středa 30. listopadu 2022

Prenasledovaná Hladom 4

 



Hlad narazil na Mor v Grécku a dva dni na to dorazil Vojna z Číny. Smrť sa nedostavil. Bola to úľava. Odkedy ho oslobodili, je ako odtrhnutý z reťaze. Neprejavuje zdravé emócie, nevedie bežné rozhovory a neustále chce len zabíjať. Mor prezradil, že ho naposledy videl v Saudskej Arábii a ako všetci vedia, tá krajina si užila svoje.

pátek 25. listopadu 2022

Prenasledovaná Hladom 3


Ellinor opatrne prekročila nastraženú pascu okolo tábora a odniesla zásoby do stanu, kde boli uskladnené všetky potraviny. Väčšina obyvateľov už spala, len zopár bývalých vojakov hliadkovalo.

neděle 20. listopadu 2022

Prenasledovaná Hladom 2

 


Mágia je zvláštna vec. Je stará. Patrí k vesmíru samotnému a vznikla spolu s ním. A čím staršia mágia, tým mocnejšia. Jazdci sú stvorení z veľmi starej energie, hnaní silami z počiatkov existencie. Problém je, že jej sami nerozumejú. Vedia len, že keď príde nutkanie, musia vyraziť proti ľuďom.

úterý 15. listopadu 2022

Prenasledovaná Hladom 1

 



Ellinor si myslela, že najťažšie to má ona, utečenec z väzenia, bez prostriedkov a potrebnej krvi, ale opak bol pravdou. Mala pocit, že sa ocitla v zlom sne.

čtvrtek 10. listopadu 2022

Prenasledovaná Hladom - Prológ

 

Utiecť z väzenia nie je jednoduché. Utiecť z prísne stráženého upírskeho väzenia na ostrove je takmer nemožné.

Takmer.

Keď ste nesmrteľní, je jedna vec ktorej máte na rozdávanie – čas. A s časom prichádza kreativita a nápady. Tie sa sformujú do plánu a ten je základom úspechu.

Prenasledovaná Hladom

 



Ellinor je celý život prenasledovaná hladom – ak nie pocitom, tak Jazdcom. Čiastočne si za to asi môže sama – utiecť z väzenia uprostred apokalypsy a vyhlásiť mu vojnu nebol zrejme najchytrejší nápad...

 

Hlad ju prišiel zastaviť – upírku, ktorá sa rozhodla postaviť jeho sile. Upírku, ktorá dokáže uľaviť jeho duši. Je skutočne jeho nepriateľkou? A prečo je pri nej úplne bezmocný? Och, a v neposlednom rade, prečo dievča uteká pred vlastnými?

 

Ellinor urobí všetko pre to, aby sa do väzenia nikdy nevrátila. Aj keby to malo znamenať uzavrieť podivnú dohodu s neznámym mužom, prejsť celým kontinentom a okrádať šľachtu. Spravodlivosti je však náročné uniknúť...

 

Hlad a Ellinor sa nikdy nemali stretnúť, ale stalo sa. City sa nikdy nemali dostať do cesty, ale nešlo ich zastaviť. Minulosť a ťažké zločiny Ellinor dobehli. Dokáže Hlad odpustiť to, čo sám spôsobuje? Dokáže Ellinor ešte niečo cítiť, keď jediné čo kedy poznala bol hlad a bolesť, aby ich nemuseli cítiť iní?

 

 

A samozrejme – dokáže Stefan utopiť Vasilyho vo fontáne?


sobota 5. listopadu 2022

Úsvit archanjelov - Epilóg

 

Opal popíjala čaj v Belinom meste. Po opadnutí prvotného napätia sa ona aj Helio rýchlo skamarátili s dvoma nebezpečnými ženami. Ešte stále neboli pripravené čeliť Sachielovi s Luciferom, ale aspoň sa stiahli a nerobili viac problémov.