čtvrtek 30. dubna 2020

Zlomená temnota 28





Ray úprimne nečakal takúto reakciu. Namiesto toho, aby riaditeľ Davidson zdrhol a pokúsil sa zachrániť svoj zadok, ho ovládla zúrivosť a vystrelil na Raya. Guľka síce zasiahla vestu, ale bolesť ho rýchlo prebrala. Zdrapol Noela a šmaril ho späť dovnútra, kde ich dvere ochránili pred zvyškom guliek. Utekali chodbami a dvaja tréneri s riaditeľom sa náhlili za nimi.

úterý 28. dubna 2020

Zlomená temnota 27




Rebecce zazvonilo v ušiach, keď sa lesom ozvali poplašné sirény. Sediac na strome, maskovaná Kathrininou mágiou, pozrela na Lenu učupenú na vetve oproti. Džinovia ich sem prepravili sotva pred minútou, po tom čo ich manželia zamietli pôvodný plán a vymysleli nový. Ako opice sa krčili v korunách stromov a sledovali dianie v budove neďaleko. Zatiaľ pochopili len to, že ktosi vyvolal poplach a spôsobil vnútri čulý ruch.

neděle 26. dubna 2020

Zlomená temnota 26




Abby stále vrčala na Raya, keď sa s ňou lúčil pri dodávke zaparkovanej na okraji lesa patriacemu ku škole vo Švajčiarsku. Ten ju napriek tomu objal ako trucujúce dieťa a hladil ju po vlasoch. „Bude to rýchle a čoskoro sa znovu uvidíme,“ sľúbil jej.

sobota 25. dubna 2020

Zlomená temnota 25




„Je to miesto na severe Švajčiarska,“ povedal Ray na druhý deň, keď na mape vyhľadali adresy od kardinála, ktorý sa začal tešiť nesmiernej pozornosti médií a medzinárodných organizácií. „Tvári sa to ako súkromná škola pre zazobané detičky. V skutočnosti je to výcvikové centrum pre nových inkvizítorov. Všetko deti. Chvíľu som tam pôsobil ako učiteľ.“

úterý 21. dubna 2020

Zlomená temnota 24




Abby mala pocit, že medzi ich odchodom z Dubrovníka a návratom uplynuli týždne a nie pár dní. Bola psychicky vyčerpaná, podivne otupená a stále nemohla uveriť tomu, čo urobila. Nielenže konečne potrestala posledného násilníka, nadobro ukončila to večné handrkovanie s Vatikánom. A hlavne – konečne vedia, kam inkvizítori unášajú deti Gardy. Môžu ich oslobodiť. Samozrejme, presvedčiť ich o novej pravde bude neskutočne náročné, avšak nie nemožné. To si odmietala pripustiť. Keď dokázal zmeniť názor Ray, zvládnu to aj iní.

pátek 17. dubna 2020

Zlomená temnota 23




Tentoraz mali o  Abby strach už aj Nasir s Leah. Do mestského štátu vošla ako skutočná princezná, brada vysoko zdvihnutá. Ray naďalej zostal po jej boku. Hoci nepoznal jej plány, vedel že sa konečne objavila skutočná Abigail a toto je jej povinnosť.

úterý 14. dubna 2020

Zlomená temnota 22




Trvalo týždeň, kým sa Gardisti pozviechali z boja. Napriek ťažkým zraneniam sa podarilo všetkých zachrániť. Ray naďalej trénoval s Nasirom a Leah a Noel mu pomáhal zmieriť sa s minulosťou. Nepriznal mu, že ho o to poprosila Abby po tom čo zistila, že Rayov brat má titul z psychológie. Samozrejme, všetko sa obrátilo proti nej o niekoľko dní neskôr, keď dorazila do konferenčnej sály a tam na ňu čakali vážne sa tváriaci Ray, Noel, Nasir, Leah a Jazdci.

pátek 10. dubna 2020

Zlomená temnota 21




Po zuby ozbrojená Abby sedela v Rayovom náručí na okraji areálu vlastneného Gardou a sledovala zapadajúce slnko. Rebecca čoskoro otvorí prvý portál. Chceli byť pripravení pre prípad, že by pomoc potrebovala okamžite.

úterý 7. dubna 2020

Zlomená temnota 20





„Musíme im pomôcť.“ Ray stál pred zhromaždenou Gardou ako rodený vodca, sám prekvapený z toho, že tu hovorí v prospech bytostí, ktoré len pred niekoľkými týždňami plánoval vyhladiť. „Ak je nepriateľ taký silný ako sa hovorí, je veľká pravdepodobnosť, že sa na Hyperboreu dostane a čo potom? Budeme prinútení mu slúžiť?“ Všetkých si premeral vážnym pohľadom. „Ja viem, že na vine sú samotné Bytosti temnoty a inkvizítori, ale on sa nepomstí len zodpovedným. Sú tu deti a nevinní. Tehotné ženy. A ľudia. Tak ako každý tyran, on neroztriedi dobrých od zlých a to aj za predpokladu, že je vôbec schopný takého uvažovania.“

pátek 3. dubna 2020

Zlomená temnota 19




Abby sa zobudila schúlená do klbka vedľa pobavene sa usmievajúceho Raya. Zaškúlila naňho, ale nemala dosť síl na iný druh pohybu. Prečo sa cíti, akoby včera ubehla maratón?
„Svalovka, princezná?“ cmukol veselo.
Pretočila sa na druhý bok. „Ešte na teba nemám mozgovú kapacitu,“ zamrmlala v polospánku.

středa 1. dubna 2020

Zlomená temnota 18




Ray nemal ráno to srdce budiť tvrdo spiacu princeznú, preto sa potichu vytratil, aby stihol stretnutie s Nasirom a Leah. Najskôr ale potreboval studenú sprchu a keď ani tá nepomohla, na rad sa dostala pravá ruka a predstava Abby, ako sa zvíja vo svojom prvom orgazme.