středa 29. prosince 2021

Posledná z prekliatych 2

 


Tak, ubehol rok a ja oslavujem narodeniny presne ako ten minulý - sama s fľašou vína a pomaly dohasínajúcim mentálnym zdravím. Mohol by niekto prosím konečne zrušiť tú koronu? Už ma nebaví a mám z nej stres. A týmto tempom, keďže nemladnem, budem mať vrásky ešte pred tridsiatkou. Plus som si pred pár mesiacmi našla tretí šedivý vlas a mám depresiu...

pátek 24. prosince 2021

Posledná z prekliatych - Prológ +1

 


Veselé Vianoce, holky! Posielam darček v podobe prológu a prvej kapitoly dohromady :-) Takisto testujem nové písmo a rozloženie pre prehľadnejšie čítanie. Dajte vedieť, či sa vám páči a prajem krásne a pokojné sviatky v tejto chaotickej dobe!

sobota 18. prosince 2021

Hor sa do novej série, alebo... Alex namiesto terapie píše šialené poviedky



Než sa pustíme do ďalšieho kolotoča tajomstiev, skrytých identít, klamstiev a pokriveného humoru (pretože Alex v karanténe nadobro preskočilo a do normálu sa už nevrátila), poďme si zhrnúť ako to pre nás a naše postavy bude vyzerať.

 

úterý 14. prosince 2021

Vykúpenie z temnoty - Epilóg

 




Zatiaľ čo naši štyria cestovatelia v čase rozhodne pomohli súčasnému svetu pochopiť cenu života, spojenectiev a rovnosti, nikdy nebudú vedieť, ako by sa ich budúcnosť vyvíjala ďalej. Nebudú vedieť, čo by nasledovalo, keby sa nevrátili a nezastavili kľúčové body v moderných dejinách nesmrteľných. Nebudú vedieť, že vojna nikdy nebola vyhraná. Nebudú vedieť, ako by svet vyzeral, keby neodišli. Nebudú vedieť, že zastavili viac, než len jedného deštruktívneho démona...

Nie však natrvalo.

čtvrtek 9. prosince 2021

Vykúpenie z temnoty 59

 



Po odchode Helia s Opal na Hyperboreu sa najvyšší dvor pustil do vyriešenia problému, s ktorým bojoval už niekoľko mesiacov. Persefona prišla z pekla dohliadnuť na celý proces a džinovia dopravili do Mininej pracovne Vasilyho Ruského, aby s ním prekonzultovali svoje plány.

čtvrtek 2. prosince 2021

Vykúpenie z temnoty 58

 



Jewel zobudil detský plač. Okamžite uprostred noci vystrelila na nohy, ale než sa dostala do vedľajšej izby, plač ustal. V pohodlnom kresle našla Drakea tíšiť ich dcérku, ktorá sa pokojne uvelebila v jeho náručí.

„Pokojne spi. Postarám sa o ňu,“ zašepkal.