středa 12. srpna 2020

Znovuzrodená temnota - Epilóg

 

Medzitým, neznámo kde...

 

Brian si bol istý, že ak sa z tohto miesta niekedy dostane, ďalšie storočie z neho bude tiahnuť síra. Keby nebol upír, pravdepodobne sa dávno udusí. Potkýnal sa nerovným terénom podzemia a premýšľal, prečo sa hodil do temnoty za bosorkou, ktorá ho svojho času bodla do srdca a nechala takmer vykrvácať. Rozhodne musí prehodnotiť svoje priority.

sobota 8. srpna 2020

Znovuzrodená temnota 27

     


Kalli skočila Salvatorovi do náruče. Po troch týždňoch šialeného kolotoča sa konečne vrátil na Hyperboreu spolu s väčšinou bojujúcich a ich rodín. Upír ju zvieral niekoľko minút, než sa so slzami v očiach odtiahol. „Si tak odlišná,“ posťažoval sa prehnane.

„Áno, konečne mám prsia, ktoré si mi odmietal zaplatiť,“ pochválila sa.

středa 5. srpna 2020

Znovuzrodená temnota 26




Kalli prišla navštíviť Carys o tri dni. Našla ju schúlenú na lôžku so šálkou čaju v dlaniach, akoby to bol jediný zdroj tepla v jej živote. Ninja sa kamsi vytratil a Drake bol zavolaný späť do neba. Čokoľvek sa deje s anjelmi, je to veľké. Ešte aj Angelica musela na koberček.

sobota 1. srpna 2020

Znovuzrodená temnota 25




Salvator, hoci slabý a dobitý, dobehol do mesta za Brianom v spoločnosti svojho prvého muža Conora a šéfa ochranky Willa. Démonov však nestretli.

Jeho predchodca sa prechádzal sem a tam na okraji osídlenia a v zemi sa črtala temná prepadlina kamsi do ničoty. Brian sám nevyzeral najlepšie, ale zdá sa, že ho viac trápi osud bosorky, než vlastný.