čtvrtek 28. března 2024

Démonova zlodejka 31

 


„A kruci!“ vykríkol Vasily, keď jeden z desiatok kusov skál tesne minul telo ISS a zničil polovicu solárnych panelov. Následkom tohto nárazu sa celá stanica rozhýbala a upíri nad ňou stratili kontrolu. „Von, von! Musíme von!“

Spolu so Stefanom sa horko-ťažko dostali do modulu, ale všetko bolo príliš nestabilné. Oddelili sa v poslednej chvíli, ibaže kinetika ich odhodila náhodným smerom.

sobota 23. března 2024

Démonova zlodejka 30

 




„Mám to!“ vykríkol Vasily, keď bol satelit konečne v dosahu. Bosorky ho odstrčili čo najďalej a o zvyšok pohybu sa postarali trysky po okrajoch.

Cami na povrchu si vydýchla. „Je nepoškodený?“

pondělí 18. března 2024

Démonova zlodejka 29

 


Noemi zúrila. Napriek všetkému zabezpečeniu, tajnostiam a ukrývaniu boli odhalení. Kto je sakra ten maniak s krvavými krídlami? Bezpečne ukrytá v Luciferovom meste si lámala hlavu nad týmto problémom. Ten však nabral nové rozmery, keď sa v parku pod hlavnou vežou odrazu ozval dupot kopýt a v záhone kvetov sa zjavila osoba, ktorú mala dávno na mŕtvu.

středa 13. března 2024

Démonova zlodejka 28

 


Démon mal oči ako dve loptičky. Klesla mu sánka. Iste, vedel ako Lucifer so Sachielom prišli k svojim náprotivkom, ale on a Nerin... Sú predsa z dvoch odlišných svetov – doslova. Navyše, Lucifer so Sachielom sa zamilovali. Prešli si s tými ženami peklom. Chceli ich po svojom boku a obe museli chcieť to isté, aby toto spárovanie fungovalo. Vesmír to tak zariadil. Nezmýlil sa tentokrát?

 

pátek 8. března 2024

Démonova zlodejka 27

 


Nerin mierne vydesene hľadela na tanierovú konštrukciu veľkú ako budova, ktorá bola na miestach zlepená lepiacou páskou. Vnútornú stranu lemovali zrkadlá a zadnú stenu tvorilo hrubé sklo. Stála uprostred pristávacej plochy Camaelinho mesta a vyzerala ako všetko, len nie zbraň proti asteroidu, ktorý sa neúprosne blížil.

neděle 3. března 2024

Démonova zlodejka 26

 


Camael sa premiestnila do Mammonovho mesta nad Filipínami. Zo slušnosti pristála na dráhe vedúcej od najvyššej veže určenej práve archanjelom a archdémonom v ich dávnej veľkosti – o rozmeroch výškovej budovy.

Mammon, ktorý vycítil jej príchod, vyšiel von. Niežeby v nej videl hrozbu, ale ešte nevedel ako sa zvyšok jeho rodiny postavil k Nerininmu činu, ktorý rozhádal jeho druh s nesmrteľnými. Bol pripravený ju brániť.