čtvrtek 28. dubna 2022

Posledná z prekliatych 26

 



Amire klesla sánka. Luciferovi tiež. Michel ani brvou nemihol, Stefan pátral v pamäti po najmenej obľúbenej literatúre, aby si vybavil o čo ide a Vasily len čakal na vysvetlenie.

sobota 23. dubna 2022

Posledná z prekliatych 25

 



Noemi ráno sedela pred počítačom a pozorovala Amiru a Lucifera, obaja sediaci čo najďalej od seba. Odmietali sa na seba pozrieť a takmer nahnevane jedli svoje raňajky. Nemala to srdce im povedať o takmer ladiacich cucflekoch krášliacich im krky. Nech na to prídu sami. Ona má zaujímavejšiu misiu.

pondělí 18. dubna 2022

Posledná z prekliatych 24

 



Amira sa dostala do zvláštneho stavu apatie. Toľko udalostí za posledné mesiace ju zanechali prázdnou. Jediná vec, ktorá ako-tak ešte narážala do jej svedomia bol fakt, že spala s Luciferom samotným.

Nuž, každý v živote robí hlúposti. Ona to má v génoch. Doslova.

 

středa 13. dubna 2022

Posledná z prekliatych 23



Noemi predlho objímala Amiru, zatiaľ čo Melanie telefonovala. Prezradila jej, že Lucifer bol ako šialený, keď sa dozvedel, že ju niekto uniesol, a zburcoval všetky bezpečnostné zložky, ktoré boli poruke.

sobota 9. dubna 2022

Ako je to vlastne so smrteľným Variola vírusom

 


Áno, ja viem že sme stále uprostred pandémie a ja sa chystám namaľovať čerta na stenu, ale pre pochopenie kapitoly 22 vám sem napíšem prečo boli Vasily so Stefanom tak znepokojení možnosťou že bol vírus Variola ukradnutý.

pátek 8. dubna 2022

Posledná z prekliatych 22

 



Luciferovi trvalo hodinu dať do poriadku steny, statiku a vymazať spomienky polovici obyvateľov budovy. Potom sa konečne dostal do sprchy, ale ani prúd horúcej vody ho neupokojil. Amirine činy za jeho chrbtom ho rozzúrili. Čo si to malé človieča dovoľuje? Nedal jej dosť voľnosti? Možností? Priestoru?

neděle 3. dubna 2022

Posledná z prekliatych 21

 



Amira ospalo otvorila ťažké viečka. Bol to len sen? Čo sa stalo? Obzrela sa a zistila, že leží v malej miestnosti bez nábytku okrem postele. Polovicu jednej steny zaberalo zrkadlo ako vo vypočúvacích miestnostiach. Svaly ju boleli ako po namáhavom tréningu a v ústach mala sucho ako na Sahare. Pokúsila sa posadiť, z čoho sa jej hneď zakrútila hlava.