čtvrtek 26. srpna 2021

Vykúpenie z temnoty 44

 



Holky zlaté, ďakujem za všetky slová podpory a trpezlivosť so zverejňovaním :-) pevne verím že čoskoro sa znovu dám do písania a znovu nabehneme na zrýchlený systém :-) 

čtvrtek 19. srpna 2021

Vykúpenie z temnoty 43

 



Jewel otvorila oči a cítila sa... inak. Nič ju nebolelo. Mala v sebe novú energiu a všetko naokolo videla jasne a do najmenších detailov. Jej uši zachytili aj šum vĺn ďaleko od domu a bzučanie večne prítomného hmyzu.

Nadýchla sa a bez najmenšieho nepohodlia vystrelila do sedu. V ústach zaznamenala predĺžené očné zuby. Prešla si po nich jazykom. Ostré.

pondělí 16. srpna 2021

Vykúpenie z temnoty 42

 




Bol to depresívny moment. Opal videla samu seba, svoje malé ja, a jej duša sa našťastie nestratila. Lucifer jej stále neoznámil, čo sa stane keď sa narodí, ale zdá sa, že existovať budú obe.

Nejakým spôsobom.

čtvrtek 12. srpna 2021

Vykúpenie z temnoty 41

 



Carys si ráno do džúsu priliala slušné množstvo alkoholu, za čo si od Jewel vyslúžila závistlivý a nesúhlasný pohľad v jednom. Demonštratívne sa napila ešte pred raňajkami. Potrebovala nejako spláchnuť svoju neschopnosť ovládať sa v Juliusovej prítomnosti. Na čo včera myslela? Takmer nahnevane sa zahryzla do toastu, len aby si vybila zlosť.

pondělí 9. srpna 2021

Vykúpenie z temnoty 40

 



Carys znovu nemohla spať. Po hodine prehadzovania sa v posteli to nakoniec vzdala a šla do kuchyne upokojiť si nervy niečím sladkým. V obývačke však narazila na sústredenú Jewel s popcornom v ruke, ako civí na televízor, akoby od toho závisel jej život.

čtvrtek 5. srpna 2021

Vykúpenie z temnoty 39

 


Holky, ospravedlňujem sa za opozdené zverejnenie, ale v poslednej dobe nejako nestíham ani len existovať :-(

Opal ju už napäto čakala pri dverách. „Čo si mu povedala?“ vyzvedala namiesto pozdravu.

„Svoje meno. A vykreslila som mu udalosti, ktoré ma sem priviedli.“ Carys si vydýchla, keď vstúpila do klimatizovanej vily.

„Vie aj o mne?“

pondělí 2. srpna 2021

Vykúpenie z temnoty 38



Juliusa našla spať na pláži len v spodnom prádle. Mozog bol tým výhľadom popudený, ale zvyšok tela nesúhlasil. Julius bol rovnako príťažlivý ako si ho pamätala, len mu pribudli jazvy. Množstvo jaziev od Mýtických zbraní z jeho bojov.