spamätávala. Čas od času ňou prešla triaška. Jednou vecou si bola istá – takúto divočinu s Cateline rozhodne nikdy neskúšal. Zahrialo ju to pri srdci. Bola rada, že sa pri nej nebál dať prechod svojej skutočnej náture.

Chcela sa pokúsiť, o rozhovor, ale potom si spomenula ako by to mohlo dopadnúť a zavrhla tú myšlienku. Majú dosť času sa hádať, ale dnes v noci obaja potrebujú niečo iné. Pobozkala ho na hruď, ku ktorej bola pritisnutá, a mierila na juh. Brian spozornel, ale nebránil jej. Uistila sa, že ostré zuby jej zmizli, a perami pohladila jeho znovu sa prebúdzajúci penis. Diabolsky sa naňho usmiala, vyplazila naňho jazyk a dopriala mu kúsok vlastnej medicíny.

63 komentářů:

  1. Děkuji za novou kapitolu.
    Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem veľmi pekne za ďalšiu skvelú kapitolu

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za další skvělou kapitolu 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za skvělou kapitolu, jsme ráda, že dali adrenalinu volno k tomu, aby se konečně mohli uvolnit z toho napětí. Jen asi nesmí u toho moc přemýšlet a hlavně mluvit. Moc se mi kapitola líbila. Těším se na další pokračování💞💞💞

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za další skvělou kapitolu. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za skvělou kapitolu. Co říct? Konečně!!! :D
    Jsem napnutá, co bude dál, kdy se tajemství odkryjí...
    Tinka

    OdpovědětVymazat
  7. Ako dlho im to vydrží??? Som zvedavá 🤔😊. Ďakujem za skvelú kapitolu a teším sa na pokračovanie 😊

    OdpovědětVymazat
  8. Ďakujem. Stále čakám, kedy zistíme kde sú a hlavne, kedy Brian zistí to o Cataline. To bude riadna bomba.😁😁💕💕❤❤

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi pekne ďakujem 😍 Teším sa na pokračovanie ❤

    OdpovědětVymazat
  10. Moc děkuji za kapitolu. Nemůžu se dočkat jak tohle dopadne. Nemám ani trochu šajnu kde mohou být.

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasná kapitola. Moc děkuji 💛

    OdpovědětVymazat
  12. Ďakujem za ďalšiu skvelú kapitolu 🥰

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za další skvělou kapitolu :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Wooooow, tohle je pěkně žhavá kapitola. ❤

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za další skvělou kapitolu 🙂

    OdpovědětVymazat
  16. No KONEČNE. Toto obaja potrebovali, len dúfam, že to niektorí z nich nepokazí.I keď, asi by som sa mohla vsadiŤ, že utčite. Alex díky za ďalšiu skvelú kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  17. Dalsia uzasna kapitola!Velka vdaka Alex!

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji pěkně za kapitolu 😊😄😃

    OdpovědětVymazat
  19. Moc děkuji za skvělé pokračování :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Ďakujem za ďalšiu kapitolu :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Roztočili to poriadne. Ďakujem za super kapitolu 😁😁😁.

    OdpovědětVymazat
  22. Moc děkuji za krásnou kapitolu ❤

    OdpovědětVymazat
  23. Ďakujem za úžasnú kapitolu ❤️

    OdpovědětVymazat
  24. Ďakujem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  25. Alex, moc ti děkuji za další skvělou kapitolu 😁. Kéž by jim to vydrželo,ale ještě si musí spoustu věcí vyříkat.

    OdpovědětVymazat
  26. Ďakujem veľmi pekne za kapitolu 😊 😊 😊

    OdpovědětVymazat
  27. Velmi žhavá kapitola, konečně projevili svojí vášeň. To by je mohlo sblížit. Děkuji za kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  28. Ďakujem za ďalšiu kapitolu.Zuzana

    OdpovědětVymazat