pondělí 31. října 2022

Úsvit archanjelov 29

 


 Len čo sa premiestnili späť k Winter a oznámili, že Joph s Bel sa už viac o nič nepokúsia, každý sa vrátil do svojho života – vládkyne do palácov, upíri do svojich krajín, Jazdci do terénu. Michel frflal ešte niekoľko dní, keď zistil že má zase nad Parížom zaparkované mesto, ale nakoniec sa s tým zmieril.

středa 26. října 2022

Úsvit archanjelov 28

 



Vasily so Stefanom si zase skočili do vlasov. Obrazne. Našťastie boli v oddelených celách, nanešťastie v susedných. Stáli oproti sebe, oddelení mrežami potlačujúcimi mágiu, a obviňovali jeden druhého z toho, že boli zajatí.

pátek 21. října 2022

Úsvit archanjelov 27

 



Winterin palác bol neprirodzene tichý. Podozrivo tichý. Sachiel urobil niekoľko krokov vpred v trónnej sieni a inštinktívne postrčil Sophie za seba. Nikde necítil jedinú životnú energiu. Kam všetci zmizli?

neděle 16. října 2022

Úsvit archanjelov 26

 



O mesiac neskôr...

 

Sophie to nezvládala. Každý večer Vasily so Stefanom prinášali nové správy zo sveta a vždy keď si myslela, že to nemôže byť horšie, ľudia jej dokázali opak.

úterý 11. října 2022

Úsvit archanjelov 25


 

Carys rozrazila zapečatené dvere, ktoré sa pokúšali najvyšší anjeli ukryť. Boli skôr verejným tajomstvom, ale napriek tomu že každý vedel čo sa za nimi skrýva, nikto sa neopovážil nimi prejsť.

čtvrtek 6. října 2022

Úsvit archanjelov 24

 



Carys, vládkyňa nebies a kráľovná anjelov vošla do trónnej siene odkiaľ kedysi dávno vládli archanjeli. Keďže Sachiel nemal práve záujem vrátiť sa do nepohodlného kresla ktoré prischlo jej a Juliusovi, obaja pokračovali v povinnostiach ako obvykle. Ich šestnásťročná ratolesť Kaden sedel na schodíkoch spolu s otcom a spoločne preberali jeden z milióna vzniknutých problémov, ktoré sú nevyhnutné pre apokalypsu. Len čo však uvideli jej výraz, odložili tablety a vstali.

sobota 1. října 2022

Úsvit archanjelov 23

 


O mesiac neskôr...

„Moje mesto je preč!“ zrevala Bel na celé poschodie a vydesila aj samotnú Jophiel. „Niekto mi ukradol celé mesto!“

Sachiel zdvihol pohľad od stola, pri ktorom sedel s Amirou a Luciferom. Mali veľmi obmedzený pohyb, ale napriek tomu sa im dostalo nadmerného luxusu. Vyskúšali milión spôsobov ako sa dostať preč alebo aspoň kontaktovať spojencov, ale nič sa nevydarilo. Ich dve väzniteľky boli pri plnej sile, čo znamená že skutočne nezabudli. A odmietali s nimi vyjednávať alebo im hoci povedať čo sa deje. Buď sú na pokraji bláznovstva, alebo vedia že ani len racionálne jednanie na Sachiela nestačí.