pátek 19. listopadu 2021

Blížiace sa zmeny


 Pre tie, ktoré ešte nie ste na FB skupine (rozhodne v nej budete vítané - má rovnaký názov ako blog), info na najbližšie dni a otázočka:


Zdravíčko holky!

Pomaly ale isto sa blížime ku koncu Vykúpenia z temnoty a teda celej série! Jupííííí! A zhodou okolností to bude presne desať rokov čo som sa dala do písania príbehov o našich zlatých upíroch a iných zaujímavých bytostiach :-)

 

V nasledujúcich týždňoch začnem "upratovať" blog a teda pridávať popis k postavám, zaraďovať kapitoly a pod. Tiež sa nezľaknite ak občas uvidíte úplne chaotické rozloženie alebo katastrofálne farby podkladu. Pokúsim sa to robiť v noci, ale je to príprava dizajnu na novú sériu (nech máme nejakú zmenu).

 

A aby som neničila vaše oči, rada by som vedela či preferujete čítanie svetlého textu na tmavom pozadí alebo tmavého textu na svetlom pozadí. Dajte mi vedieť v komentároch a ak vám napadne aj konkrétna kombinácia (napr. modrá na bielom, biela na hnedom...), napíšte ju tiež :-)

46 komentářů:

  1. Ahoj Alex, nechce se mi věřit, že už je to tak dlouho co nás svými příběhy těšíš, za sebe můžu říct, že od prvního příběhu, jsem tvou velkou čtenářkou a chtěla bych ti poděkovat, za všechny ty krásné příběhy, které jsi nám nadělila, a nejen to pomohla nám, tehdy, kdy bylo těžko a tvé příběhy pro nás byly, neskutečným darem, pohlazením na duši a také zapomněním starostí a problémů.💓 Sice to vím, že končíš s našimi přáteli, nebo mám říct milou rodinou, ale o to je to horší, protože jsme to s nimi prožívali, radovali se a také trápili, ale pořád byli naši součástí, díky tobě. Strašně mi budou chybět. Nicméně za tu celou dobu už vím, že určitě nás nenecháš smutnit dlouho a nové příběhy budou zase pomáhat hladit na duši. Moc ti děvče děkuji.💓💓💓 A co se týká blogu, tak pro nás s brýlemi je rozhodně lepší tmavý podklad. Ale spokojím se se vším co nám nabídneš, hlavně když na něm bude nový příběh. Držím ti pěsti a gratuluji k 10. letému výročí💝💝💝

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ja si ťa aj za tie roky pamätám ako vernú čitateľku a komentátorku:) som rada, že som pre vás poskytla aspoň krátky únik z reality:) neboj, našich hrdinov neopustíme úplne, naďalej sa občas mihnú dejom, len sa geograficky trochu presunieme do iných oblastí;)

      Vymazat
  2. Gratuluji ti k 10. výročí, je to zvláštní, že už je to tak dlouho, nějak to uteklo. Jinak ti mockrát děkuji za všechno, co jsi napsala a já i ostatní jsme si mohli přečíst. Těším se na další série a pro mne je lepší také tmavý podklad. Ale bude mi to úplně jedno, pokud si zas budu moci od tebe něco přečíst. Hodně fantazie ti ani nemusím přát, protože tu máš. Netrpělivě čekám na nový příběh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem krásne a môžeš sa tešiť, nová séria započne čoskoro:)

      Vymazat
  3. Ahojky, moc děkuji za neuvěřitelných 10 let tvé práce. Jsi naprosto dokonalá. Moc se těším na každou další kapitolu a knížku. Ohledně designu souhlasím s holkama, tmavé pozadí a světlý text je asi lepší. Ještě jednou moc a moc děkuji za vše, co pro nás děláš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aj ja ďakujem za vernosť a povzbudivé komentáre, ktoré pre mňa veľa znamenajú:)

      Vymazat
  4. Milá Alexu, připojuji se také ke gratulaci. Troufám si říct, že také patřím k těm, které sledují tvoje příběhy od začátku. Je to neuvěřitelné, že je to už 10 let, co čtu tvoje příběhy, které mě nadchly. Děkuji ti za tvoji práci a že se s námi o to podělíš, navzdory všem problémům a trápením. No a teď mi přijde divné psát , že také patřím ke slepcům, tak se přimlouvám za tmavé pozadí. Těším se netrpělivě na další příběhy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. verná čitateľka, to je krásne:) teší ma, že si to tak dlho vydržala a snáď tu budeme aj o 10 ďalších rokov:)

      Vymazat
  5. Ahoj tiež sa pripájam k výročiu, teším sa na ďalšie tvoje príbehy a som aj smutná, že táto naša séria nám už skončila asi si ju zopaknem zas od začiatku. 😆 Ale zas sa nemôžem dočkať na tvoje nové príbehy, ktorými nás zas potešíš. 🙂 A asi nás bude väčšina za tmavé pozadie. 😉❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem a neboj, končí len jedna dejová línia, známe postavy sa určite nevytratia:)

      Vymazat
  6. Gratuluji k výročí. Je to obdivuhodné. Já jsem tvoje psaní objevila tak před dvěmi lety, ale všechno jsem poctivě dohnala a jsem tvoje oddaná fanynka.
    Ohledem podkladu ke čtení, taky preferuji tmavé pozadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem:) máš pochvalu za to, že si všetko poctivo dobehla a naďalej ma považuješ za mentálne zdravú osobu:D

      Vymazat
  7. Prijmi prosím moju gratuláciu k tvojmu 10. výročiu. Ide to tak rýchlo, že som si vóbec neuvedomila, koľko času prešlo od tvojho prvého príbehu.
    Veľmi sa teším na zmeny, ktoré čoskoro nastanú, lebo verím, že aj tvoja ďalšia séria bude tak skvelá ako prvá. Určite sa ku nej budem vracať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem krásne:) aj ja dúfam, že nová séria sa vydarí aj s novými, omnoho šialenejšími postavami:)

      Vymazat
  8. Moc gratuluji k výročí, tvé příběhy jsou dokonalé, děkuji za tvou práci. 💕💕

    OdpovědětVymazat
  9. Moc děkuju za Tvé fantastické příběhy a těším se na další

    OdpovědětVymazat
  10. Blahopřeji k výročí. Tvá tvorba je naprosto boží. Ač jsem se k Tvým čtenářkám a fanklubu dostala později, tak tvé příběhy miluji a přečtené je mám již několikrát :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Rovnako ti gratulujem k vyrociu :-) a obdivujem ta! Je uzasne ako vies ozivit svoju fantaziu na papieri (teda blogu) a ja sa na kazdu tvoju kapitolu tesim ako moje dcerky na Vianoce :-) kazdy pribeh mam precitany niekolkokrat a verim, ze to tak bude aj s novou seriou ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratulujem 🎊 k výročiu wau desať rokov teda to riadne veľa rôčkov ale hlavne veľa superfajnovych príbehov jeden lepší ako druhý 🥰😍🥰 Alexa máš veľmi dobrú fantáziu tak ako ty píšeš tak pútavo že normálne som sa v žila do príbehu a keď už je koniec tak mi je strašne ľúto že už je koniec ale na druhej strane je super že sa vždy môžem vrátiť a zase si to prečítať 🥰 ďakujem pekne a už sa teším na tvoju ďalšiu tvorbu 🤗🤗🤗. Na tvoju otázku tiež som radšej za tmavé pozadie. Ešte neviem ci sa nenahnevas ale chcela by som sa opýtať či tu nebudeš dávať aj poviedky čo máš na wattpade tam sa to nedá tak vychutnať ako tu. Sú tam stále tie reklamy. Ďakujem 😊 😊 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem:) a vieš ako sa hovorí - niečo končí, ale niečo nové začína;)
      poviedky z wattpadu sem v dohľadnej dobe pridávať neplánujem (primárne z dôvodu lenivosti), ale ak mi napíšeš na alexaa0991@gmail.com (áno, tie dve ačka sú tam zámerne, nejde o preklep :D), tak ti ich rada pošlem:)

      Vymazat
    2. Ďakujem veľmi pekne si super veľmi si to vážim 🥰🥰🥰 teším sa 🥰

      Vymazat
  13. Gratulujem k výročiu. Tvoje príbehy sú úžasné

    OdpovědětVymazat
  14. ani sa to nezdá, že ten čas tak letí.. neviem sa rozpamätať či to bol blog Kenyon alebo Showalter, ale pripadá mi to ako včera, keď som tvoje poviedky objavila...je to úžasné čo dokáže vykúzliť fantázia a dúfam, že ťa múza neopustí a vyrozprávaš nám ešte veľa takýchto skvelých pribehov...
    čo sa týka farebnosti som tiež za tmavé pozadie a svetlým(bielym) textom..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem krásne:) myslím, že to bol showalter blog:) to boli krásne začiatky:D

      Vymazat
  15. Blahoželám k výročiu, je to poriadny kus skvelej práce, teším sa na ďalšie príbehy :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, Alexa. Také se připojuji ke gratulacím k desátému výročí. Objevila jsem tvé příběhy krátce po spuštění tohoto blogu a zatím jsem je přečetla "jen" dvakrát. :) Ale určitě se do série pustím zase někdy od začátku a budu se divit, co mi vlastně uniklo.
    Těším se na všechny další příběhy, které se tu objeví a přeji ať múzy spolupracují...
    A k tvé otázce: světlé písmo na tmavém podkladu se mi líbí, tahle současná modrá verze je fajn. :)
    Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem a myslím, že aj dvakrát je obdivuhodné číslo keď to vynásobíš sedemnástimi poviedkami:)

      Vymazat
  17. Též se připojuji ke gratulaci výročí 🙂 ale kruciš pripominaš mi jak jsem za tu dobu "zestárla" 😅🤦 začala jsem svobodná když mi bylo 23 a teď jsem vdaná mám 3 démony.. ehmm... děti... ehmm 😅🙈 a bude mi za měsíc 33 😱 nechce se mi ani věřit že už tvou tvorbu čtu vlastně od začátku 🤩 ale jo zkontrolovala jsem datum 😁👍 PS: jo bylo to na webu showalter 🙈 odtamtud na další tvorbu wattpad až sem 😍 Jsi má "superžena" 💪🦸 A pozadí ti neporadím udělám si názor časem 😉🤷

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ach jo, aj na mňa ten čas doľahol:) začala som ako 17 ročná osamelá stredoškoláčka a skončila ako osamelá 27 ročná dospeláčka:D:D:D ale neskutočne ma teší, že si toľko rokov zostala verná mojim príbehom aj keď sa musíš starať o troch démonov, ehm, deti:D myslím, že z nás dvoch to k superžene máš bližšie ty:)

      Vymazat
    2. Nějak si vůbec nejsem jistá 😊 já tak maximálně "duševně" vymýšlím způsoby jak ty děti někde reklamovat, prodat a občas klidně i darovat 🤣 🤦 Rozhodně se to neblíží k vymýšlení celého (velmi čtivého) fiktivního světa na profesionální úrovni 😊👍

      Vymazat
    3. PS: muži se přeceňují 😂 jsou v 90% jako velké děti o které se musíš taky navrch starat. 😂

      Vymazat
    4. nuž, manžela by si teoreticky mohla reklamovať u výrobcov, ale tie deti... :D:D:D

      Vymazat
  18. Moc gratuluji k 10. výročí 💐🍾 Ktvym knížka jsem se dostala teprve po spuštění tohoto blogu a jsem tomu neskonale vděčná. Tvá fantazie je naprosto úžasná a svět který jsi Vytvořila nemá chybu 🥰. Jsi neuvěřitelně talentovaná spisovatelka a jednou bych ráda narazila na tvé knížky v knihkupectvích 😁 Přeji dalších plodnych minimálně 100 let 🥰😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. och ďakujem, a ver mi, aj ja snívam že niekedy uvidím svoju tvorbu v kníhkupectvách:) ale dovtedy sa teším z každej jednej čitateľky a každého jedného povzbudivého komentára:)

      Vymazat
  19. Wau, gratulujem k výročiu 🥳. Tvoje príbehy sú úžasné, doslovne ich hltám. Keď som natrafila na tvoje príbehy, tak som mala niekoľko týždňov maratón čítania. Teším sa každý ďalší príbeh, každú novú kapitolu. Osobne preferujem svetlé písmo na tmavom pozadí 😉. A idem sa rýchlo pridať do FB skupiny, lebo tam ešte chýbam. Prajem Ti zo ❤ nikdy nekončiacu inšpiráciu a veľa veľa ďalších spokojných čitateľov. Určite by si mala svoje diela vydať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem:) to ale musel byť náročný maratón!:) neprišla si o oči?
      skupina sa volá Skrytá temnota a ak ju aj tak nemôžeš nájsť, napíš mi na mail alexaa0991@gmail.com (áno, tie dve ačka sú tam zámerne) :)

      Vymazat
  20. Wau už 10 let, obrovská poklona tvému neuvěřitelnemu talentu. Moc bych ti chtěla poděkovat za všechny tvé knihy, už ani nevím kolikrát jsem je četla, ale vždy najdu něco nového. Za mě je tato modrá skvělá a už se nemůžu dočkat Michaela francouzského, snad ho plánuješ někdy brzo :). Moc děkuji za tvou úžasnou práci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. och holka, keby si len vedela čo pre Michela plánujem :D:D:D
      ďakujem a priprav sa na divokú jazdu! :)

      Vymazat
  21. Gratuluji k výročí! Já bych dala přednost světlému textu na tmavém pozadí :-). Souhlasím s ostatními. Máš vážně skvělý talent! Osobně bych si tvé knížky i koupila, píšeš vážně skvěle :-).
    FB je pod Názvem Skrytá temnota? Bohužel se mi ve vyhledávači nezobrazí. Ráda bych se ke skupině přidala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem:)
      áno, je to pod názvom Skrytá temnota. ak ti to nejde, napíš mi na alexaa0991@gmail.com (tie dve ačka sú tam zámerne, nejde o preklep) a ja ti pošlem link alebo pozvánku:)

      Vymazat