úterý 27. února 2024

Démonova zlodejka 25

 


Mammon po hodinách veľmi príjemnej fyzickej námahy zažal mäkké svetlá nad posteľou a priniesol Nerin pohár vody, spolu s misou ovocia a sladkostí. Bosorka vysilene ležala pod ľahkou červenou prikrývkou a usmiala sa, keď ju začal kŕmiť jahodami a hroznom. Modré vlasy mala strapaté, pery opuchnuté a na krku a hrudi sa jej začali tvoriť cucfleky.

čtvrtek 22. února 2024

Démonova zlodejka 24

 


Nerin spala v malej izbičke neďaleko zbrojnice. V dome ich bývalo päť, každá s vlastným malým obydlím a spoločnou kuchyňou. V sprche strávila takmer pol hodiny, než sa uvoľnila po náročnom dni. Ospalá spadla do postele a ponorila sa do ríše snov.

sobota 17. února 2024

Démonova zlodejka 23

 


Miroslava zbledla, keď sa do trónnej siene, kde práve ukončila audienciu v zastúpení, primiestnil veľkráľovský pár Mina a Justin priamo z najvyššieho dvora pomocou vládcu džinov Leventa. Už bola narýchlo informovaná o dianí na Severnom póle a mala plné ruky práce s transparentným komunikovaním tejto informácie medzi ruských nesmrteľných.  

pondělí 12. února 2024

Démonova zlodejka 22

 


Zatiaľ čo na Severnom póle prebiehala vážna politická debata, Cami, Ash a Noemi sa potajme dostavili do Francúzska, a v opustenej Eiffelovke si urobili novú základňu. Camael natiahla káble a pozapájala satelity a konečne sa jej podarilo obnoviť spojenie s upírmi na obežnej dráhe.  

Trpezlivo ich začala inštruovať, ako bezpečne poskladať atómovku v stave beztiaže. Nikto z nich zatiaľ nevedel, do akého chaosu sa ponoril svet nesmrteľných... 

 

středa 7. února 2024

Démonova zlodejka 21

 



Čo ako jednoducho plán prehľadať Arktídu znel, nebolo to vôbec jednoduché. Skupinky mali vymedzené prakticky štvorcové perimetre, po ktorých sa museli vracať, aby pokryli celú plochu a nič nevynechali. Ubehli tri dni a zatiaľ nikto nič nenašiel. Počas tých troch dní sa Nerin ani hodinu nevyspala a zo strachu, že ju Baal opäť napadne v snoch. Našťastie na Severnom póle svietilo slnko, aj keď slabo a neustále to vyzeralo, že sa chystá zapadnúť, hoci nezapadlo nikdy. 

pátek 2. února 2024

Démonova zlodejka 20

 


„Vieš, kam mohli tvoji predkovia tú časovú schránku ukryť?“ vyzvedala Winter keď padla noc a ženy si dali skromnú večeru. Boli vyčerpané a ospalé, ale Nerin sa bála že ak zaspí, Baal ju znovu bude mučiť.