sobota 9. prosince 2023

Démonova zlodejka 9

 



Nadišiel deň Nerininho oslobodenia z platformy. Všetky jej životné funkcie boli obnovené a ona sa cítila ako znovuzrodená. Kim jej pomohol zoskočiť a ona sa nadšene prešla po obvode miestnosti, aby si rozprúdila krv. Vďačne sa naňho usmiala. Bolo ľahké s ním jednať, keď obaja predstierali – ona že nie je princezná celého spoločenstva, on že nie je archdémon. Boli len dve náhodne nájdené bytosti. 


Za tie posledné dni jej Mammon vysvetlil ako pred stáročiami založil svoje útočisko po tom, čo videl že anjeli rad radom odrezávajú krídla za neuposlúchnutie rozkazov a pochybné pravidlá. Rozmiestnil po svete mapy, aby ich našli, a privítal každého kto prišiel. Niektorých sám vyhľadal a priviedol do bezpečia. Posledné roky ho však trápilo, že žiadni nepribúdali. Akoby nebolo viac padlých anjelov, čo považoval za podivné. Žeby nebesia až tak otočili kartu? To sa mu nechcelo veriť, hoci počul zvesti, že oddiely anjelov sa zúčastnili boja o Nový Babylon – ženskú komunitu na Blízkom Východe. Očakával masívny príval padlých, ale nikto sa neobjavil.

Nerin mu v tom nevedela poradiť – nebesia a anjeli u nej doma nefigurujú, hoci predpokladala, že ich mŕtvi museli eventuálne odísť k anjelom kvôli reinkarnácii a karme. Nikdy sa im však nemuseli zodpovedať.

Mammon s radosťou pozoroval, ako si bosorka naťahuje svaly a testuje kĺby. Odkedy sa jej napravil žalúdok, zjedla prakticky všetko, čo jej priniesol. Vlasy jej nabrali na objeme a mierne sa zvlnili. Vyzerala ako víla. Nebezpečná víla.

Jeho víla.

Zovrel pery. Takto by skutočne nemal uvažovať. To však nezabránilo jeho srdcu zvýšiť tempo, keď naňho uprela svoje nadšené očká a poďakovala mu úprimným objatím. Pevne ju zovrel v náručí a nadýchol sa jej jedinečnej vône. U tejto by sa nikdy nemusel báť, že sa ho zľakne. Mal pocit, že aj keby vedela kým je, stále by sa mu smelo postavila v boji.

Nerin ho chcela pobozkať na líce, ale pootočil tvár a namiesto toho sa stretli ich pery. Neodtiahla sa. Len privrela oči a dovolila mu prebrať kontrolu. Aspoň bude do konca života spomínať na to, ako ochutnala archdémona chamtivosti. Nechala sa ním pritlačiť o stenu a nasledujúcich päť minút na to šli ako dvaja nadržaní stredoškoláci. Odtiahli sa, až keď prišli o dych.

Nerin mu priložila ruku na hruď. „Si nebezpečne návykový,“ obvinila ho.

„Ďakujem, snažím sa,“ prišla pobavená odpoveď.

Pokrútila nad ním hlavou a ukázala na mapu na obrazovke pred nimi. „Ako sa odtiaľto dostaneme?“

 

 

Ruka v ruke stáli na okraji vodopádu strácajúceho sa hlboko v podzemí. „Sme si istí, že toto je najrýchlejšia cesta?“ uisťovala sa Nerin.

„Rýchlejšia než sa trmácať transportérom k najbližšiemu vchodu a potom ďalšie kilometre naspäť na povrch,“ odpovedal Kim, ktorý síce odomkol komplex, ale nechcelo sa mu štverať naspäť kadiaľ prišli. Vodopád bol ich najpohodlnejšia možnosť – on dýchať nepotrebuje a Nerin je dostatočne mocná, aby si krátkodobo pričarovala žiabre. Vyplávajú do mora a skončia na pláži.

„Ak skončím v nejakej zapadnutej, zaplavenej jaskyni...“ začala hrozivo.

Kim zagúľal očami. „Neskončíš. Čoskoro budeme v slnkom zaliatej vode, obklopení rybami. Uvidíš.“

Mala svoje pochybnosti. Tmavú jaskyňu osvetľovali iba lúče ich svietiacich náramkov na oboch zápästiach, aby nemuseli nič držať keď budú plávať v ešte černejšej vode.

Zhlboka sa nadýchla. „Fajn. Nech je to za nami.“ Opäť si zmenila oblečenie – zo šiat na priliehavú kombinézu končiacu nad lakťami a kolenami vo fialovej farbe.

Kim sa zbavil róby a zostal len v tesných nohaviciach.

Nerinin pohľad okamžite zablúdil kam nemal. Bohovia, čo ju na tomto chlapovi tak priťahuje? Naprázdno preglgla, keď ju pristihol prakticky slintať. Odvrátila sa a nahliadla ponad vodu.

Generátory. Mysli na generátory, Nerin. Tvoji ľudia ťa potrebujú.

Kim jej pevne zovrel dlaň. „Nasleduj ma!“ A spoločne skočili.

Dopad na hladinu nebol práve príjemný, ale voda bola čistá a ani nie ľadová. Nerin si pričarovala jednoduché žiabre, aby sa neudusila, a skúsene plávala za démonom. Čoskoro sa ponorili popod skaly a cesta späť viac neexistovala. Šli vpred a vpred, popoháňaní prúdom.

Po chvíli sa však voda začala vyjasňovať a v diaľke sa zatrblietali prvé slnečné lúče. Tma ustúpila, prúd spomalil.

Mammon počkal, kým k nemu Nerin dopláva, a chytil ju za ruku keď sa ocitli na dne zálivu pri ostrove. Okolo nich mierumilovne plávali morské tvory a voda bola priezračne modrá.

Nerin vyzerala ako z iného sveta. Modré vlasy jej ladili s okolím, oči pozorovali nádheru okolo nich, akoby nikdy predtým nevidela more. Mal podozrenie, že nevidela. Že zrejme neplávala nikde inde než v umelo vytvorenom bazéne.

Na chvíľu sa zastavili a pod vodou sa víťazne objali. Takto prepletení sa pomaly vynorili medzi vlnami a víťazne vykríkli. Okolie zalievali teplé slnečné lúče a more bolo príjemne vlažné.

Sú späť! Nerin nastavila tvár slnku, nepúšťajúc démona zo svojho zovretia. Kim ju zozadu objal a zatočil sa s ňou vo vode. Chvíľu sa v nej hrali ako malé deti, než ich vlny odniesli k brehu a oni pod nohami pocítili jemný piesok. Vyškrabali sa von, príjemne vyčerpaní.

„Toto mi bude chýbať,“ priznala Nerin, stále nastavená slnku. Umelé osvetlenie pre ňu nikdy nebude také magické.

„Tak zostaň,“ vyletelo z Mammona, než sa stihol zastaviť. Nedokázal si predstaviť, že by prišla o niečo také jednoduché ako teplé lúče slnka.

Nerin naňho smutne pozrela. Na malú chvíľu zostať chcela. Potom sa ale vrátila do reality, hoci jeho oči by ju možno za nejaký čas zlomili. Začali ako dve absolútne neznáme bytosti, klamali si, bojovali spolu a nakoniec sa navzájom zachránili. Také niečo sa zapíše do srdca aj do duše. Predsavzala si, že v historických záznamoch o svojej ceste vykreslí archdémona Mammona presne takto – ako niekoho, kto pri nej stál v najťažších chvíľach a vrátil jej život, ktorý z nej vyprchával. A to je jediné, čo jej zostane – spomienky a záznamy. A generátor, ktorý zachráni jej ľud. To jej musí stačiť.

Z očí sa jej vykotúľali slzy. Možno skutočne nechcela odísť. „Mám svoje povinnosti,“ povedala cez stiahnuté hrdlo.

Prikývol. Kto je on, aby ju tu držal? Po tom všetkom, čo pre svoj ľud obetovala? Len dúfal, že ju privítajú s ováciami a postavia jej pamätnú sochu. Znovu ju objal a prstami jej zotrel slzy smútku. „Si silná žena, Nerin.“

Kiež by nemusela byť silná neustále. Už si ani nepamätala, kedy si mohla vydýchnuť a nemať na pleciach osud tisícov bytostí. „T-tvoj sľub stále platí? Dáš mi generátor?“ pípla v obavách, že si to rozmyslel.

„Dám ti toľko, koľko potrebuješ. Aj akékoľvek iné súčiastky,“ uistil ju.

So vzlykom si vydýchla a zovrela ho pevnejšie.

Kim uprel pohľad na kamenný vŕšok, ktorý ukrýval vstup do jaskýň. „Čo takto ešte aspoň jeden deň?“ nadhodil šeptom. Ich posledný spoločný deň.

Nerin tiež vzhliadla.

Má snáď čo stratiť? Keď nič iné, ponesie si so sebou aspoň krásne spomienky. Ako cenu útechy. Odhodlane prikývla.

Kim ju ohnivo pobozkal, zovrel jej ruku a ako dvaja tínedžeri sa rozbehli do jaskýň. Kim na chvíľu skočil za Theou, aby ju upokojil a odvolal poplach. Hneď na to popostrčil Nerin za dvere svojich komnát. So smiechom zo seba zhodili oblečenie a skončili pod sprchou, ktorá zaberala veľkosť priemernej postele a z celej plochy stropu na nich dopadali kvapky teplej vody.

Ruky skúmali, pery objavovali, telá sa dotýkali. Nerin priam vibrovala energiou. Necítila sa slabá a chorá. Každý kúsok jej pokožky reagoval na démonove pohladenia a ani len mozog nemal tú drzosť ju upozorniť, že sa práve chystá mať sex s archdémonom chamtivosti. Ani nevedela ako a ocitla sa pritlačená tvárou o stenu, zatiaľ čo pozdĺž chrbtice cítila horúce bozky a pohyby jazyka, ktoré chcela cítiť aj na iných miestach. Z úst jej vyšli tichučké stony.

Mammon neodolal a v rukách zovrel pevnú pokožku jej pozadia, zatiaľ čo sa perami vracal po cestičke naspäť nahor a skončil v ohybe krku, kde vyvolal príjemnú triašku. „Ani nevieš koľko premáhania ma stálo v ten deň odkráčať z platformy,“ zašepkal jej do ucha. „Toľko vecí, ktoré mi napadali...“

Nerin sa uvoľnene usmiala a pootočila k nemu hlavu. „A bola som to snáď ja, kto ťa poslal preč?“ vytkla mu.

Hravo ju uhryzol do pleca. „Robil som to pre tvoje dobro,“ trval na svojom.

Tá drzá bosorka naňho zagúľala očami.

Démon vypol sprchu a prehrabol jej mokré vlasy. Nerin bola krásna žena – pokožku mala bielu, dokonca trochu modrastú na stehnách a brušku. Drobné prsia so zahrotenými bradavkami lákali jeho pozornosť ako smädného na púšti a čo ako desivo jej svetlé dúhovky vyzerali, nikdy nevidel expresívnejšie oči.

„Spokojný s výhľadom?“ podpichla ho, príliš vyspelá a sebavedomá, aby ju hoci aj negatívna odpoveď rozhodila.

Kim nadvihol kútik pier a zatlačil ju k pultu za nimi, na ktorý ju poľahky vysadil. „Zaujíma ma iný druh výhľadu,“ odvetil a nadvihol jej jednu nohu, ktorú ohol v kolene a oprel o povrch pultu. Odhalil tak jej vlhký stred, ktorý čakal na pozornosť.

Nerin sa z hrdla vydal výkrik, keď sa jeho ústa bez varovania prisali na klitoris. Oprela sa o zrkadlo za ňou, čím len zlepšila Mammonov prístup. Jazykom skúsene a bolestivo pomaly skúmal terén, aby našiel všetky správne body uhly, ktoré ju vzrušovali.

„M-Kim!“ zastonala a takmer sa neudržala v použití jeho skutočného mena. Uvedomuje si ten démon, že sú to pre ňu stovky rokov, čo sa naposledy zúčastnila tejto činnosti?

„Hmmm,“ zamrmlal spokojne, čím len zvýšil stimuláciu už aj tak citlivého tkaniva. „Uvoľni sa, drahá bosorka. Ešte som ani poriadne nezačal.“

Oči sa jej rozšírili. Prečo to znelo ako veľmi, veľmi príjemná hrozba?

Mammon prišiel o značné množstvo moci, ale zopár trikov ešte v rukáve mal. Luskol prstami a v ruke sa mu zjavilo jemné červené pierko. Prešiel ním po Nerininom pohlaví, aby zistil či vôbec zareaguje, a bosorka sebou trhla. Tak to skúsil znovu a jej vzdychy sa znásobili. Diabolsky na ňu pozrel. Najbližšie minúty strávil tým najjemnejším hladením všetkých miest, ktoré jeho jazyk odhalil, až kým pierko úplne nezvlhlo. Nerin oboma rukami zvierala okraje pultu, oči privreté. Zo zvedavosti do nej skúsil ponoriť dva prsty. Jej vnútro sa okolo neho stiahlo v predzvesti vrcholu. Nechcel ju oň pripraviť, preto sa znovu prisal na klitoris a jazykom ho dráždil až kým sa celá nenapla a nezvolala jeho meno. Stehná sa jej roztriasli a vo vlasoch pocítil jej prsty, hoci sa zdalo, že sa ešte nerozhodla, či ho chce odtiahnuť alebo pritlačiť bližšie.

Len čo chvenie odznelo, veselo sa narovnal a pobozkal ju na pootvorené pery. „To bola milá predohra,“ zhodnotil, vzal ju do náručia a stále napoly stratenú vo víre rozkoše ju odniesol do svojej mäkkej postele.

Nerin naprázdno preglgla, keď sa nad ňu preplazil a bozkami jej zasypal celú hruď. Doprial jej dosť času na spamätanie a keď sa jej konečne vrátilo do mozgu trochu krvi, pretočila ich a posadila sa mu na boky, milimetre od jeho pozoruhodnej a ako skala tvrdej mužnosti. Nahý a vzrušený vyzeral ako čokoľvek, len nie desivý démon z počiatkov vesmíru. Akoby na chvíľu zabudol na všetku ťažobu a bol len... mužom. Bola rada, že mu túto úľavu mohla dopriať práve ona, hoci len dočasne. Prstami mu prešla po celej dĺžke penisu. „V mojej kultúre máme rozsiahle vzdelanie o tom, ako si navzájom priviesť rozkoš,“ prezradila mu s nevinným úsmevom.

Mammonove oči zahoreli. Nadvihol sa na lakťoch. „Nehovor. Aké metódy používate?“

Bosorka si nadšene zahryzla do pery. Jej ľud netabuizoval sexualitu tak ako ľudia. Bez toho aby pretrhla očný kontakt, prechádzala prstami po celej dĺžke Kimovho pohlavia a kde-tu zatlačila, škrabla nechtami alebo jemne hladila. Manipulovala s ním ako s posvätnou relikviou – dosť na to, aby ho dohnala do šialenstva, ale nie tak, aby náhodne vyvrcholil.

Démon mal problém vôbec myslieť. Keď si pomyslel, že toto by mu urobila keď boli v podzemí... Je len dobre, že z tej platformy odkráčal. Nebesia, ale jej ruky... „Nerin!“ Vykríkol a klesol späť na matrac, bojujúc o kontrolu. Mal pocit, že ho mučí už celé hodiny.

Nerin sa nad ním konečne zľutovala a pustila ho. Naklonila sa nad neho. „Pripravený na skutočnú akciu, démon?“ zašepkala mu na pery.

Bol tak tvrdý, že nedokázal vymyslieť dostatočne sebaistú odpoveď. Znovu ich pretočil, roztiahol jej stehná od seba a prstami skontroloval, či je stále pripravená. Odpoveďou mu bola horúca vlhkosť. Jediným pohybom do nej prenikol a doslova si vydýchol, keď bol konečne vnútri. Akoby prišiel domov.

Nerin zasyčala od náporu, ktorý jej svaly pridlho nezažili, a objala ho okolo krku. Na chvíľu si pozreli do očí. Potom nebadane prikývla a Mammon viac nepotreboval. Rozpohyboval sa v bokoch, aby ich oboch priviedol k vrcholu, ktorý tak veľmi potrebovali. Tentokrát nič nepredlžoval. Trhanými pohybmi obaja vystúpali do nebies a pár sekúnd po sebe sa otriasli silným orgazmom.

Nerin uvidela hviezdičky. Návaly rozkoše nechceli prestať a Kim prstom jemne krúžil okolo klitorisu, až kým sa nevrátila späť na Zem. Roztrasená a vyčerpaná ho sladko pobozkala. Len čo z nej vykĺzol, prehodil cez nich prikrývku a zozadu ju objal.

 

 

Bola noc, keď Nerin prebudili ľahké bozky na krku a ramenách. Cítila sa plná energie a... spokojne. Akoby sa aspoň jedna vec v jej živote odohrala správne. Bez stresu. Bez strachu.

Ibaže s klamstvami.

Opatrne pozrela na Mammona, ktorý jej hladil bradavky.

Čas sa im kráti. Pobozkala ho, siahla za seba a naviedla ho späť k vlhkému otvoru, ktorý prosil o ďalšiu pozornosť.

Démon sa do nej pomaly zasunul a tentokrát na to šli pomaly. Nikam sa neponáhľali a ich pohyby boli jemné, zmyselné. Vytúžený vrchol dokázali odďaľovať celé hodiny, len aby neprišli o ten pocit mieru, ktorý našli.

Keď konečne naraz podľahli, Nerin bola len rada, že tma skryla jej slzy smútku.


41 komentářů:

  1. Děkuji za skvělou kapitolu💞💞

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za skvělou kapitolu. Už se těším na pokračování. Mirus

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji za novou kapitolu ♥️

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za skvělou kapitolu.
    Věra

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji!!💕💕Mirka

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za krásnou kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za úžasnou kapitolu 🥰

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekne ďakujem a teším sa na pokračovanie

    OdpovědětVymazat
  9. Ďakujem za skvelú kapitolu a som zvedavá na pokračovanie 😊

    OdpovědětVymazat
  10. Moc děkuji za skvělou kapitolu 🥰

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji. Doufám, že se Nerin vrátí k němu.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc děkuji za krásnou kapitolu. Doufám že spolu zůstanou.❤️🍀

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za další skvělou kapitolu 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za skvělou kapitolu. Kdy je děj zas svede dohromady?

    OdpovědětVymazat
  15. Ďakujem za ďalšiu úžasnú kapitolu

    OdpovědětVymazat
  16. Moc děkuji za další kapitolu

    OdpovědětVymazat
  17. Jsem zvědavá co dál ? Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  18. Milada Kostelníková14. prosince 2023 v 17:35

    Děkuji moc za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  19. Ďakujem za ďalšiu kapitolu :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Mockrát ďakujem za skvelú kapitolu.

    OdpovědětVymazat