neděle 23. dubna 2023

Prenasledovaná Hladom 33

 


Mesiace plynuli. Ellinor bola odrazu obklopená rodinou o ktorej sa ani neodvážila snívať. S Hladom naďalej navštevovali ich malú komunitu ľudí v jaskyniach a nosili im zásoby. Keď neboli na cestách, užívali si jeden druhého v bezpečí mágiou chráneného paláca.

úterý 18. dubna 2023

Prenasledovaná Hladom 32

 


Nasledujúce dni strávila Ellinor s Hladom v ich novom paláci, kde skúšali nakoľko je každá z miestností pohodlná na sex. Ukázalo sa, že nemajú vysoké štandardy, pretože nemali problém si to rozdať ani v práčovni.

čtvrtek 13. dubna 2023

Prenasledovaná Hladom 31

 


Ellinor sedela vo vani, ponorená v teplej vode a Hlad jej citlivo zmýval krv z tváre. Svaly sa jej pomaly uvoľňovali, obzvlášť keď vedela že v meste nad Parížom sú zvyšní Jazdci, archanjeli a archdémoni. Nikto sa k nim neodváži ani priblížiť.

sobota 8. dubna 2023

Prenasledovaná Hladom 30

 



Ellinor veľmi rýchlo stratila pojem o čase. Jej svet sa scvrkol na bolesť a neustále príkazy k stiahnutiu ochrannej moci. Za každé odmietnutie prišlo buď otočenie dýkou v rane, alebo škrtenie a kopance. Málokedy sa jej však podarilo prísť o vedomie. Zdá sa, že aj toto milosrdenstvo je Jazdcom odopreté.

pondělí 3. dubna 2023

Prenasledovaná Hladom 29

 


Hlad s Ellinor sa anonymne na chvíľu vrátili do hôr, aby navštívili jej pôvodnú komunitu a strávili s nimi niekoľko dní. Hlad sa pokúsil pozvať svojich bratov na jedno miesto, ale každý z nich bol na opačnom konci sveta, kde si plnili poslanie.