úterý 24. září 2024

Spútaní v čase 30

 


O šesť slučiek neskôr...

 

Porazení. Presne tak sa cítili, keď sa čas znovu vrátil a oni neboli ani o krôčik bližšie k uspokojeniu sopky. Znovu s znovu sa vracali do Yellowstonu, skúšali ovládnuť geologické procesy, schladiť magmu, potlačiť celý výbuch, upchať kráter... Nič nezaberalo.

čtvrtek 19. září 2024

Spútaní v čase 29

 


Pretvárka skončila. Michelove oči zmenili farbu na absolútnu čierňavu bez beľma. Kruto sa zaškeril. „Naozaj si myslíš, že bol dobrý nápad ma takto konfrontovať? Prakticky bez svedkov, dcéra Jakuba?“

Noemin úškrn konkuroval tomu jeho. „A kto tvrdí, že som sama?“

sobota 14. září 2024

Spútaní v čase 28

 


Noemi do Caminho mesta premiestnila Amira a čiastočne jej naznačila, prečo bola povolaná. Zvedavá žena hneď pristúpila k stolu, kde jej Camael, Lucifer a Ashmedai vysvetlili situáciu.

Ohromená a mierne vykoľajená sa zviezla na stoličku a trela si oči.

„Ty si vedela, kto to je, nemám pravdu?“ šepla Amira, zvierajúc sestrinu dlaň.

pondělí 9. září 2024

Spútaní v čase 27

 


Vasilyho zo zlého sna prebralo hlasné vibrovanie mobilu. Ufrflane naslepo šmátral na nočnom stolíku, zazrel na volajúceho a priložil si zaradenie k uchu. „Lydia, neviem v akom si časovom pásme, ale tu je skoré ráno,“ zamrmlal rozospato.

středa 4. září 2024

Spútaní v čase 26

 


Detailnejšie vysvetlenie bolo náročné stráviť. Keď Brie s Noxom skončili, obaja so sklopenými pohľadmi museli priznať všetky svoje činy. Ostatní archanjeli a archdémoni sediaci s nimi pri okrúhlom stole mali sánky na zemi. Zabudli ešte aj na svoje migrény.