čtvrtek 31. srpna 2023

Rozpoltení 24

 


Jednacia sieň bola naplnená. Delegácia každého kráľovstva upírov a každej rasy sa usadila na svojom balkóniku okolo kruhového pódia pripraveného pre rečníkov. Cami cez záves v pripojenej miestnosti sledovala zoskupenie najmocnejších bytostí tohto sveta, ktorých životmi plánuje otriasť.

sobota 26. srpna 2023

Rozpoltení 23


 

Cami sa dostavila na raňajky s rumencom v tvári, oblečená v róbe s vysokým golierom, aby zakryla cucflek na krku. Obaja sa krátko po východe slnka nenápadne vytratili, aby to vyzeralo že celú noc strávili v pridelených komnatách. Ešte neboli pripravení vystaviť ich druhov realite vzťahu, ktorý nezažil pokojné chvíle. Nateraz to zostane ich malé, sladké tajomstvo.

pondělí 21. srpna 2023

Rozpoltení 22

 

Cami kdesi v hĺbke duše vedela, že pred stelesnením túžby neutečie. Ale čo s ňou bude, keď ju chytí? Čo ju čaká? Ako by to jej telo mohlo zvládnuť? Ona je len obyčajná inžinierka. Väčšinu svojej existencie strávila v laboratóriách a dielňach, zahrabaná v strojoch.

středa 16. srpna 2023

Rozpoltení 21

 


Lucifer, Amira a Cami už stáli na hranici kvetinového sadu kde sa mestá kontrolovane zrazili, aby sa ich obyvatelia mohli stretnúť. Sachiel poskytol svojim novým hosťom sprchu aj čisté oblečenie. Všetci mali na sebe padnúce róby, ktoré si pamätali zo svojich časov.

pátek 11. srpna 2023

Rozpoltení 20

 



Sachiel spozornel, keď sa zo zeme v jednom z jeho salónov vysunul komunikačný panel s obrazovkou a Luciferovou tvárou. Sophie tiež zdvihla pohľad od šachovnice, na ktorej prebiehal boj s oponentom Michelom Francúzskym, kráľom francúzskych upírov.

neděle 6. srpna 2023

Rozpoltení 19

 



„Prosím, hovor s nami, Lilith.“ Carys sedela pri okrúhlom stole spolu s Jamilou, Lilith, Angelicou a najvyššími kráľovnami. Jamila práve dostala rýchlokurz o nesmrteľných a stále bola v šoku, zatiaľ čo vonku valkýry s Persefonou triedili hriešnikov a bohyne s anjelmi zachraňovali čiernou mágiou posadnuté ženy, ktoré potrebovali mnoho upokojovania a terapie, o deťoch ani nehovoriac.

úterý 1. srpna 2023

Rozpoltení 18

 


Camael, Chamuel, Hammuel, Camniel. Toto sú všetko jej mená. Je archanjel Camael, staviteľka a inžinierka vznášajúcich sa miest. Tá, ktorá zradila. Tá, ktorá prebehla. Tá, ktorá postavila stroj na vymazanie spomienok.