pátek 29. září 2023

Rozpoltení 30

 


Stefan vzhliadol zo zeme, kde sedel oproti Vasilymu za stenou, a okamžite vycítil, že sa niečo deje. Vypol tablet, na ktorom s kráľom hral šachy, a vstal. Camael s Ashom vošli so strnulými výrazmi a v očiach mali... obavu.

„Ale nie,“ ozval sa Vasilyho hlas cez reproduktory. „Niečo sa pokazilo.“

Camael podišla k stene a smutne si povzdychla. „Vírus, ktorý je na tebe, je modifikovaný. Náš nepriateľ nezaháľal.“

pondělí 25. září 2023

Rozpoltení 29

 


Posledných dvadsaťštyri hodín si vyžiadalo veľa chaosu. Tornádo uprostred siene ustalo len čo bol nepriateľ oslabený bojom a Caminým útokom, a stovky mrzutých nesmrteľných skončili na ošetrovniach po celom svete. Sieň bola zničená, ale Miroslava to videla len ako kozmetickú vadu. Len čo sa jej zrástli kosti, dala sa do plánovania rekonštrukcie.

středa 20. září 2023

Rozpoltení 28

 


Cami to nerada priznala, ale nanajvýš si užívala mučenie bytosti, ktorá spôsobila celú vojnu na nebesiach a to fiasko so stratou pamäti. Pozorujúc Asha, ako mu vzal kryštál ktorý mu ochránil spomienky, ľutovala že stroj nemôže znovu sprevádzkovať. Vyriešilo by to všetky ich problémy.

pátek 15. září 2023

Rozpoltení 27


 

Camina dielňa v Sfinge nebola svojho času žiadnym tajomstvom. Rada sa zdržiavala v Egypte a mnoho učencov k nej chodilo po radu. Brali ju za nižšie božstvo, aj keď sa snažila limitovať svoju moc a vplyv. Ash sa premiestnil na vrchol pyramídy, odkiaľ mal najlepší výhľad.

neděle 10. září 2023

Rozpoltení 26

 


Vasily takmer spadol z nôh keď budovou otriaslo. Zarazene vzhliadol. Z jednacej sály do podzemia doľahli zvuky chaosu, kriku a syčania. Ešte aj Stefan, stále spútaný a zadumaný, zabudol na svoje problémy a zamračil sa.

„Budeme si robiť nádeje, že len prehnane diskutujú?“ nadhodil špión.

úterý 5. září 2023

Rozpoltení 25

 


Stefan si nespomínal kedy sa vrátil k sebe, pretože zrejme konečne omdlel, ale keď otvoril oči, našiel sa pripútaný o škripec v podzemí, ktoré sám navrhol pre nebezpečných väzňov. Občas mu trhlo svalmi, ale najhoršie prešlo. Bohovia, toto sa mu už dlho nestalo! Chcelo sa mu plakať, ale pre seba slzy nemal. Cítil sa len úboho, že jeho tajomstvo vyšlo na povrch.