pátek 28. ledna 2022

Posledná z prekliatych 8

 



Lucifer zostal hore a nalial si plný pohár Whiskey. Takéto množstvo udalostí nezažil od Juliusovej porážky pred viac ako piatimi rokmi.

Pri pomyslení na démona, ktorý chcel zničiť nielen svet ľudí, ale aj nesmrteľných, ho striaslo. Aj ten chlapík však bledne v porovnaní s týmito sestrami. Jedna zapálenejšia ako druhá. Keby sa tieto dve dostali do politiky, poviedli by národy.

neděle 23. ledna 2022

Posledná z prekliatych 7

 



O dva dni neskôr Amira vstúpila do budovy letiska s neveľkým batohom na chrbte.

Je to tu.

Deň, keď si zvolí smrť.

Deň, keď sa jej vráti stratená sestra.

úterý 18. ledna 2022

Posledná z prekliatych 6

 



„Čo by ma stálo, keby som od teba chcela, aby si zachránil moju sestru?“ opýtala sa takmer nečujne.

Lucifer na ňu uprel temný pohľad. „Prečo by si potrebovala mňa?“

Pritiahla si kolená k telu a vyzerala ako zbité mačiatko. „Ja to nemôžem urobiť. Nejde len o jej... transport. Chcem, aby žila.“

„Vysvetli!“

čtvrtek 13. ledna 2022

Posledná z prekliatych 5

 



Amira si na cestu domov spomínala len zahmlene. Vedela, že sa v bolestiach zrútila na matrac a buď zaspala, alebo stratila vedomie. Keď sa ráno zobudila, na tele mala modriny a pod očami tmavé kruhy. Chcela sa vyplakať, ale nedokázala to. Čosi v nej akoby včera v noci umrelo a ožilo zároveň.

sobota 8. ledna 2022

Posledná z prekliatych 4

 



Amira unavene kráčala tmavou ulicou. Tento režim ju pomaly zabíja. Už si ani nespomína, kedy mala naposledy poriadny spánok. Neustále ide z práce do práce a akoby to nestačilo, počas noci ju trápia nočné mory s démonom.

Mohol mať jej otec pravdu?

Existujú? Skutočne sa odohrala tá povestná vojna na nebesiach? A jej rodina za to musí platiť dodnes...

pondělí 3. ledna 2022

Posledná z prekliatych 3

 



Ďaleko od pohodlia Paríža, ďaleko od mieru a pokoja, na prastarej pôde kde sa písali dejiny, sa v neveľkej cele krčila vydesená žena. Ležala na čomsi mäkkom, ale nedokázala presne zistiť čo to je. Oči mala zaviazané pevnou látkou. Chcela plakať, ale nemohla.