čtvrtek 29. dubna 2021

Vykúpenie z temnoty 11



Ninja sa premiestnil do Carysinho bytu a našiel ju v kuchyni otvárať fľašu drahého vína. Ustrnula uprostred pohybu, keď ho uvidela.

„Nový outfit?“ povedala namiesto pozdravu.

pondělí 26. dubna 2021

Vykúpenie z temnoty 10



Londýn bol ako obvykle... upršaný. Helio sa vymotal z letiska a taxíkom sa odviezol do päťhviezdičkového hotela, kde sa ubytoval v prezidentskom apartmáne. Opal len vyvrátila oči, keď sa vybaľoval v spálni o veľkosti jej prvého bytu. Na posteli by sa vyspala šesťčlenná obézna rodina a do obývačky by sa vošiel parlament menšieho štátu. Apartmán mal samostatnú jedáleň a konferenčnú miestnosť. Kúpeľňa bola vybavená jacuzzi s výhľadom na mesto. Všetko pretekalo luxusom.

středa 21. dubna 2021

Vykúpenie z temnoty 9

 



Opal sa ospalo pretočila na druhý bok a stuhla, keď jej ruka nahmatala pevné, teplé telo na posteli vedľa nej. Otvorila oči do ranného slnka a klesla jej sánka.

Jej posteľový spoločník na ňu tiež hľadel s neistým pohľadom.

pátek 16. dubna 2021

Vykúpenie z temnoty 8

 



Drake prišiel po náročných dňoch v nebi domov, v hlave jasný plán konfrontovať Ninju, aby obsadil voľné miesta najvyšších anjelov. Nemôže robiť prácu za štyroch, obzvlášť s tehotnou Jewel, ktorej musí čím skôr vysvetliť, ako sa veci majú. Odkladal to pridlho. Keď ju pred rokmi spoznal počas oboznamovania sa s ľudským svetom, nevidel v nej viac než ďalšieho krehkého človeka.

neděle 11. dubna 2021

Vykúpenie z temnoty 7

 



Aj keď je život na ulici pre osamelé tehotné ženy extrémne ťažký, Jewel poznala spôsoby. Jej prioritou je mať krátkodobý nocľah, potom nájsť zdroje ako sa dostať z krajiny a bezpečne porodiť. Čo by mohol byť problém, keďže doktori tvrdia, že plod nie je normálny a neviditeľná ženská zase, že je všetko v poriadku. Vybranými peniazmi si kúpila lístok na vlak z Liverpoolu.

úterý 6. dubna 2021

Vykúpenie z temnoty 6

 



Persefona do seba naliala sud vína, šla mučiť niekoľko sadistických doktorov a keď odrezala dostatočný počet končatín, vyspala sa z opice. Potom znovu poprosila Ellie o niekoľko hodín dohliadania na peklo, a celá nesvoja sa premiestnila do neba.

čtvrtek 1. dubna 2021

Vykúpenie z temnoty 5

 



Na deň bláznov, kapitola prakticky len o nich :D

Opal sa už dve hodiny prechádzala po Heliovej komnate, občas niečo zamrmlala, ale poväčšine len vzdychala.