úterý 29. září 2020

Temná skúška 4


 


Napriek očividnému faktu, že vo svete mŕtvych sa nedá znovu umrieť, hlad a smäd rapídne zhoršovali Caseyin stav. Už asi piaty krát za dve hodiny bola nútená klesnúť na zem, aby sa s ňou všetko netočilo. Briana ešte stále udržovala krv, ktorú si so sebou priniesol, no už mu nezostal ani jediný sáčok.

úterý 22. září 2020

Temná skúška 3

 



Casey vyvalila modré očká.

„Nenávidím ju za to, že ma v týchto sračkách nechala, že nebojovala, že uprednostnila seba pred naším dieťatkom.“ Znovu sebou trhol a Casey vedela, že ani tie putá ho neudržia navždy. „A nenávidím ju za to, že ma znovu straší! Kvôli tebe! Kvôli tebe ju mám znovu pred očami!“

úterý 15. září 2020

Temná skúška 2

 



Casey pomaly nadobúdala vedomie. V hlave sa jej mihali spomienky na odpornú vodu, neskutočnú bolesť a krvácajúce srdce. Potácala sa, až nakoniec kdesi skolabovala. A potom halucinovala, že je pri nej Brian.

Uf, Catelinine spomienky ju vážne ničia. A nielen spomienky. Jej city sa prebíjajú na povrch tiež.

úterý 8. září 2020

Temná skúška 1

 



Casey padala a padala, udierala sa o skaly a v jednej chvíli dostala ranu do hlavy, pretože stratila vedomie. Odolnosť bosoriek ju však zachránila pred smrťou a hoci niekoľko hodín ležala na zemi, nakoniec sa zotavila a otvorila modré oči. Všetko ju bolelo. Na rukách a nohách mala rany z boja a teraz sa k nim pridali škrabance z pádu.

úterý 1. září 2020

Temná skúška - Prológ

 



Už je to dávno, čo videl... nuž, svet. A normálne bytosti. Teda niežeby sa nebavil s toľkými trestancami pod jeho vedením, ale cítil, že mu čosi uniká pomedzi prsty. Nedokázal však prísť na to čo to je.

Temná skúška (Brian & Casey)

 



Casey s Brianom urobili v živote mnoho chýb. Osud im pripravil prekážky, ktoré nezvládli. A osud nie je sila, ktorej sa dá odolávať.

 

Cateline, Brianova dávna milenka sa zrodila v divokej bosorke Casey, ktorá nenávidí svoje bývalé ja. Ale komu patria city k Brianovi? Ktorá zo žien je tá skutočná?

 

Briana Casey dokázala rozhodiť od ich prvého stretnutia. Bojovali proti sebe, ale aj bok po boku. Stále si nie je istý, či ju chce zaškrtiť alebo s ňou stráviť život. Problém je... Casey je odlišná od ženy, ktorej smrť ho zlomila. A tá žena mu ani po stovkách rokov nedá spávať.

 

Nepodarený pokus o záchranu ich pošle do ešte väčších problémov a po prvý raz v živote sú odkázaní jeden na druhého. Nemá ich kto rozdeliť ako kedysi. História tragickej lásky sa môže prepísať...


_______________________________________________


Poznámka: táto poviedka, bohužiaľ, stále nie je dokončená, preto sa bude objavovať len raz týždenne, aby som vás nenechala na suchu :-)