středa 31. března 2021

Vykúpenie z temnoty 4

 


Carys sa odhodlala k vážnemu kroku. Zoznámila Ninju s Kadenom. V hlave si to odôvodnila tým, že chlapec aj Ninja sú démoni a môže mu pomôcť zvládať svoje sily a postavenie medzi nesmrteľnými. Plus potrebuje, aby mal Kaden ďalšieho ochrancu, keď bude jeho existencia odhalená.

pátek 26. března 2021

Vykúpenie z temnoty 3

 



Carys bola nervózna celé tri dni. Ninja sa neobjavil a ona každou chvíľou čakala, že k nej nabehnú anjeli, alebo hoci aj armády nesmrteľných, a pôjdu po Kadenovi.

Keď ho v piatok odviezla ku kamarátovi, od zúfalstva zastavila v cukrárni a kúpila si predraženú čokoládovú tortu. Doma si ju ešte vylepšila šľahačkou a usadená za kuchynským pultom sa do nej pustila. Bola sotva v polovici, keď sa magická ochrana jej bytu zachvela a v obývačke sa zjavil Ninja.

neděle 21. března 2021

Vykúpenie z temnoty 2

 



Carys sa uvoľnene nadýchla jarného vzduchu a klesla na lavičku v parku. Na ihrisku pred ňou sa hral kŕdeľ detí. Usmiala sa na ne a z kabelky vytiahla knihu, aby sa zabavila. Ešte nikdy nemala taký pokojný život ako posledné tri mesiace. Ako opadol stres, dokonca sa jej podarilo pribrať a zakryť vyčnievajúce kosti. Navštívila kúpele, masážne salóny, šla aj na manikúru! Je neskutočne uvoľňujúce nemusieť si strihať nechty, aby sa za nimi nezachytávala krv.

úterý 16. března 2021

Vykúpenie z temnoty 1

 



Kdesi mimo nášho sveta...

 

Vtedy si ešte nehovoril Ninja. Obvykle sa mu dostalo titulov ako maniak, vrah, zabijak, čas od času začul aj blázon alebo psychopat. To posledné by asi sedelo najlepšie, ale dal si námahu so štúdiom a zistil, že nie je psychopat. Nanajvýš sociopat. Niežeby niekedy navštívil cvokára. Musel by ho potom zabiť.

čtvrtek 11. března 2021

Vykúpenie z temnoty - Prológ

 



Budúcnosť...

 

Carys len-len že uhla pred padajúcim kusom strechy. Oblečenie mala špinavé od prachu a krvi a v očiach nevídanú hrôzu, keď uvidela ako znepriatelené jednotky zabíjajú osirelé deti, ktoré sa pokúšala zachrániť.

Deti, ktoré prišli o všetko a nechceli nič iné, než život v mieri.

pondělí 8. března 2021

Čo nás čaká a neminie najbližšie dni

 



Temná skúška je za nami! Uf, to bola práca. Pri tejto poviedke som mala historicky asi najviac blokov. Ako obvykle, teraz ju aspoň pol roka nebudem môcť ani cítiť :D

neděle 7. března 2021

Temná skúška - Epilóg + poznámka na záver

 



11. 7. 2138

 

Bola takmer polnoc, keď sa Theresine oči otvorili a uvideli známe prostredie luxusného apartmánu. Vydýchla si a posadila sa. Miestnosť osvetľovalo niekoľko sviečok a malých lampičiek. Z tieňov vyšiel Kaden a premeral si ju. „Znovu dospelá?“ uisťoval sa.

Temná skúška 33

 



Len čo sa Casey, Brian a Theresa zotavili, v tichu noci ich navštívil Lucifer a dal si zavolať aj Isobel, ktorá po ňom pohľadom vrhala blesky. Bolo to prvý raz, čo ho od návratu videli. Stáli na móle v prístave, mimo zvedavých očí a uší. Sprevádzala ho Rebecca, ktorá nadšene všetkých vyobjímala a predstavila sa Therese.

úterý 2. března 2021

Temná skúška 32

 



Nad hrobkou stál celý zástup bytostí. Dovliekli ju na Hyperboreu, kde už čakala Caseyina strachom sužovaná adoptívna matka Jasmine s manželom Willom, stará mama Juniper, Brianov nástupca Salvator so svojím prvým mužom Conorom a manželkou Erin. Pridala sa k nim Isobel, hyperborejskí bohovia Kalli a Alaric a všetky vládkyne ročných období.