čtvrtek 30. září 2021

Vykúpenie z temnoty 49

 



Kaden odišiel krátko pred polnocou a Carys s Juliusom zostali s dilemou, ako si poradiť s posteľovým usporiadaním. Ak by Julius zabral poslednú voľnú miestnosť, všetci by zistili že je v dome a čakalo by ich ďalšie vysvetľovanie. Ak zostanú obaja v jednej miestnosti, nebol by to spánok čo sa na tej posteli odohrá.

Dilema.

čtvrtek 23. září 2021

Vykúpenie z temnoty 48

 



Drake držal v náručí malú Opal a ticho k nej prehováral. Sedel na balkóne Jewelinej izby, zatiaľ čo si ustatá matka dopĺňala energiu v podobe sáčkov krvi.

Dieťatko naňho hľadelo jasnými svetlými očkami a čas od času sa zamračilo.

čtvrtek 16. září 2021

Vykúpenie z temnoty 47

 



Carys odhodila do koša poslednú prázdnu fľašu. Rozhodne musí prestať s alkoholom. Zobudila sa so slušnou kocovinou práve keď ju prišiel navštíviť Kaden. Strávili spolu niekoľko hodín, než znovu potrebovala spánok. Našťastie sa vybral za Juliusom a potom sa vrátil do neba.

čtvrtek 9. září 2021

Vykúpenie z temnoty 46

 



Dospelá Opal celá stuhla, keď do obývačky dorazil Drake. Jewel práve dokŕmila jej malé ja a Carys sa znovu opíjala v kuchyni.

Najvyšší anjel k nim opatrne podišiel a posadil sa na kávový stolík pred gaučom. Jewel si s Opal vymenila neistý pohľad, ale nezdvihla sa a neodišla. Nie sú tínedžeri, aby si mohli dovoliť trucovanie.

čtvrtek 2. září 2021

Vykúpenie z temnoty 45

 



Carys sa prebudila v Juliusovom náručí, naspäť v stane na pláži. Nikdy v živote sa necítila... mierumilovnejšie. Ich nočné tango nebolo výsledkom vypočítavosti ale obyčajnej vášne a to je niečo, čo pre ňu bolo nové. Pre nich oboch, zrejme. Ani vina sa nedostavila. Nie taká, akú očakávala. Stále bola pohoršená, že sa ním nechala zviesť. A potom v tom zvádzaní pokračovala sama.