středa 29. července 2020

Znovuzrodená temnota 24





Carys. Jediná, ktorú chcel ochrániť. Aj keby mal celý svet padnúť, ona mala prežiť. Po ňu si prišiel a nebol schopný ani len tento jeden život ochrániť. Mal umrieť namiesto nej.

Nenávistne zatláčal Juliusa dozadu, ale démon mal naďalej priveľa energie. Takmer spadol z nôh, keď sa na konci móla zjavil záblesk ohnivých vlasov. Mokrá a podráždená Carys sa vyhupla na súš.

sobota 25. července 2020

Znovuzrodená temnota 23




Ráno sa pobrali skôr, než vyšlo slnko. Z lesa vyšli na útese s výhľadom na prístav a mohli len smutne stonať. Mesto bolo celé obsadené démonmi. Lode kotvili kde sa dalo. Spojenci sa roztrúsili.

S prvými slnečnými lúčmi sa však čosi stalo. Čosi nevídané.

středa 22. července 2020

Znovuzrodená temnota 22




Caseyina veža padla. Bosorka spolu s matkou Jasmine boli najbližšie k prístavu a spojenci museli ustúpiť. Len čo nepriatelia pochopili, že ochranné kúzla pre lode idú z observatórií, začali po nich páliť.

Bosorky mali čo robiť, aby vybehli von skôr, než sa celá stavba zrútila.

„Casey! Casey, hláste sa!“ kričala v panike Abby cez vysielačku.

sobota 18. července 2020

Znovuzrodená temnota 21





Carys sa zmenila na stroj. Anjel bol v čele útoku a vyhýbali sa jej ešte aj vlastní. Ninja ju z bezpečnej diaľky pozoroval. To dievča sa oháňalo dvoma mečmi a poháňala ju číra zúrivosť. Doskočila na palubu nepriateľskej lode, zhodila do mora najbližších démonov, urobila cestu upírke Zoe, ktorá všetko spálila Gréckym ohňom a keď démoni vyskákali alebo prebehli na susednú loď, nasledovala ich ako maniak.

středa 15. července 2020

Znovuzrodená temnota 20




Démonov zabavili na dostatočne dlhý čas, aby stihla pribehnúť Garda. Jej členovia sa organizovane rozostúpili po móle a pobreží a hyperborejskými strelnými zbraňami poomračovali väčšinu démonov. Niekoľko ich umrelo v boji, ale všetci sa zhodli, že napriek všetkému im dajú poslednú šancu, pokiaľ to bude možné. Ich telá zviazali, do krku im naliali silné sedatíva a automatizovanými transportérmi ich poslali do vybraného mesta.

sobota 11. července 2020

Znovuzrodená temnota 19




Bola to situácia hodna akéhokoľvek porna. Kalli mala stále rozbúrené myšlienky, ale telo vyhralo nad mozgom. Potrebovala Alarica a Alaric potreboval ju, hoci sám mal problém so sexom s nahnevanou partnerkou. Tiež ju však nechcel vidieť v bolestiach, k čomu do piatich minút obaja dospeli. Odkedy je vzrušenie bolestivé?

středa 8. července 2020

Znovuzrodená temnota 18




„Takže o tom nebudeme hovoriť?“ opýtal sa Alaric, keď s Kalli stáli pod strieškou v prístave a čakali na stíšenie dažďa, aby mohli svetelne označiť miesta pre ponorky. Rebecca so sestrami pomaly upokojovali počasie, ale občasné lejaky sa stále objavovali. Juliusove lode opäť naberali rýchlosť.

sobota 4. července 2020

Znovuzrodená temnota 17





Na začiatku tretieho dňa sa konečne vrátili do Londýna. Kalli si na hodinku zdriemla a potom sa pridala k plánovaniu v obývačke. Salvator naháňal svojich agentov, prvého muža Conora a povolával bojovníkov z ostatných častí krajiny.

středa 1. července 2020

Znovuzrodená temnota 16




Do piatich hodín sa armáda džinov premiestnila do celého sveta, odkiaľ vzali reprezentantov jednotlivých frakcií a kráľovstiev a dovliekli ich do obrovskej jednacej miestnosti v Rusku.